🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 224
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 510
  • # супернатурална #
По-скоро компроматът е, че Даниела прилага и тества хватките от книгите си върху Мартин. Един вид той е опитно зайче, нагледен пример за читателките ѝ как се прави. И реклама съответно, ако методиката ѝ проработи.

Това пък би го настървило/настървява го още повече. "Секс игри" в одъртял вариант.

Косара може да направи един мъж милионер единствено и само ако преди това е бил милиардер.

Майтапа настрана, дано това момиче си дава сметка, че в тези милионерски среди доста се гледа поведение и маниери. Един богаташки прием/парти и е разкрита. Хубаво е да мине някой курс за обноски.

Иначе да носи разни дрешки и да седи като кръчмарска мебел е идеална Wink

Зависи от какво са милионите Wink

# 511
Според мен пък е просташко и много ниско ниво да се срамуваш от произхода си, какъвто и да е той. Фактът , че го заличаваш показва дефицити, които ти не запълваш така. То това е още една пластична операция просто, но не физическа. И показва колко не е истинска...всъщност коя реално е Даниела, освен една комплексирана жена? Само заради това с произхода бих отхвърлила човек.

# 512
На Марто проблема не му е,че Даниела пише книгата ,той го знае.Проблема беше как всички в една вечер се юрнаха да го убеждават точно с този аргумент против Даниела.И той бързо се усети,че някой ги настройва и ги работят и двамата.И смятам че знаеше,че това е Ана и затова я и покани.Вижда в нея стратега.

# 513
Срещите на А-М и Мартин са ми доста отегчителни - все едни и същи опити за надговаряне и надиграване. Според мен тя го харесва поне малко, той има леко топло отношение към нея - но не такова. Тъпо е да я кани всеки път, за да търси информация за други жени (Даниела). Въобще ергените тази година не умеят дори и да се преструват на джентълмени.

На Виктор много му личи, че прави каквото трябва по сценарий, а не каквото му се иска (иначе въобще нямаше да се занимава с повечето жени). Клаудия го скастри и му я поканиха на среща да я умилостивят да не хукне да си ходи преждевременно (не съм сигурна дали успяха). Косара прояви съмнения в "твърдия" си избор на ерген и му я поканиха и нея, за да се проведе този така важен разговор-прелюдия към планираната й сюжетна линия с Васил.
Той Виктор, когато Косара тръгна да го целува по врата, гледаше както Алек, когато му се наложи да целуне Християна - ама иначе сега щял да се бори за нея, защото му е много на сърце.
Хайде стига. Тези сюжетни линии с поне едно, две момичета, които да го играят "ябълката на раздора" между ергените, още Елвира ги разконспирира в Надкаст. Едва ли някой сериозно им вярва.

За съжаление нищо интересно не очаквам и от Васил - ще гравитира предимно около тези, около които го пратят, и това ще е. На първо четене, ми се стори, че най му допадна да е покрай Ивет, но не бих се учудила и това също като с Любомира и впоследствие с Косара да е яко побутвано от продукцията...
Или моят мозък работи на твърде конспиративни честоти, или просто цялото нещо е супер прозрачно 😵‍💫

Малко ми е кофти за Росица - "емпатичният" Виктор на стълбите се държа като л3к3 и я накара да се чувства несигурна, недостатъчна и тн.

# 514
стоически е карала без ПОЧИВКИ и баш когато започва да изкарва пари и да я води по ПОЧИВКИ, той води други на ПОЧИВКИ

но в природата нЕма празно и тя на своя страна след това е 'взела' от почивките на някоя друга като нея и така, кръгоразврата на живота се върти Grinning

# 515
  • Street of Dreams
Aз не можах да разбера защо Косара или който и да е трябва да се позиционира предварително с кой ерген ще излиза. Че Виктор до вчера не я отразяваше, въпреки твърдата й позиция и лоялност. Защо да не излиза с двамата, дори да приеме роза от двамата и в един момент да си реши и да откаже на другия. Защо трябва да ходи да води преговори с Виктор, като дори не е излизала с новия и не знае дали го харесва.

# 516
Вчера ми направиха впечатление три неща:
1. А-М каза на синхрон  " Жалко,че на масата с подправки нямаше такава за любов и за разбито сърце".
 Наистина си мисля,че има тръпка към Марто и ясно осъзнава,че няма шанс.

2. Косара и Данчето са скарани. Дори Мартин знаел за това . Защо не ни го показват? Това е предпоставка за разделяне на лагери, а аз искам да гледам каква е динамиката и между момичетата.

3.Марто чак сега разбира ,че Данчето пише там втора книга! Защо си мислех,че това се коментира пред него от самата Даниела!?

Имам подозрения ,че Мартин избра Даниела ,защото видя ,че е ...как да кажа - емоционален инвалид. Имам предвид, че тя ще бъде най-малко засегната емоционално ,когато в края на предаването си кажат чао.
 Може би за това не се сближава прекалено с Мартина- тя е по - емоционална и рискува да я заблуди в чувствата си ,а на  А-М бързо й показа,че е повече в приятелската зона. Другата е Косара,но там тя се дръпна.
  Ще ми е интересно да гледам дали теорията ми ще се потвърди.

Аз, за това си помислих, че ако тя имаше повече смелост, щеше да си пожелае от Мартин целувка, а не стриптийз на коктейла (, което беше супер тъпо).

# 517
  • Пловдив
Според мен пък е просташко и много ниско ниво да се срамуваш от произхода си, какъвто и да е той. Фактът , че го заличаваш показва дефицити, които ти не запълваш така. То това е още една пластична операция просто, но не физическа. И показва колко не е истинска...всъщност коя реално е Даниела, освен една комплексирана жена? Само заради това с произхода бих отхвърлила човек.
Имах /почина/ близък от помаклъка Гоце Делчев, по документи си беше с българско име, на зряла възраст се кръсти в църква по собствена воля. Като почина, майка му, макар и тя да е избягала от онзи край, също да е с българско име взе решение да го погребат като турчин. Тя си спазва турските празници, но той никога не ги е спазвал. Та, освен ако Даниела някъде не го спомене, няма как да знаем дадено нещо защо го е направила.
Така или иначе религията е избор, друг е въпросът, че масово се кръщават невръстни деца, пък никой в даденото християнското семейство не спазва каноните - това също е доста лицемерно и лично за мен е за пред хората.

# 518
Защото иначе Силвия и Диана ще я обсъдят по ъглите, както направиха с Адриана, как сменила и тримата 😆 А явно нея искат да я запазят да изглежда "лоялна"... Затова сега първо Виктор ще я "разочарова" и тогава 😅

Иначе Даниела всъщност каза нещо доста смислено на Ферай вчера - когато някой не те е избрал наистина, защо трябва да го чакаш покорно...

Aз не можах да разбера защо Косара или който и да е трябва да се позиционира предварително с кой ерген ще излиза. Че Виктор до вчера не я отразяваше, въпреки твърдата й позиция и лоялност. Защо да не излиза с двамата, дори да приеме роза от двамата и в един момент да си реши и да откаже на другия. Защо трябва да ходи да води преговори с Виктор, като дори не е излизала с новия и не знае дали го харесва.

# 519
Днес ли е розораздаването Trollface

# 520
Само минавам да напомня, че ЕРГЕНИТЕ НЕ ПЛАЩАТ "ПОЧИВКАТА" НА МОМИТЕ В ПРЕДАВАНЕТО!
НИКОЙ НА НИКОГО НЕ Е ДЛЪЖЕН!
ГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ - ЕРГЕН НЯМА ПО-ГОЛЕМИ И ЕКСКЛУЗИВНИ ПРАВА ОТ МОМИТЕ!

# 521
Марто лека -полека раздаде роли на неговите Мартинки.
  Данчето е ледената кралица,недостъпна крепост,която трябва да се превзема стъпка по стъпка. То са принципи ,то са валидации...
   Мартина е нежната,всеотдайната, готовата на всичко. Заявила си е веднага чувствата. С нея срещите са му леки и ненатоварващи.
  С А-М са му интересни диалозите,харесва му бързата й мисъл, дори начина по който се захапват.  Точно това ще е претекстът, накрая да й каже: Сори,мацка,харесвам те ,но ние сме два остри камъка - няма да се получи.
   Ферай е пътник. Нарочи я нещо Марто,дори не помня защо,но не е защото прие розата на Виктор.
  Бабите пред блока са ясни.
 Та Мартин ще си върти тези тричките до последно ,защото няма с кои други да играе.

# 522
  • София
И аз не разбирам концепцията жените да трябва твърдо да са си избрали мъж в началота, пък мъжете - не. Естествено, че преди да опознаеш един човек, тръгваш с едни намерения, пък то ще си покаже има ли смисъл и да продължаваш ли. Не знам какъв е тоя проблем, че се преориентират момичетата.

# 523
Точно, а още повече пък да търсят сметка на Адриана, която не е имала нищо с Виктор. Сега разбирам Даниела изведнъж да се преориентира е странно. Но ме дразни и тази лоялност у Мартина, все едно са женени...
Но явно досега като ергенът беше един, не са свикнали момичетата да имат избор. Досега беше все едно е последният мъж на земята. Смятам, че в сегашния си формат е доста по-добре, иначе много сексистко, ориенталско и харемско.

# 524
Не знам защо Даниела отнася толкова хейт. Не съм ѝ фенка, но не ме дразни. Върти го Мартин, а той това и заслужава. На жена доверие няма, коя емоционално стабилна жена ще му се върже? За мен е ясно защо си пада по млади момичета като Йоана или Косара..
Даниела си върши работата в шоуто, дори и да търси образ на трофейна съпруга, тя търси начин и сама да изкарва пари, което е похвално. Другите девойки с малки изключения дори не работят.

За Мартина ми е жал- пада си по мъже като Мартин, имала е в миналото агресивен партьор, играе им по свирката. Дано потърси терапия да излезе от този модел, добричка изглежда.

А-М не мога да я понасям, крайно антипатична ми е. Пеперудената история е комична при все че тя дори не знае какво е- пеперуди били да подкукуросва други да клюкарят вместо нея, хаха. Отделно как долно излъга, че не била казала нищо на Виктор....
Браво на Мартин, че не им се връзва на интрижките, и той има добри качества.

За Виктор страната не ми се коментира, той е избрал вече.

Общи условия

Активация на акаунт