🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 222
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 555
Росица има проблем някакъв в разбирането за контакти между мъжете и жените.

# 556
Брана какво се е изпъпчила..подпухнала..ужас

# 557
Васил каква зодия е (извинявам се, ако го има назад, но не мога да намеря)

# 558
# 559
Аз досега не бях чувала мъж да използва думата "енергия" толкова често и то сериозно.
Явно вече и мъжете лайф коучове са почнали да я ползват?😅

# 560
Точно Силвия и Диана да обсъждат кого харесва Росица нещо не ми е сериозно, при положение, че те двете са там за декорация.

# 561
  • някъде другаде
Даниела уведоми и Васил , че не е много работеща жена.

# 562
  • here and now
Хайде пак реклама за Даниела...

# 563
Айде и Васил е ред пил. Joy

# 564
Тази жена друго нищо ли не може да изговори освен: аз не искам да работя, про/давам енергията си - женската 🤑🤢

# 565
С какво се занимаваш? Написах една книга...ми смешно е бее...кажи, пиша...изследвам еди какви си теми....що за глупост!

# 566
Значи другите ергени могат да си водят бележки как се води опознавателен разговор, без да е тип лексикон или чалга лафчета.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 20:25 от O-Olivia

# 567
На Данчето глупостите пак минават. Аз съм изумена Joy Къде са тези мъже готови да се бъхтят докато жена им си почива?

# 568
Имам чувството, че Васил е предварително информиран, какво мисли Данчето и лееко я пързаля по динената кора. Тя като чу, че и той мисли като нея, че мъжа трябва да издържа жената и цялата грейна в усмивка с всичките си 48 зъба!

# 569
Бранимира била трогната от това, че Васил забелязал, че не е в настроение… Който и от нас да види някой проснат на дивана като куче ще отиде да го провери дали е добре… това момиче не бива

Общи условия

Активация на акаунт