🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 082
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 720
Косара с това деколте, отврат 🤮

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 22:32 от Catfish

# 721
Мартин яко изревнува Даниела за това, че е занесла вечеря на Васил.
Този черен свръх отворен бански на Косара, не е за нейния бюст. Предполагам на Мартина или Даниела би стоял по-добре.

# 722
Ще се гръмна! Косара как кръсти Даниелиния шедьовър?
Като меломан да светна неосветените за:
https://youtu.be/AZyR9QymVoo?si=ttSpySrxwlKCXiwc

# 723
Знаех си, така ми се и видя, че Мартин целуна Мартина вяло. Тая Даниела ще излезе жена - вамп.
Аз направо падам, честна дума! Мъжките вкусове драстично са се променили в последните години, откакто явно съм остаряла безвъзвратно.

# 724
Ауу, не бях убедена, че ще се раздвижи това шоу, ноо тръгва много напред играта, супер готино, Васил с Косара са ми огън като комбинация!

# 725
Какво пак обсъждат Даниела ? Ива за първи път е на среща ,много е безлична .

# 726
Чудесен е Васил.
Косара обаче е много противна.

# 727
Ауу, не бях убедена, че ще се раздвижи това шоу, ноо тръгва много напред играта, супер готино, Васил с Косара са ми огън като комбинация!

Да, те са си направо един за друг. Да отиват в Нова след Ергена.

# 728
Знаех си, така ми се и видя, че Мартин целуна Мартина вяло. Тая Даниела ще излезе жена - вамп.
Аз направо падам, честна дума! Мъжките вкусове драстично са се променили в последните години, откакто явно съм остаряла безвъзвратно.
От дикцията и гласа е. Има хубав глас. Косара, освен че не ми харесва на външен вид в добавка ми бърка в здравето, като говори.

# 729
Добре, че не съм на 20. Щях да си умра сама.

# 730
Joy Кога ще влиза следващият ерген?😜

# 731
Според мен Даниела харесва Васил.. На срещата им говореше едно, а очите и цялото й лице говореше друго, някак усмихната, благоразположена, по-топла отколкото с Мартин

# 732
  • here and now
Този черен свръх отворен бански на Косара, не е за нейния бюст. Предполагам на Мартина или Даниела би стоял по-добре.
По скоро се зарадва, че има с какво да я атакува, че да се отърве за собствения си гаф с Мартина.

# 733
На мен ли ми се стори или Ферай се прекръсти след като каза, че Мартин щял да я гледа дали ще приеме на Васил розата докато говореше с Даниела

# 734
Марто мое да се млещи с Мартиновоца, пък Данка не моИла да носи вечеря на Васо … 😂😂😂 мойто си мойто, чуждото е общо
[quote  author=Tess d`Urberville link=topic=1758441.msg49511205#msg49511205 date=1743019539]
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт