🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 101
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 735
Като жена почти на 40 не харесвам нито един от тях за мен, но Мартин има малко по- спортсменство излъчване на фона на двамата. Васил поне се заявява добре, а Виктор ме е срам да го гледам. Толкова дребна душица, злобен като жена, клюкар и неискрен, липсват каквито и да било базисни мъжки качества в това момче..

# 736
Поне би трябва да е Виктор 🥴

# 737
Добре, че не съм на 20. Щях да си умра сама.
Същото си мисля и аз като ги гледам и слушам..

# 738
Не мога да си обясня защо, но Косара по вайб силно ми напомня младия Шелдън:
Скрит текст:

Ни в клин, ни в ръкав се изказах, но наистина ми напомня на младия Шелдън. Sunglasses
Пп Може би по формата на устата и надменното излъчване.

# 739
Виктор как се спича някоя жена, като го настъпи Joy

По-фрапантното е, че той настъпва жените…..особено, когато с нищо не са го предизвикали. Ей така в някакъв опит да се направи на интересен и остроумен. Ах, какъв комплексар излезе.

# 740
Джаста Праста, или по погледа може би?
Виктор се превърна в статист.

# 741
Мартин с неговите стратегии.. занесла му храна, защото искала внимание Grinning.. не знам как е било, но наистина от добро възпитание се прави, от учтивост.

# 742
  • Stockholm
За пръв път да го видя малко съживен Васил. Абе Косарчето си е апетитна хапка и за тримата. Ако не говореше на диалект, което страшно отблъсква, можеше и да вземе Мартин от Даниела. И ако беше кучка, но явно не е. Или пък Ники Николов не се е сетил за този вариант Joy

# 743
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Косе Босе има харизма като на заспал охлюв.
Василе бягай, има други моми там.

# 744
Нещо все по-малко ми харесва Косара, дори визуално, а първоначално я намирах за много екзотична и интересна. Сега ми е една буца, нещо много взе да ме дразни. Не ми е подходяща за Васил, много е затънала във всякакви правила, норми и ограничения, той ми изглежда по-разчупен.

Васил към Косара - кажи ми нещо за себе си, Косара - имам онлайн магазин за дрьехи, муджьел съм..., Васил - личи си! Косара се размаза 🫠

# 745
Мартин е яко лапнал по Даниела.

# 746
Onlyfans брой ли се за онлайн търговия? Joy

# 747
Това ли е нивото?
"Това обяснява защо си толкова стилна" 🙄🙄🙄

# 748
Защо не харесвам Даниела накратко - куха ми е. Лишена от красота и съдържание, изтъкана от заучени клишета и стратегии на някоя "Кобилкина". Лъха на фалш и неестествена "любезност", под които прозират завист, злост и амбиции за охолен живот без усилия и без смисъл. Пълна е с претенции, но липсва каквото и да е покритие. Като лъскава пластмасова торбичка ми е - от тези, които си мислиш, че ще използваш пак, но си остават все така използвани еднократно и за боклука.

# 749
Този Васко е толкова монотонен. Срам за овните XD

Общи условия

Активация на акаунт