🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 922
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 420
И за мен бе любопитно коя е книгата, но бях убедена, че е някой глуповат роман. 😂
Надъхва се явно Данчето да имитира страст пред Марто.

# 421
Книгата, която четеше Даниела Joy Joy Joy

Скрит текст:

Това не е сериозно просто Grinning Разбирам да беше на 15 макс. Как я виждате до Мартин, който може да е всякакъв, ама чете на английски за съветската инвазия в Берлин? Този човек ще се роди, ако даде шанс на истински образована и интелигента жена поне веднъж в живота си. Ама няма да стане.
Е, че как? Цялото й мислене на Даниела е плод на подобни книжки. Евтини любовни романи, в които млади жени си имат работа с богати и опасни мъже, които след много перипетии укротяват, правят бурен секс и се женят на пищна сватба. Следва щастлив живот в лъскав имот, скъпи почивки и много коктейли край басейн.
Това си е тя, толкоз от нея. Не бих очаквала да чете нещо различно.

# 422
Има и сериал. Има поредица книги: "Моя вина", "Твоя вина", "Наша вина".... по 30 лева всяка.
Може пък да ги рекламира, кой знае.

# 423
Нв разбирам подигравката какво чете ? По-добре това да си чете , ако и харесва .

Да си чете, няма лошо. Но това са булевардни еротични романчета, рекламират ги инфлуенсърки в BookTok и ги степенуват според нивото на пикантност. Наскоро една беше питала колко Flowers Chili е “1984” на Оруел и дали си заслужава да я чете Joy

За интелектуалните и литературни претенции на Даниела е смешно, да. Това са книжки, които се четат вкъщи с палав срам, както се гледат “50 нюанса” и “365 дни”, даже ако може без да ги плащаш, не ги мъкнеш гордо пред публика и по ТВ. Тя си мисли, че е престижно, защото е дебело томчето.

# 424
На Косара изказванията как можела всеки мъж да направи милионер за година, и онази история от миналото ѝ, са точно като извадка от книгата на псевдописателката. То нали тя е единствената ѝ последователка там. Но да вземе да направи себе си милионерка, вместо да прави мъжете такива и да се надява да не я сменят, като е толкова наясно с предприемачеството. Хвърчи в облаците тя и се пъне да създава някакъв нереален образ за себе си.
Да, това й изказване звучи като на човек, който вярва на всичко видяно в инстаграм и на тези, които манифестират къщи и коли и какво ли още не.

# 425
Ферайчето искам да каже чао на чичо Мартин и той да изпадне в истерия. Явно ще има коалиция на Мартин и Виктор срещу Васил, което показва колко са незрели и двамата. Мартина ми става все по-симпатична. Време е продуцентите да вкарат някоя изненада и статиските да вземат участие, доста е тъпо да гледаме само едни и същи. Искам Ивет да ближе сламка на среща с Мартин. Joy

# 426
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Скрит текст:

Това не е сериозно просто Grinning Разбирам да беше на 15 макс. Как я виждате до Мартин, който може да е всякакъв, ама чете на английски за съветската инвазия в Берлин? Този човек ще се роди, ако даде шанс на истински образована и интелигента жена поне веднъж в живота си. Ама няма да стане.
Е, че как? Цялото й мислене на Даниела е плод на подобни книжки. Евтини любовни романи, в които млади жени си имат работа с богати и опасни мъже, които след много перипетии укротяват, правят бурен секс и се женят на пищна сватба. Следва
щастлив живот в лъскав имот, скъпи почивки и много коктейли край басейн.
Скрит текст:

Току що описа обстановката предаването.

# 427
Ивет ще ги схруска за закуска всичките ергени там. Интересно ще ми е да комуникира малко и с Мартин. Той ще я оправи набързо с неговите тестове.

# 428
Ивет е много плиткоумна. Предполагам, че тук има някакви свръх очаквания към нея само защото основно си мълчи. Този урок поне го е научила - "по-малко да приказва и повече да показва". Проблемът е, че не само тя показва в предаването Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 13:40 от zlatenceto

# 429
Скрит текст:

Скрит текст:

Е, че как? Цялото й мислене на Даниела е плод на подобни книжки. Евтини любовни романи, в които млади жени си имат работа с богати и опасни мъже, които след много перипетии укротяват, правят бурен секс и се женят на пищна сватба. Следва
Скрит текст:

Липсват само изневерите/ странните сексуални отношения и финансовите измами... но май прекалих със сериала Белият лотос. Grinning

# 430
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Много се пише за мъжкия комплекс Мадона-к*рва, непорочната съпруга и майка на децата срещу разкрепостената любовница. Но си мисля, че мъжете са по-здраво стъпили на земята от нас и много добре осъзнават кое е реалност и кое фантазия, коя жена става да си я заведеш вкъщи и представиш на вашите и коя е само за кревата или мокрите сънища.

За сравнение, много жени като Даниела и други в предаването не правят разлика между фантазията на най-разпространения женски фетиш (красавицата и звяра), който Tess d`Urberville перфектно описва в цитираното мнение, и реалния живот. Затова и налитат на мартиновци.

# 431
Как я виждате до Мартин, който може да е всякакъв, ама чете на английски за съветската инвазия в Берлин? Този човек ще се роди, ако даде шанс на истински образована и интелигентна жена поне веднъж в живота си. Ама няма да стане

Много ме съмнява че Мартин е истински заинтригуван от книгата,която уж чете на английски,за мен той лъска имидж и събира червени точки пред зрителите ...при положение че не проявява никакво любопитство нито към момичетата и това,което правят в живота,нито към страната в която се намира,само хапване,пийване,чалга,тунинговани мадами и стратегии за контрол,сакън да се не мине... Не му вярвам за нищо,ако ще и сто слона да изкъпе...

# 432
Е какво да чете човек, изпънат на шезлонга при басейна? Прекалявате. Все ми е на ума, че Мартин от сутрин до вечер разсъждава върху съветската инвазия в Берлин.

# 433
Мартин се правеше на интересен с Берлина
Даниела си е естествена, чете си романчета, прекарва си супер. То не трябва да си прост или много млад, че да ти харесват увлекателни чиклитератури. Щеше да е нелепо да се прави на интересна с някой тежък класик.
Точка за нея.

# 434

Скрит текст:

Това не е сериозно просто Grinning Разбирам да беше на 15 макс. Как я виждате до Мартин, който може да е всякакъв, ама чете на английски за съветската инвазия в Берлин? Този човек ще се роди, ако даде шанс на истински образована и интелигентна жена поне веднъж в живота си. Ама няма да стане.
О, не 😂😂 И като тийнеджър не съм чела такива книги. Но, и без да ми кажеш, бих се обзаложила, че Данчето харесва булевардна литература. От първия епизод съм на мнение, че на интелектуално ниво тя е крайно неподходяща за Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт