🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 038
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 870
Къде може да се гледа днешният анонс?

# 871
  • # супернатурална #
Ее, не съм сигурна, че Мартин не може да се целува. С Даниела показа доста страст, хареса ми. С Мартина беше насила от негова страна, а тя или го е усетила, или цялата и огнена натура и увлечението по М. са поза.

# 872
Мартина има рожден ден и явно го е празнувала в заведението на Мартин, защото и на двамата в сторитата е Меди.
Да е здрава, успешна, обичана и щастлива! 🌹🎂🎁

# 873
Взеха да си показват истинските лица девойките.

Косара както всички я харесвахме, сега удари дъното. Първо какъв евтин номер му изигра на Виктор- не можел да се целува с никоя. Айде стига глупости, много добре знаят къде влизат. Да не говорим, че тя дори не се е сближила с него.  За зрителя беше ясно защо дрънка такива глупости. С Васил не ги виждам, безразличен ми е, но е доста по-различен от Косара.

Росито е на грешно място, нормални хора нямат място в такива предавания. Усещат я, че е наивна и мъжете я харесвт, та отнася всичко. Също Даниела, която и да е красноречива, аз не намирам за дразнител. Дразнител е само защото Мартин я харесва.
Николов  не искал скандали, но няма как без тях.

Силвия, Диана, Любомира, Косара, Бранимира лика прилика, злобни клюкарки, не случайно са се сприятелили.

# 874
  • Варна
Онлайн бутик звучи просто смешно вече и Косара не знам къде може да блесне с това си бизнес начинание.

# 875
Аз гледам предаването за първа година и исках да попитам дали има някъде качени старите сезони?
Търсих, търсих в нета, но като изключим Voyo, не видях другаде пълните епизоди...

# 876
Косара май ще престане да бъде една от фаворитките ми. Започнаха и на мен да ми правят впечатление някои изцепки - като това с ластиЧКАТА. Може би защото твърде много се коментират, преди сякаш не ги отразявах. Освен това много грозно впечатление ми направи този номер с Виктор. Не знам кого заблуждава? Освен Виктор друг не може да се върже на подобна глупост и да се почувства виновен. Не ме разбирайте погрешно - аз съм ОК да се премести. Нищо не е обещавала на Виктор, той има мижав интерес към нея, не знае как да се държи - нормално е да пробва с друг, особено ако е усетила нещо там. Хората имат брак и две деца и се преориентират, че Косара дето Виктор не го е доближавала дори, ще има някакви притеснения. Но не и по този начин. Ако беше казала: "Виж, не съм свикнала така, искам да съм специална, ти не ми показваш интерес, какъвто очаквах, за теб съм просто една от много. Видях друг човек, струва ми се че той е по-подходящ за мен - ще пробвам." щях шапка да й свалям. Тя обаче го изкара чак изневяра от негова страна, пък до вчера не й пречеше за кого ще е първата целувка, важна й била последната. Сигурна си беше какво точно се е случило - просто сега умело извъртя нещата да се покажа жертва, а той лошия. Не я разбирам - имам чувството, че тя има някакви провинциални представи за морал и много държи да се покаже пред хората по определен начин. Доброто момиче, което ще е прекрасна съпруга. Участието й изобщо е да гради някакъв имидж и всичко, което е прави го мисли как ще изглежда отстрани. Е, да- но това е като съшито с бели конци и няма как да излезе непорочна девица. Много по-добре би било просто да си каже, че е харесала Васил и толкова.

Васко ме кефи. Много точни попадения. По принцип смятам, че може да има някой и друг жокер - да са му обяснили някои неща, показали кадри, но бързо реагира в разговор, умее да лавира и е играч. Не съм сигурна дали харесва конкретно някоя, пък и за сега не мога да си представя с кого биха могли да имат интересна комуникация. С Адрияна беше насилено от нейна страна. Дано нещо там Синтия, Росица покажат, че ще е голяма скука иначе. Възможно е и Даниела да се включи като отмъщение за Мартин. Би ми харесало. За сега най-ме кефи да го виждам с Мартин - добре си подават топката двамата. До тях Виктор просто изглежда смешен.

Мартин за пореден път показа, че него забавлението и играта го интересуват. Това с "изневярата на жената" не беше - почувствах се виновен, а един вид - забавно беше да се пробвам и да въртя две. Подозирам, че подобни игрички ги е играл и друг път. За това и покани Ива - ако беше взел Даниела - от една страна щеше да се налага да обяснява на дълго и на широко, от друга "валидира" връзката си с нея - хихихи и Мартина щеше да се разсърди. Той сега избра неутрален участник за да може да продължи да си ги разиграва двечките. Пък на Даниела спретна някакво тъпо извинение на ухо, също както би направил с жена си. Даже се хвана и за това с храната за да има коз. Не е първият, който обвинява за "изневерите" си жената - ако ти не беше направил така, аз нямаше..................За мен Мартин не е там да си избере една. Той е там да се забавлява колко жени може да омайва. Това е.

# 877
  • София
Не съм забелязала мъжете да я харесват Роси, поне тези вътре.  На пръв поглед може - висока, дългокрака, но в разговорите веднага я вкарват във френдзоната.

По целувката между Мартин и Мартина няма как да се разбере кой може или не може да се целува.

# 878
Косара е като баба на седянка да клюкарства. Виждала била всичко, елементарна клюкарка, нищо повече и предполагам, че леко падна в очите на Васил с това си поведение.

Мартин потвърди мнението ми, че харесва повече Даниела, спрямо Мартина. Езика на тялото не лъже.

Виктор, все повече се излага, мъка...

# 879
Даниела милата с всеки епизод погрознява все повече. Човек предполага, че със свикването на гледката, тя става все по приемлива, но при Данка е обратното - колкото повече я гледаш, толкова по зле стават нещата. Имам чувството, че с всеки епизод става все по нелицеприятна.
А тая Диана е направо противна, много неприятно ми става, ако случайно попадне в кадър. Има нещо много неприятно в гледката на кривата и уста, а с поведението си става направо отвратна. Комплексното ми усещане за нея е силно негативно.

# 880
За вчера:

Виктор се показа, като много ревнив. Излъга Васил, като каза, че неговите момичета са Бранимира, Любомира и Косара, въпреки, че на срещата му с Косара той я отряза. Много ме кефи как Васил ще му я измъкне под носа Simple Smile Все повече харесвам Васил и все по-малко Виктор. Виктор е толкова изнервен, от както се появи Васил, че започна да си показва простотията. Ферай ми хареса как го скастри

Васил и Косара - такава химия между двамата не съм виждала до сега в нито един сезон. Тя буквално си падна по него моментално, а на срещата им на плажа той така я гледаше, че почти не мигаше. Страшно много ми харесват и много ще се радвам, ако там се получи нещо.

Едно голямо БРАВО от мен на продуцентите за вкарването на Васил. Това момче буквално преобърна предаването. Интересното беше как двамата ергени до сега не успяха да накарат момичетата да се борят и надпреварват за тях (особено Мартин, който уж е мъж с опит и пари), а Васил, с няколко елементарни жеста, обра повечето моми за себе си. С една такава лекота успява да привлече цялото женско внимание към себе си, че дори и Даниела и Мартина се изказаха толкова ласкаво за него. Който си го може, си го може.

п.п. Какво й трябва на една жена - кутия с пица и 1 шоколад Joy

Връщам се да ви чета

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 09:07 от Lady Cassiopeia Duval

# 881
Косара, Мартина, Любомира,Ана Мария и Бранимира пак са в Джанъм. Празнуват на Мартина рождения ден там. Мартин също е там с Ники Николов
Питай къде е Даниела
Това говори кого е избрал Мартин.

# 882
Вчера докато гледах целувката на Мартин и Мартина в мен изникна въпроса какво усещат мъжете, когато се целуват с патешки устни Grinning
За гледане със сигурност не беше приятно поне за мен.

Предвид цялостния вид на Мартина, явно си пада по обемни неща Grinning Така се е докара, че единственната ми асоциация като я видя е пошлост.

# 883
Какъв евтин театър от страна на Косара пред Виктор. Но едно мога да призная, даже гласът й се променя и за първи път я видях развълнувана при поканата на Васил. Иначе, да носи по-удачни за бюста си дрехи. Това деколте от плажа беше пълен провал.

# 884
Много ми е мъчно за Роси, защото според мен и Васил не я хареса, той определено си падна по Косара, която явно си го хареса и тя.
За мен Роси сега съвсем ще потъне, нека си тръгне защото това момиче ще излезе от това предаване страшно комплексирано.

Общи условия

Активация на акаунт