🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 197
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 750
Косара задължително трябва след предаването да мине някакъв курс ли, какво, за да си изчисти говора. Непоносимо е, разваля всичко.

# 751
Onlyfans брой ли се за онлайн търговия? Joy
Брои се, някои правят милиони там HushedLaughing

# 752
Айдеее, Косара и тя със сходства с Васил! 🤣

# 753
Охооо, утре ще има шок и драма. Нямам търпение.

# 754
Оооо, утре ще сме свидетели на семеен скандал между виновния Мартин и Даниела 😆

# 755
Утре вечер най-после ще има цирк. Grinning Не съм духовно извисена като някои, ще се зарадвам да има малко сеир.

# 756
А кой ще разплаче Ферай?

# 757
Ееее, утре най-сетне прилича на Ерген работата! Ще има ревност, драми, сълзи - айде де, откога чакаме да се случи нещо!

# 758
А кой ще разплаче Ферай?
Мартин

# 759
А кой ще разплаче Ферай?

40 годишен мъж...

# 760
Ааа не бях чула /разбрала . Мерси .

# 761
А кой ще разплаче Ферай?
Очевидно Мартин, само той там е 40годишен

# 762
Ииии Косара продължава и пред Васил с това измислено оправдание, че Виктор бил я разочаровал. Чак и чупки прави с устата. Смях в залата...Но като се сети човек и за интригантстването й - от смях минаваме на сълзи, уви. Ужас, ужас...Дано Васил не се подхлъзне по същия начин като Мартин. (За Мартин не ми е жал).

# 763
Според мен Даниела харесва Васил.. На срещата им говореше едно, а очите и цялото й лице говореше друго, някак усмихната, благоразположена, по-топла отколкото с Мартин

Това е стратегия и тя проработи. Мартин изревнува. Първо омайваш мъжа, после му показваш, че си желана и да ревнува, после го размазваш от секс в т.ч. и докато кара колата по магистралата и накрая му слагаш хомота. Smiley Обаче, извинете, точно Даниела ли?
Но дамите тук сте прави, тя има правилна дикция, приятен глас и е доста обрана, дистанцирана в т.ч. и към Мартин. Мъжете обичат жени, които леееко им бягат по тъча. Освен това тя му е по- във възрастовата група

# 764
От жените за сега най-неприятна ми е тази с носа на любимия ми  Майкъл Джаксън.Усмивката пък е на нелюбимата ми Упи Голдбърг.Комбинацията чак ме плаши.

Общи условия

Активация на акаунт