🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 136
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 675
Всичко си има момъка, направо е разкошен мъж, ама в началото всички мрънкахте, че бил никакъв. Кака ви видя блясъка още преди да се покаже... Nerd
Добре се държи, явно така е по сценарий, но и за мен е пън. Много умрял е младежът Confused

# 676
Какво е rizz? Да се издам, че не съм млада 😆

Харизма..

# 677
Още с появата и аз го усетих че е класи над другите двама. На мен и ергена от първия формат също ми харесва, не съм сигурна дали този е по, но определено повече ми допада от двамцата палячовци

# 678
  • ВАРНА
Не ми хареса,как Росица се вклини на разговора между Васил и Синтия.

# 679
Най-накрая да видим напрежение и у мъжете. Твърде братски настроени и спокойни бяха. Те си харесват различни типове и не чувстваха заплаха един от друг. Сега всички мацки харесват Васко, а те още не знаят коя точно е негов тип. Готино се получава!

# 680
И Адрианка библиотекарката и Синтия се скъсват да му повтарят, колко "общи" неща има между тях. Точно... нищо общо не виждам аз и слава Богу!

# 681
Само на мен ли Васил най-малко ми харесва на външен вид?

# 682
Ади и тя гласно обявява, че ще говори с Виктор, за да "откупи" свободата си и да се метне с гордо вдигната глава в обятията на Васил, Дида и Силва дъвчат и гледат неодобрително! 😆

# 683
  • Stockholm
И според мен е пън Васо. Никаква страст не излъчва. Никакво умение за флирт. Това, че е висок е добре, но не е мъж, от който коленете на жените омекват. А това излъчване  се вижда още в началото.

# 684
Ох, горката Росица, дали си играел с нея, тоя й не я отразява от 2 седмици вече, пълен аут е. Тази е царицата на филмите тая година там..

# 685
Ами моите колене и през екрана омекват, така като гледам и на момичетата Joy Какъв сценарий за поведение, къде е този сценарий и защо Виктор не го е чел Joy

# 686
Какво е rizz? Да се издам, че не съм млада 😆

Tess, rizz е съкратено от харизма, но в подчертано романтично-сексуален смисъл Smiling Imp Онлайн жаргон на Gen Z.

# 687
Чичо Мартин, за какво заплаши Васил, преди да дойде т.е. задкулисно?
Той да не мисли, че продукцията е негова

# 688
Много ме дразни това обръщение "бат Васко" от Мартин - много патронно, опитва се да се покаже над него. Само че Васил е много класи над него и като отношение, и като умения, и като мъжественост.

# 689
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Викторчо с тениска "Бесен съм", на кой бре кака? Припари ти под лъжичката, че садо-мазо отношението на Бранкиня към теб може да престане.
Мартинчо се успокои, че ще продължава да си се надлъгва с Даниела и сега цари мир и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт