🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 176
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 600
  • Street of Dreams
Въобще не ревнува Мартин - толкова е неудобно как се държи Мартина, с някакви заявки, които никога няма да станат и Мартин това си мисли, но се чуди как да не й го каже.

# 601
От актуалния партньор, нали това беше целият смисъл на мъдростта за мъжката и женската енергия.

# 602
Виктор каза на Косара, че чака момент, който ще го удари като гръм от ясно небе?!
Еми...Косарката трябва да си ходи при Васил. Щом до сега не го е ударил гърмЪт към нея, то няма за кога.

# 603
Толкова енергии в тоя харем, мисля че нещата отиват към енергийна бомба 😏

# 604
Ужасна рокля. Не мога да разбера хората, които харесват Мартина. Ако Даниела е евтина на външен вид, то Мартина е в отделна лига.
Харесват я понеже го играе тъпа и добронамерена. Същата като Даниела е ,просто е малко по-умна защото не обявява ,че е платена .

# 605
Отговор на следният въпрос на Альона А: "Даниела каза, че не си дава много зор в работа, интересно е откъде има пари за екскурзии и толкова корекции..."
 Отговарям :От собственика на веригата "Хепи",както писаха по вестниците, с който между другото е и в момента,ако се вярва на  жълтата преса.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 20:58 от Lady A

# 606
Толкова енергии в тоя харем, мисля че нещата отиват към енергийна бомба 😏

Тва щот' ги тъпчат със сладолед непрестанно.

# 607
  • Stockholm
Мартинка е голяма селянка. Може да е добричка и наивна, но никаква дълбочина или остроумие в разговорите.  Винаги ще я използват и зарязват. Външността и поведението ѝ е на лесна, празноглава и слабохарактерна.

# 608
  • София
Косара използва целувката на Виктор и Люба като извинение, за да се пренасочи към Васил. В предните сезони колко се целуваха...
Добър ход. Деликатен начин да смени курса. Кой може да я вини? При всичките ѝ недостатъци, Косара е класа над Виктор и при цялата ѝ женственост, се държа по-мъжки от него. Постави въпроса, изясни ситуацията, намирайки извинение, без да го обиди. Чудесно отиграно, браво, Косара!

Не знам дали с Васил ще ѝ потръгне, но няма спор, че той е много по-подходящ за нея.

# 609
Направо я целуна от съжаление. Изражението му когато коментираше сам каза всичко

# 610
Косара използва целувката на Виктор и Люба като извинение, за да се пренасочи към Васил. В предните сезони колко се целуваха...
Добър ход. Деликатен начин да смени курса. Кой може да я вини? При всичките ѝ недостатъци, Косара е класа над Виктор и при цялата ѝ женственост, се държа по-мъжки от него. Постави въпроса, изясни ситуацията, намирайки извинение, без да го обиди. Чудесно отиграно, браво, Косара!

Не знам дали с Васил ще ѝ потръгне, но няма спор, че той е много по-подходящ за нея.
Аа, аз нямам нищо против, според мен повече си отиват с Васил и без това. Просто не бих го посочила като основната причина, предвид предаването, в което се намират, а като една от тях. Все пак основната причина е, че Виктор не й обръща внимание, не се опознават, което е достатъчно да се пренасочиш към друг ерген без дори да ти мигне окото.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 21:34 от BobbyDyl

# 611
Мартина ми много забавна този епизод Joy

# 612
Направо я целуна от съжаление. Изражението му когато коментираше сам каза всичко
Много скромно я целуна,  наистина  сякаш от съжаление, Даниела направо я изяде, макар тя и не искаше това😂

# 613

Даниела каза, че не си дава много зор в работа, интересно е откъде има пари за екскурзии и толкова корекции...
От собственика на веригата "Хепи",както писаха по вестниците, с който между другото е и в момента,ако се вярва на  жълтата преса.
[/quote]

Алеле мале...! Значи на живо е по-чаровна отколкото по ТВ. Защото аз наистина не разбирам кой нормален мъж би харесал Даниела, но ето на - Мартин, Хепимен...Напоследък мъжете започват да ми стават загадъчни. О ужас, остарявам! Scream

# 614
Мали, много злоба от Диана и Силвия.

Общи условия

Активация на акаунт