🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 149
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 810
  • Stockholm
Жената в живота на Мартин, в която винаги ще е влюбен, е Емануела. След нея се е пуснал само в авантюри. Според неговите думи, не ѝ е изневерявал, освен вероятна в края на връзката, когато нещата не са вървели. Фактът, че целуна Мартина, означава че не е влюбен в Даниела. Но и тя трябва да е доста тъпичка да мисли, че с една книга и високи критерии, но без основа от нейна страна може да сбъдне мечтата си. Единствената ѝ стратегия е да не пуска секс и това не го е измислила тя. Оттам нататък остава една доста куха и не особено красива глава.

# 811
Лошото е, че Ферай няма реална самооценка, тя трябваше да е наясно, че има нулев шанс с Мартин, защото той си пада по цицорести силиконки. Не знам що си въобразява, че претендентка за сърцето му. Глупаво момиче е, което се мисли за голяма хубавица.

# 812
Не можах да гледам днес и не ми се пуска епизодът тази вечер, но някой може ли да ме светне какво е казала Роси, че е изпаднала в немилост? Мерси. 🌹

# 813
Извинете, а на Емануела основата каква е? Хах, където ми е "писателка" на такъв тип книги, там ми е и "певица" на чалга песни. Даже Даниела е доста по-обрана, елегантна и възпитана от Емануела.

# 814
Не можах да гледам днес и не ми се пуска епизодът тази вечер, но някой може ли да ме светне какво е казала Роси, че е изпаднала в немилост? Мерси. 🌹
Утре ще се разбере.

# 815
Мачът е предварително свирен за Мартин. Родителите му нито една от участничките не биха одобрили, а той не би рискувал да ги разсърди отново за няколко години.
Виктор се държи с жените като с конкуренция, друг освен Марто не му трябва там.
Само във Васко ми е надеждата, че може да изиграе правилно ергенски свалки, с привкус на романтика.

# 816
Марто бая простотии издрънка днес, но му прощавам,нали съм тийм Марто😁 Той си е народен човек и понякога си ги плещи разни. Не мога да повярвам, че отиде да се обяснява на Данка що кани Ива. Що се чувства длъжен да го направи, говори ми че май наистина се е увлякъл.Но ще се справи, вярвам в него.
Вико ми е досущ Джоуи от Приятели. Хубав, сладък и безкрайно т@п доскучава бързо. Почти нищо няма под тази хубава обвивка.
Косара не толкова диалекта, а и гласът ѝ малко стържещ. А пък самочувствие и усещане за уникалност.. старание по точно само повтаря, че трябва да бъде специална. Ами бъди, постигни го с поведение, а не му го налагай.
Васко ми е бастунест. Няма такъв спокоен овен, те са егоцентрици, ревниви, арогантни и честолюбиви(за протокола и аз съм овен 😁). Смятам, че е спечен и стриктно си следва сценарий и подсказки в ухото. Очите му наистина са хубави. Те и тримата са с хубави очи, а и високи. Щом той е 187 значи Вико е 185,а Марто около 190.Уау! Обожавам високи,четящи и обичащи животните мъже.
Забелязахте ли Ана как пита за целувката, ревнува от всичко и всички. И я интересува само Марто.Наистина.
Утре с тези ревове Данка показва накрая някакви емоции, дали пък наистина няма нещо... Не може да е толкова добра актриса. Или е наранено самолюбието ѝ. Ще видим.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:40 от *Амбър*

# 817
Не знаем за Роси  - това беше в анонса за утре.

И аз имам разместване на пластовете, Ади ми беше доста симпатична до срещата с Васил вчера, където му задава въпрос и му довършва отговорите ... ужасно просто.

Косара извади от 100 кладенеца вода, за да се прехвърли при Васко, а с Виктор добре го изигра. Изобщо това е играчът на сезона дотук. Големите шахматисти да си водят бележки Simple Smile

Роси сериозно бърка някъде, но пък привлича мъжете, ще си намери скоро някой, ма няма да е в предаването.

Данчето, не ме учуди много с тийн четивото, то и репликите и някой път са като от гимназията или даже по-рано.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 07:43 от Одри ♡

# 818
Васил или е подкован от предаването, или му диктуват в ухото. Чак така да нацели лайт мотива на всяка кандидатка след 2-3 разменени лафа, е бая невероятно.

# 819
Васко ми е бастунест. Няма такъв спокоен овен, те са егоцентрици, ревниви, арогантни и честолюбиви.
Има, има. Smile

# 820
  • софия
Оф, много ми е хубава на мен Роси, но нещо му има на това момиче. Много е неадекватна, драма куин в нищото. Вярно само хармониката остава да извади.
Изобщо не очаквах така да се развие при нея. И се  сещам и в София като подметна пак в нищото  " дано не съм ти фаворитка"??? Сега и това ми се струва драма куин нелепица.  
Не съм интересна, не съм достатъчна - що за синхрони бре момиче?
Толкова е хубава и естествена, нежна, но нещо цъка не на място в главата. Confused

Мартин е абсолютен филмар. Два часа да няма драма и интрига около него и направо си пише празен ден. Никоя мома не може да го запали така, както добрата долна интрига.
Утре като се разреват момите, ще му оправят цялата седмица.... Smiling Imp

Ана Мария я харесвам аз. Не я виждам були.
Харесва Мартин. Играе играта както я разбира. По Неделчо - "тя иска да вкара късен гол". Върти стратегиите отдалече и не бърза в развитието на отношенията с Мартин. Харесвам и и коментарите и как тълкува ситуациите  - доста често съм съгласна.

Косара по-я харесвам вече. Миекането и диалекта не ми пречат. " На кой е тая ластачка?" Grinning Вярно малко като тетка е понякога, но вече я харесвам. Ок с Васко - но разговорът им днес беше скучен, дано разчупят.

Виктор да спре да ми кани Бранито по срещи. Харесвам си я аз още от началото и искам да му връща розата и да се прибира.  Тя пък от "уважение към Виктор", уважение батко, стига бе!, нямало да се премести при нов ерген..... оффффф, тамън се надах, че ще фърли розата, тя моля ви се, доволна,  на среща отиде.... Joy 'Лапе.... Kissing Heart

иланг-иланг, много се смях Joy Но дали не събира само 5+7 Joy

По анкетата -да, да, да

За Кло Flowers Rose

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:46 от freespirit

# 821
Гледам със закъснение, ама Косарчето до онзи ден говореше, че е нормално да има целувки и за нея не е важно да е първата, а последната. Пък сега какви ги изговори на Викторчо, че ако имало целувка била аут, искала да е специална и тн. Няма нищо лошо да се преориентира към Васил, ама малко лисугерско изпълнение си беше това.

# 822
  • София
И аз не виждам като були Ана Мария, това че леля Силвия така е казала нищо не значи. Все ходят на нея да си разказват и да търсят съвет.

# 823
Има спокойни Овни, докато не ги изкараш от кожата им 😆.

Роси трябва да оправи ушаците, елементарна и лека корекция е. Мила е, да.

# 824
Косара е страшна лисица, вижте и като говореше с Мартин на общата среща го пипаше, играеше с очи. Хитруша е, ама на селско ниво

Общи условия

Активация на акаунт