🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 068
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 825
Публичното представяне зависи от асцендента. Има овни, които хич не изглеждат свадливи до "едно време" .
При Васил залагам на асц Козирог или Скорпион.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 07:46 от zlatenceto

# 826
Още от първи епизод заявих, че Роси ми е фаворитката и това досега не се е променило. Има много доброта при нея, няма го това кифлеене и мислене за специалност като останалите “бизнес дами” визирам Косара.
Толкова да ми е противна, с какво е специална и единствена тя? Само клюкари и прави интриги.
Нападат Даниела, че била с високо самочувствие, ами на Косара пък е без никакво покритие. Най-накрая лъсна да я видят всички какво представлява.

# 827
Косара все повече ме кефи някакси като образ - красива, сексапилна, манипулативна. Тя е сивият кардинал в имението, създава интриги и ги върти всички, както ѝ хрумне.

# 828
Марто бая простотии издрънка днес, но му прощавам,нали съм тийм Марто😁 Той си е народен човек и понякога си ги плещи разни. Не мога да повярвам, че отиде да се обяснява на Данка що кани Ива. Що се чувства длъжен да го направи, говори ми че май наистина се е увлякъл.Но ще се справи, вярвам в него.
Вико ми е досущ Джоуи от Приятели. Хубав, сладък и безкрайно т@п доскучава бързо. Почти нищо няма под тази хубава обвивка.
Косара не толкова диалекта, а и гласът ѝ малко стържещ. А пък самочувствие и усещане за уникалност.. старание по точно само повтаря, че трябва да бъде специална. Ами бъди, постигни го с поведение, а не му го налагай.
Васко ми е бастунест. Няма такъв спокоен овен, те са егоцентрици, ревниви, арогантни и честолюбиви(за протокола и аз съм овен 😁). Смятам, че е спечен и стриктно си следва сценарий и подсказки в ухото. Очите му наистина са хубави. Те и тримата са с хубави очи, а и високи. Щом той е 187 значи Вико е 185,а Марто около 190.Уау! Обожавам високи,четящи и обичащи животните мъже.
Забелязахте ли Ана как пита за целувката, ревнува от всичко и всички. И я интересува само Марто.Наистина.
Утре с тези ревове Данка показва накрая някакви емоции, дали пък наистина няма нещо... Не може да е толкова добра актриса. Или е наранено самолюбието ѝ. Ще видим.
Наранено его.

# 829
Косара, Мартина, Любомира и Бранимира пак са в Джанъм. Празнуват на Мартина рождения ден там

# 830
Това не беше ли снощи? Или празнуват 3 дни и 3 нощи? 😁

# 831
Да питам - що ги свиха 6 човека на 2 шезлонга да си хортуват като баби пред блока? 😅

Забелязвам този сезон пълна липса на готини, романтични местенца. Имаше няколко попадения и до там.

# 832
  • софия
Не вярвах, че мога да видя, толкова низша форма на паразитизъм, но Данчето се разгръща в целия си блясък. Клише до клише. Чудя се, колко  трябва да си вътрешно изпразнен от съдържание, че да впрегнеш последните си  сили в изграждането на една не особено сполучлива опаковка.
 Виксата, завалията, все по нелеп. Съвсем взе да издиша до Васил. Косара добре му сипа с големия черпак, а той пак не разбрал. Още разговори щял да води.
И най-накрая ви настигнах от три теми се опитвам,  неуспешно.

# 833
Росита, знам и аз съм овен, но мъжете са друга бира.
Ана ги работи всичките, уж със съвети като психоложката на къщата, а така си събира инфо отвсякъде и е наясно с настроениета дори и на мъжете. Ми то е лесно като научаваш всичко предварително. Хитруша е, симпатична ми е, ако намали този размер бомби и оправи "р" ще е готина. Интересна ми е как си пада по детски по Марто и се опитва всячески да го прикрива и да се държи на положение и да внушава, че не се дава лесно. Само ако я целуне и ще се разтече на локвичка до него.
Като си говореха тримата мъже на закуска и още повече си пролича колко е семпъл Вико горкия. Васко и Марто си подхвърлят реплики влизат си в тона, той или мълчи или се пули и накрая пусне някое "мъдрост" ала Джоуи.

# 834
  • Viena
Обаче Стрина Данка е в жестока роля,и книгата ще си продаде и всичко  е ясно.....

# 835
  • Варна
Много мизерно постъпва Косара, а в бюста е като ухапана от комар.
Не си подхождат с Васил и няма да са дълго заедно, дори и да я избере.

Казах ли аз за Любомира? Казах.

На срещите между Мартин и Мартина винаги се усмихвам, но за съжаление тя няма шанс там, твърде ограничено мислене има.

Роската я усетиха хиените, същото стана с Елвира.

Все още Васил е най-готиния ерген от всички, не само от Мартин и Виктор.

# 836
Диана се заформя като най-противната участничка на сезона - и визуално, и като поведение. Разбирам я Данка защо не я понася.

Колкото и да я харесвам Роси, нещо там не е наред. Много лабилна. След като Васил избра Косара за среща, пак гледаше в точка с каменно изражение.

# 837
СлаБе, за това пък ги обобщи точно!
Ана-Мария досега е била все "брато" за такива като Мартин, пък тя все натам се цели. Тактиката й да го надприказва и да се надцакват ще има все такива резултати.

# 838
  • София
Сигурно сте обсъждали, но какво работи Васил, кой е неговият сайт?

# 839
  • София
Косара ми хареса как отигра ситуацията с Виктор, но много ме напрегна как клюкареше Даниела, Ива също. Въобще наистина ли си мисля че на един мъж му пука колко кокошки ще се изредят да прюят по жената, която си е избрал. В главата му е само - завиждат.
Мартина само май не се е включила, невидимите не ги броя. Тя си я хапе уж на шега, ама в очите.

Синтия горката никой за нищо я няма, как беше на нейния рожден ден, как на Ива.

“Горката” Роси първа ли прекъсна среща в този сезон?

Общи условия

Активация на акаунт