🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 055
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 960
Butterfly:3, тези като Косара са най-опасните, много добре я описа.

И аз съм ставала жертва на такива като нея, че и продължавам Joy , но по някакъв начин ѝ се възхищавам на лекотата, с която обръща играта в своя полза, както и на спокойствието си. Мисля си, че точно последното мъжете намират за много привлекателно в нея.

# 961
  • софия
Както се казва толкова жени са минали през леглото на Мартин, че сега е на следващия левъл – герой на книга.
И какво ще бъде разочарованието му, че така горко се е заблудил. Единственият герой за Данка Браунова е самата тя. Или поне това се опитва всячески да си самовнуши. Очаквам съвсем скоро в реала да започне да обяснява, че граматиката и редактирането на книгата изобщо не е от значение, важното е, че тя ги е писала.😄

# 962
Нищо хубаво не намирам в тази Косара, не мога да разбера коментарите , които я превъзнасят като красива Grinning Почвам да се чудя не гледаме ли едно и също предаване .. За говора й няма нужда от коментар, вече достатъчно е изписано. На мен си ми е противна още отпреди, и усещах , че има нещо не само външно противно в нея, май започва да се проявява. Много тъпо отряза Виктор , хич никакъв сив кардинал не ми е, ами е като с това как иска да е различна и си вярва, но не е нищо особено от преструвка на селска пръчка . В пояснение, как може да съм впечатлена от нещо толкова елементарно и очеизвадно, ако е толкова интелигентна щеше така да го изиграе, че и ние да не се усетим... абе , за грубостта няма да споменавам, направо ми е като мъж Grinning Косара си вярва, това е единственото, което й помага да върви напред, самочувствието. Нищо друго. Мъж си е , за тва иска да е различна, като мъжки шарен пернат .

# 963
  • София
Виктор си се излага достатъчно добре  и сам. Няма нужда някой да го окепазява.
Така е, но това не променя какво е поведението на Косара.

# 964
  • София
Какво е казала Косара, с което е окепазила Виктор пред момичетата и зрителите?

# 965
Както се казва толкова жени са минали през леглото на Мартин, че сега е на следващия левъл – герой на книга.
И какво ще бъде разочарованието му, че така горко се е заблудил. Единственият герой за Данка Браунова е самата тя. Или поне това се опитва всячески да си самовнуши. Очаквам съвсем скоро в реала да започне да обяснява, че граматиката и редактирането на книгата изобщо не е от значение, важното е, че тя ги е писала.😄
С уточнението, че тези които четат книгите ѝ също имат проблем с граматиката.SobSobSob

# 966
Виктор през цялото време се подиграва на повечето си кандидатки. Харесал си там Бранка, Любка и Косара, а на останалите дал пълен игнор и им се подиграва в синхроните, ама сега лошата Косара защо така с него Joy

Малко му е на Виктор, малко му е Smiling Imp

# 967
Скрит текст:
Когато предаването започваше, аз споделих какво предполагам, че можем да очакваме от Косара, защото все пак има една приказка “Вълкът козината си мени, но нрава никога!”.
В началото доста добре играеше и се представи супер, дори навсякъде хората я харесваха и й симпатизираха. Имаше моменти в които започнах да се чудя в грешка ли съм или тя наистина се е променила с годините, но въпреки всичко, докато я гледах имах чувството, че е с маска на лицето. И ето, маската започна да се пропуква и ще се пропука повече ако продължи повече време престоя й.
Лъснаха качествата й, които имаше и като малка и няколко човека, включително и аз, страдахме от нейното поведение.
- клюкарене;
-интригантстване;
-подмолна и лицемерна;
-сметкаджийка от всякъде;
-много добра актриса, така, че тя да е невинна, а другите виновни във всяка една ситуация;
-ако не успее да приложи горното, тогава го играе жертва и пак ще се измъкне чиста от ситуацията;
-идва при теб много загрижена, влиза ти уж в положение, говорите си и се смеете и после те захапва и ти забива нож в гърба;
-лисица и хитруша е…
-манипулативна;

И да, нейната цел винаги е била да има до себе  си мъж с много пари. Пренебрегвала е свестни момчета и не ги е забелязвала, даже им се е подигравала, за да бъде с по-вървежни и накрая като я зарежат, прави огромни панаири, раздава го на ощипана, засегната и плаче много. 🤷♀
Много обича и да е център на вниманието, нито веднъж не я видях да седи някъде сама, сякаш се страхува да остане сама със себе си.
Винаги се е опитвала да бъде добра, но просто не й идва естествено и отвътре.
Едно мога обаче със сигурност да кажа и трябва даже да й благодаря. Благодарение на нея, аз се научих да се пазя от такива хора и да не се доверявам и допускам толкова лесно някого в обкръжението си.
Ако не беше се преориентирала да бъде такава и да си поставя такива нереални цели, щеше да е едно прекрасно момиче с много чист характер, но е тръгнала по грешен път от малка. Нищо общо няма с родителите си, които са много свестни и стойностни хора.
Надявам се,че един ден ще се осъзнае и ще спре навреме. Не е толкова проста, тя има капацитет и ум, но не ги използва в правилната посока.

Продължавам да следя предаването, за да видя колко далеч ще стигне и колко още ще се пропука маската.

Аз още от ден едно писах, че има вайб на класическо mean girl. Красива и шармантна ми е, но отдалеч и само по ТВ, никога не бих искала да съм в един колектив с нея.

И да, определено не е най-острият инструмент в чекмеджето. Такива хора, амбициозни и с висока самооценка, но без кой знае какви умения и способности, най ги влече интригантството и тормоза. Смятат, че в живота ресурсите са кът (не е баш така) и усещат, че няма как да се доберат до тях по друг, честен начин.

# 968
  • here and now
Аз пък се чудя коя от вас ще се втурне на крилете на любовта към мъж, дето една стотинка няма, та Косара била се прехвърлила към Васил, щото има пари.
Васил до Виктор е като Айнщайн до шимпанзе, образно казано.

Бастун, ама тя беше първата заподозряна за джиджи-биджи с Вико.
Въобще не е била заподозряна! Сама си измисли джиджи-биджито и се опита да ги надцака с това, ама грешна сметка си направи и това се обърна срещу нея.
Не е до парите. Не е ясно кой колко има. Но потенциала е друга работа...

# 969
Скрит текст:
Скрит текст:
Когато предаването започваше, аз споделих какво предполагам, че можем да очакваме от Косара, защото все пак има една приказка “Вълкът козината си мени, но нрава никога!”.
В началото доста добре играеше и се представи супер, дори навсякъде хората я харесваха и й симпатизираха. Имаше моменти в които започнах да се чудя в грешка ли съм или тя наистина се е променила с годините, но въпреки всичко, докато я гледах имах чувството, че е с маска на лицето. И ето, маската започна да се пропуква и ще се пропука повече ако продължи повече време престоя й.
Лъснаха качествата й, които имаше и като малка и няколко човека, включително и аз, страдахме от нейното поведение.
- клюкарене;
-интригантстване;
-подмолна и лицемерна;
-сметкаджийка от всякъде;
-много добра актриса, така, че тя да е невинна, а другите виновни във всяка една ситуация;
-ако не успее да приложи горното, тогава го играе жертва и пак ще се измъкне чиста от ситуацията;
-идва при теб много загрижена, влиза ти уж в положение, говорите си и се смеете и после те захапва и ти забива нож в гърба;
-лисица и хитруша е…
-манипулативна;

И да, нейната цел винаги е била да има до себе  си мъж с много пари. Пренебрегвала е свестни момчета и не ги е забелязвала, даже им се е подигравала, за да бъде с по-вървежни и накрая като я зарежат, прави огромни панаири, раздава го на ощипана, засегната и плаче много. 🤷♀
Много обича и да е център на вниманието, нито веднъж не я видях да седи някъде сама, сякаш се страхува да остане сама със себе си.
Винаги се е опитвала да бъде добра, но просто не й идва естествено и отвътре.
Едно мога обаче със сигурност да кажа и трябва даже да й благодаря. Благодарение на нея, аз се научих да се пазя от такива хора и да не се доверявам и допускам толкова лесно някого в обкръжението си.
Ако не беше се преориентирала да бъде такава и да си поставя такива нереални цели, щеше да е едно прекрасно момиче с много чист характер, но е тръгнала по грешен път от малка. Нищо общо няма с родителите си, които са много свестни и стойностни хора.
Надявам се,че един ден ще се осъзнае и ще спре навреме. Не е толкова проста, тя има капацитет и ум, но не ги използва в правилната посока.

Продължавам да следя предаването, за да видя колко далеч ще стигне и колко още ще се пропука маската.

Аз още от ден едно писах, че има вайб на класическо mean girl. Красива и шармантна ми е, но отдалеч и само по ТВ, никога не бих искала да съм в един колектив с нея.

И да, определено не е най-острият инструмент в чекмеджето. Такива хора, амбициозни и с висока самооценка, но без кой знае какви умения и способности, най ги влече интригантството и тормоза. Смятат, че в живота ресурсите са кът (не е баш така) и усещат, че няма как да се доберат до тях по друг, честен начин.

Точно, самочувствието й е до небето, точно това е.
Веднъж толкова зле се почувствах след поредната интрига, че почти се сринах псичихески и бях в кабинета на докторката в училището. Няма да забравя никога нейните думи, които гласяха: “Момиче, защо обръщаш внимание на Косара? Тя е със самочувствие до небето без покритие, а отвътре празна. Ти си дарена с толкова доброта, красота и с толкова много таланти и дарби, а позволяваш да те докарат до това състояние! Вземи пример от нея, да си вдигнеш гордо главата и да продължаваш напред!”.

И с това мисля да приключвам да коментирам по тема Косара, защото наистина се връщам в миналото и с неприятните спомени, както и емоции и изживявания. Това вече отдавна е затворена страница за мен.

# 970
Butterfly:3 , всеки си намира майстора. И Косара ще си го намери, ако не го е намерила Grinning

Интересно ми е докъде ще стигне с Васил в предаването.

# 971
Косара според мен ще е финалистка, да не кажа, че ще е една от победителките там. Не е вкарана случайно.

# 972
Я Косарчето и тя станала нечия фаворитка, и колко неочакванхо , вече е недолюбвана от публиката Joy

Отдавна писах , че е хитрушанка, и с нищо по-различна от останалите кифли. Може да няма корекции , но в инстаграм , също хвърчи с позьорски дорисувани снимки, което говори достатъчно за умствената и нагласа.
От една страна , съм съгласна с Vivi, че постъпи добре с Виктор, като не му досмаза и без това малкото самочувствие . Но от друга страна постъпи досущ , като Бранка и му се подигра пред зрители и "колежки". А уж го защитаваше. Абе пълна популистка, която не си стои зад думите- клишетата които ръси, когато не и отърват
Инстаграмът обаче на Даниела , ме кара да и напиша плюсче. Май само тя изглежда точно така на снимките, както я виждам в предаването. Не гледах всичко, сигурно има и някоя по-кифленска, но си се показва таква каквато е.
Клюкарките Силвия и Дияна , всъщност не правят нищо по- различно от нас тука - знаят , че не са участнички в предаването, и само могат да си анализират и коментират, като странични наблюдатели

# 973
В интерес на истината, аз съм много за такива жени да стават държанки и трофейни съпруги. Хем това им е мечтата, хем нямат какво друго да предложат, хем това ги изважда от икономическия и обществен живот и нямат мегдан да тормозят други хора. Освен това обират мъжете тип Мартин, не се хващат с нормални/свестни.

# 974
  • here and now
На Даниела не ѝ трябват филтри, тя направо под скалпела... Сигурно се харесва така, пък и една торба пари е дала...

Общи условия

Активация на акаунт