🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 052
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Косара и Любомира се нахвърлят на Росица за втори път. Помнете слухът за целувката на Роси кой го разнесе.

Тогава главната заслуга беше на Клаудия, Роси с нея беше споделила. Оттогава ми стана неприятна, а преди това я харесвах. Много подмолно същество, което никой не възприема като заплаха.

# 856
Имам чувството, че ние сме влезли в реалити “Мацки гледат Ергенът” - остава да си пуснем камерите в ZOOM 😂😂😂 Приемаме всичко за реалност - героите, отношенията …
Много хора, които познават Виктор лично, казват, че той е душата на всякаква компания 😱. А Туджаров, в първия си под/надкаст каза, че Даниела била “много харизматична” за ужас на Неделчо и нас, пишещите тук 😂😂😂

Любопитно ми е да видя компанията, чиято душа може да бъде Виктор😜

# 857
  • София
Васко - от Хавиер Бардем до Аладин! Joy Много ми е приятен засега новия ерген. Има най-нормално поведение от тримата ергени.

Виктор на моменти го докарва на малоумен с тия пуления, блещене, примигвания и физиономии, голямо преиграване. В началото го харесвах, че е недодялан, в сравнение с коцкарчето Мартин, ама то е пълен криндж неговото. Косара с тоя сериозен разговор му докара срив в недоразвитата нервна система, но поне и тя се отърва от него.

Мартина, както винаги, плоска и елементарна, нищо сладичко не виждам в нея, нито на външен вид, нито като поведение. И Мартин яко изтъпява в нейната компания. Тъпи разговори, тъпи въпроси, тъпи възклицания и нулево дар слово. Ужас, и накрая една изпросена целувка!

Луканката с тия конвулсии ми е супер неприятна. И двете с леля Силвия са ми отврат!

Скучна групова среща на плажа. Много лош избор на бански на Косара. Ива беше излишна.

Ферай спешно трябва да си ходи. Толкова е афектирана, че вече нищо не и се разбира като говори.

Утре ще има драми и сълзи. Върнахме се в Ергенът.

# 858
Чак жал ми стана за горкия Виктор колко е смотан и как го изработи Косара. Той даже и не разбра горкият.

Тя, която нямаше проблем с целувката и щеше да е с последната целувка...преди влизането на Васил. Та тя отиде на среща с Виктор единствено и само, за да си намери повод и причина да скочи в новия лагер. А нашият глупчо толкова няма връзка с реалността, че чак се чувстваше гузен и едва ли не само дето не ѝ се извини, че заради него тя е принудена да отиде при Васко.Joy

# 859

Ферай спешно трябва да си ходи. Толкова е афектирана, че вече нищо не и се разбира като говори.
Кой ще нагъва луканка? 🙄

# 860
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Даниела каза, че не си дава много зор в работа, интересно е откъде има пари за екскурзии и толкова корекции...
E, жената колко пъти си каза,че търси спонсор,който да й плаща всичко.

Отново интересен епизод. Наистина присъствието на Васил (впечатлена съм колко спокоен и уравновесен е) размърда сезона,който отиваше към провал. Виктор много е излишен вече. Да си заминава с Жабомира,защото при него други не останаха.

Мартин и Мартина - много криндж целувка. Личи си,че Мартин хич не се целува добре,дори ми беше неудобно да го гледам как размята езици и се чуди къде да си държи ръцете. Абсолютен аматьор,пък нека бройка чалгаджийките по дискотеките. Сигурно и в леглото е жив зян:)
Коментара му след това,че едва ли не изневерил на жена си с Мартина беше супер обидно към Марти. Сега като гледа сигурно й е много неудобно от нейната безрезервна симпатия към този индивид.

Диана и Силвия - ужасно противни със злобни коментари и клюкарстване. Кой беше казал,че Силвия му хареса?

Радвам се,че Синтия (най-накрая да я отразят) и Роси се преориентираха. Виктор абсолютно ги е отписал и те всъщност или трябва да играят декор или да намерят друг начин да не са 'за смях".
Жалко,че отново ще се направи интрига около Роси,та съвсем да я смажат!

Косара не я харесвам, и от това,което виждам, ще го раздава селяндурски и ще се прави на голямата работа.
Има голямо самочувствие.Добре,че са паричките на тати,та и тя бизнес да развие,милата. С препродажба на парцали от Тему.

Очаквам Ферай утре да е аут. Ненужна е. Макар,че аз бих изгонила Диана преди нея.

# 861
Коя беше песента при запътването към шезлонзите за срещата по двойки на плажа.

# 862
На Косара, кой и е онлайн магазина? Този за дрехи Denica Бутик или за бижута Branco? И за двата снима често и ги рекламира.

# 863
  • гр.София
На Косара, кой и е онлайн магазина? Този за дрехи Denica Бутик или за бижута Branco? И за двата снима често и ги рекламира.
Little lady boutique ( в Инстаграм)
Висококачествени продукти специално за вашияТ гардероб.
Напоследък съм развила непоносимост към липса на елементарна грамотност при хора с големи претенции.
О,допълвам се,че не мога да се сдържа. Много си обичала работата.Може ли да качваш неизгладени дрехи...

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 07:11 от blanc

# 864
Харесвах в Косара, ама голямо звездеене, голямо нещо. Примадоната, единствена и най-специална на света. Смешно ми беше как три пъти натърти тя като знаела какво можела да даде..И какво ли толкова дава всъщност ?!:))сигурно има предвид, че е лоялна, ама си предобри.
Бранимира по обратния начин, взе да ми харесва. Много е органична -бурсук, но си й идва  отвътре и не се преструва. Има нещо специално в нея.
Любомира е най-добрият избор за Виктор, но за обратното доста се съмнявам. Бързо ше й стане скучен и ще го разкара. С Роси по-можеха да му се получат нещата в дългосрочен план.

# 865
Е те всички, които не получават внимание, ако си тръгнат, ще свърши предаването. Нормално сега да има повечко сблъсъци като влезе още мръвка. На мен са ми много анти-герои Силвия, ДИана и Анна-Мария. Три гадни клюкарки, едната е и були.
Не само АМ е були, а и Косара, Любомира, Бранимира.. Силвия и Диана също.. Явно мъжете по такива си падат, докато не им влязат в къщата

# 866
На Ферай погледа беше страшен. Надявам се са скрили острите предмети в мястото за спане .
В разговорите се намеква за конфликти и ситуации, които не се излъчват.
Може би затова е и положението с Росица.
Не е лошо, че тя не може да се впише сред връзкари, интриганти и прости хора. В разговора с Васил тя загатна за по-ограничената среда. Не и е мястото там.
В следващия епизод са ни подготвили пак другарски съд, че отдавна не е имало и евтина драма “ кой какво каза и кой кого целуна” . Не ги ли изтъркаха тези неща?!?
Виктор се прави, че има интерес към Косара, но не му се получава.
На Данка лицето се мумифицира все повече и повече.

# 867
  • Варна
Разгледах дрехите от “бутика”на Косарчето, но над 90% са точно като за Ергенът, кой нормален ще се облече така и за къде?Въпреки, че какво ли питам, то половината въпроси из фейса са “знаете ли от къде в роклята на Даниела, Мартина ..”…

# 868
Роси според мен е имала вземане-даване с нарцисист и може да е била недооценена и сегашната ситуация да и връща спомени. Надявам се да придобие малко самочувствие и да не се отчая напълно след нападението на хиените довечера.
Ох, Косара…Не знам откъде дойде това, че техните имат пари, ама със сигурност не се държат по този начин хората с възможности😅Според мен техните са си обикновени хора(ИГ също ми го показва), просто тя драпа за известност, тъй като “е най-специалната”. Ако имаха възможности, Косара щеше да е престижен университет в чужбина(като Марто), да се върне тук и да си развива онлайн бутика😁Иска да се докаже като по-по-най, ама не се усеща, че тоя тип жени не са в Ергенът😁По повод зодиите - и Мартина, и Косара също са овни, щом имат рождени дни сега, ама виждате каква коренна разлика в двете(и аз съм Овен също), така че не е само до зодията.😊

# 869
Росица и Александра да си правят изводите за възпитанието и манталитета на елитната местна чалга среда. Помним как посрещнаха американките и как само Роси отиде да ги поздрави и да се запознае. Разбирам, че може да страдат от носталгия, ама най-добре да плюят в пазвите, че са се отървали и да стягат куфарите за там откъдето са дошли.и което сигурно са направили, щом ги няма редом с бръмчалките в това елитно място Джанъм ли беше.

Общи условия

Активация на акаунт