🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 197
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 525
Да бе, непрекъснато си противоречат...все уж ходят да се опознават, пък искат от ден 1 всяка да се е заявила за кого била отишла. Е нали се опознават..как ще знае от ден 1?! Или..жените да са покорно лоялни докато мъжете ги опознават? Егати простотиите.

# 526
Косара ми е като някаква матрона. Уж младо момиче, но държание, поведение, излъчване и т.н. е като на попрезряла, старомодна и скучна жена. Има някаква тежест, леност и отпуснатост в нея. Не във физически аспект, а като състояние на духа. Не знам, с такова усещане ме оставя.
Да, точно. Особено с шапките с периферия. Някаква смесица от царствено и селско,  на някои им изглежда аристократично. А отвътре - нищо интресно, сякаш е куха.  Говориха си глупости.

# 527
Според мен, историята между Даниела и Мартин се разви малко прекалено бързо. Даниела за себе си си беше права, че не може да му се прави до безкрайност, все пак си има сценарий някакъв, тя трябва в средата на шоуто вече да демонстрира интерес. За това, вкараха Йоана, да размъти водата, но Мартин взе, че я експедира. Мартин сега ще трябва да целува и поне още една друга,  Мартина е супер, че му се нрави,  макар че съм убедена, че ще си ''тръгне'' с Даниела.
Виктор друга няма да превземе, освен Любомира, и на него му спускат да се целува с други, но Клаудия и Косара са плашещи го, в това съм убедена. Също както съм убедена, че е още по-инфантилен, отколкото изглежда. Това личице му е отваряло доста врати, но в другото не мисля, че е надграждал.
Васил ще трябва да се завърти поне около още две-три, той не ми е интересен този персонаж и съм убедена, че нищо няма да направи, освен ако не бъде добре подтикнат. Другите жени, ако са хитри участнички, а не статистки, ще намерят начин да завъртят някаква интрига около него, минимум някоя драма. Поне да не им е скучно там. Адриана има този шанс, а не да му казва покровителствено ''да, излизай и с други, аз даже държа да излизаш'', много смешно беше това, все едно вече го е заковала и му дава разрешение. Аз мисля, че човек, като е в една игра, трябва да я играе интересно. Да се влюбиш там яко, не си е работа...

# 528
  • # супернатурална #
И мен ме дразнеха предишните хареми, още повече, че нямат нищо общо с реалността навън. за радост. Но не мислите ли, че донякъде форматът изгуби от обожествяването на Единствения? Има и психологическа врътка тука - затова и в предишни сезони борбата беше на живот и смърт, вярвам, че много от момичетата са си паднали искрено по предишните, а те не бяха кой знае какво.  Струва ми се, че дори Виктор, ако беше сам, щяха да му вдигнат акциите до небесата и можеше да не се държи толкова нелепо. При Мартин като че ли няма значение, защото си извоюва да е алфата, а Виктор само да гравитира около него и донякъде да участва в схемите му.

# 529
Диана и Силвия хейтят упражняващите правото си на избор, защото добре знаят, че те са ничий избор (в предаването). Ни среща, ни нищо. Само групови занятия и да режат и редят луканки, да правят и поднасят кафета. То Силвия все едно си е на работа в ресторанта.

За да преглътнат горчивата хапка, убеждават себе си и нас, че липсата на опции всъщност е лоялност и целомъдрие, добродетел.

Женска ментална гимнастика стара, колкото света.

# 530
  • София
Че те повечето затова са отишли. Според мен, повече от половината изобщо не искат да се гаджосват там, а да се покажат на по-голяма аудитория мъже. Така че на Диана и пр. просто им е скучно, много добре са си знаели, че няма да са ничий избор. Сега просто са си на почивка и чакат известността им да работи за тях като се приберат.

# 531
Мартин е е никаква Алфа. Той играе ролята на Алфа. Аз не бих му се вързала на Алфическите претенции... Даже да не ми даде роза. За една роза няма да му се подложа. Същото и за Виктор важи.

# 532
Така че на Диана и пр. просто им е скучно, много добре са си знаели, че няма да са ничий избор. Сега просто са си на почивка и чакат известността им да работи за тях като се приберат.

Диана и Силвия според мен абсолютно са си вярвали, че имат шанс.

Силвия не е някаква бръмчалка, че да търси известност. Личи си, че я е треснала кризата на прясно разведената жена с попрезряла хубост, две деца и не(до)изживяна младост, особено ако е изгубила време в токсична връзка или бившият си е хванал по-млада.

Диана е мега заблудена за себе си, вижда се от филтрите, които ползва в ИГ. Можеше да е отговорник-луканки и без да е участничка и просто да си чилва отстрани с екипа.

# 533
Косара ми е като някаква матрона. Уж младо момиче, но държание, поведение, излъчване и т.н. е като на попрезряла, старомодна и скучна жена. Има някаква тежест, леност и отпуснатост в нея. Не във физически аспект, а като състояние на духа. Не знам, с такова усещане ме оставя.
Да, точно. Особено с шапките с периферия. Някаква смесица от царствено и селско,  на някои им изглежда аристократично. А отвътре - нищо интресно, сякаш е куха.  Говориха си глупости.
Ако идва от семейство с възможности, с тази екзотична фасада, не ѝ се е налагало много да се напъва, за да се открои и блесне. Това носене по течението я е направило мързелива и неизпъкваща интелектуално. Вижда се колко е беден речникът ѝ, а на 27 години да говориш с този диалект е потресаващо. Да не се постараеш да овладееш книжовен български, но пък претенциите ти огромн!. Тя висше някакво учила ли е?
Даниела не я харесвам, но евала колко гладко ѝ тече мисълта и как говори.

# 534
Можеше да е отговорник-луканки и без да е участничка и просто да си чилва отстрани с екипа.

ДА! По подобие на Жоро бармана Simple Smile морална подкрепа и ухо за споделяне.

Те си се пекат до басейна и по едно време тя идва с една дъска мезета и ги разпитва "и квооо сега кой ви допада най-многооо?"

Щеше да ми е доста по-симпатична. Дамата с луканките.

# 535
Може ли да се гледа онлайн Ергенът и къде? Че някакви настройки трябвало на ТВ, техник и пр. ама чак утре. На бтв + ли?

# 536
Мартин е е никаква Алфа. Той играе ролята на Алфа. Аз не бих му се вързала на Алфическите претенции... Даже да не ми даде роза. За една роза няма да му се подложа. Същото и за Виктор важи.
Алфата си е алфа и респектира. Мартин е комплексар и затова всичко подлага на съмнение и тест. Играе го мъжкар и тежкар, но е най-обикновен софийски дришльо на средна възраст.

# 537
# 538
Ох, тия луканки на тази географска ширина са ми адско НЕ... Неадекватно позоциониране.

# 539
Туджаров каза, че момичетата много са се радвали на луканките, защото местната храна била люта.

Общи условия

Активация на акаунт