🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 205
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Какво е казала Косара, с което е окепазила Виктор пред момичетата и зрителите?

Че не е перспективен, че няма възможности, че Васил е нещо по-добро и други в този ред на мисли, изказани с надсмешка и сравнения. Доста напоително го охули за да си оправдае смяната на отбора.

# 976
Според Даниела пък, никоя жена не трябва да работи, ние трябва си стоим ей така само за красота, щото сме жени и "мъжа не трябва да си прехвърля отговорностите на нас". Това ме уби като го чух. Ти какво ще дадеш от себе си тогава? Красота? Поне това да имаше...

# 977
Според мен Даниела харесва Васил.. На срещата им говореше едно, а очите и цялото й лице говореше друго, някак усмихната, благоразположена, по-топла отколкото с Мартин
Не мога да коментирам дали го е харесала като мъж, но за първи път в предаването я видях напълно естествена.. Изглеждаше спокойна, като жена, която се чувства добре в компанията на мъж. Езикът на тялото я издаваше. Докато, когато е с Мартин, веднага се стяга; тогава си личи, че всичко е престорено.

# 978
Ох до миналата седмица друга песен пееше.  В Косара ме дразни ,че иска да го играе нематериална и прочие. Нито има нещо лошо да гледаш възможностите на мъжа ,нито се знае неща за Васил в този аспект ,просто и харесва повече от Виктор нищо скандално не виждам.

# 979
Много други нямаше да погледнат Виктор  ако Васил беше там от самото начало, не само Кросара Grinning

# 980
Косара много елегантно си разкара Виктор, но страшно олекна с неходенето на почивки с бедното гадже.

Смисъл, буквално нула лева ли са имали? Дори с едни 2к/месец и малко далновидност млад човек без отговорности и големи разходи може съвсем спокойно да обиколи цяла Европа за няколко години. И веднъж годишно някъде по-далеч. Всички младежи обикалят света, само Косара не може. Дори не говорим за хостели, палатки, раници и подобни неудобства, които наистина не са за всеки.

Или чака мъжът да плати всичко, или разбира почивката само като някакъв инстаграм лукс. Или и двете. Ограничено мислене, тесни хоризонти.

# 981
Докторката все пак е искала да успокои момичето тогава. А и знаете, пуберките могат да са много гадни, тъй че е много възможно Косара да е била гаднярка. Ще я видим довечера. Иначе за мен тя не е красива - има хубави очи, екзотична е, но е с дебели бузи,  голяма глава и грозно дупе.

# 982
Нормално , когато имаш интерес към някого в когото не си сигурен , да си по напрегнат . Даниела се радва на факта , че Васил я хареса , но само за да може да подразни Мартин. И да на мен ми е забавна инфантилната нотка в романтичните отношения. Дори смея да твърдя , че без нея , някак липсва романтиката. Ако някой все пак се наеме да разкаже , какво разбира под "зряла свалка" , ще го прочета с интерес

# 983
  • Варна
Не мисля, че Васил хареса Даниела. Нареждат му, за да става интрига.

# 984
Даниела не я слушайте какво говори и че не иска да работи.

Виждам я като една бъдеща Елена, Александра или Зейнеб, честа гостенка на сутрешни предавания, водеща на рубрика или подкастърка. Умее да говори, има някаква харизма, поляризира публиката, генерира дискусии с радикалните си теории, има си ядро фенки/уонаби трофеи. И още книги ще напише.

# 985
Обаче Адриана обсъждаха, че скача от ерген на ерген, а Косара е същата - и с тримата е ходила на среща.

Нормално, след като вижда никакъв интерес от останалите двама или поне тя не ги харесва. Да не е подписала договор да гледа само Виктор? И Адриана и останалите също имат право, след като Виктор почти не ги забелязва. Сега Васил с тези очи е доста привлекателен, докато Виктор има тяло, но няма поведение.

# 986
Косара няма да си тръгне с никой от тук. Обича мъжкото внимание, но според собствените и вероятно надценени критерии в предаването няма “достоен“. Росица, Клаудия и Синтия са свестни момичета. Не съм сигурна изобщо, че някой от мъжете ще ги разбере. Ива, която ми е симпатична не знае изобщо защо е в шоуто. Мартин и неговите две гърли са ми повече от досадни. Никакво развитие за никой там, освен след финал бърз, похотлив секс и толкоз. Явния и прикрит цинизъм пречи за нещо повече. Виктор и Бранимира нямат никакъв шанс. Просто тя не го харесва, а той се насилва да я харесва. Любомира е безопасна за него - възможно е да е последна на финал, като след предаването ще продължат да са приятели, но едва ли повече от кратка връзка.  Двете махленки - Диана и Силвия ми приличат на бабите клюкарки пред блока. Ферай е ниска топка - глупава, без нищо в себе си. И това дори за най - загорелия мъж с малко достойнство изобщо е отблъскващо, независимо от що годе поносимата външност. Ана Мария е готина, и според мен си пасват с Васил, но тук няма и да се забележат. И ще се разминат. Въпреки, че в този сезон уж жените избират по равно с мъжете, изобщо не е така. Продължават да ми изглеждат като овци на заколение, които зависят от рози, тъпи опити за диалог с цел уж опознаване. В живота не бих се интересувала от нито един от прословутите трима ергени. Няма дълбочина, няма истинско любопитство, интелигентност също няма кой знае каква. А тогава и сексапила куца. Цялото шоу до тук е преиграни свалки, лицемерие и плоски опити за задвижване към някакъв съспенс. Уви такъв естествен не се получава.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 13:24 от Tilda.M.

# 987
Тъй като попрегледах инстаграма на Даниела, там казва, че не е против жената да работи, ако иска да работи, но да го прави за себе си, а мъжът е този, който трябва да издържа семейството изцяло.

# 988
Косара щеше да постъпи по-тъпо, ако беше останала при Виктор, особено като се видя как й блеснаха очите, като видя Васил.

Отделно, както и момичетата отбелязаха, защо мъжете могат да скачат от клон на клон, а те да не могат? Нормално е, като имат избор и време да опознаят 3-мата ергени, да се насочат към този, който им допада най-много. А и това е целта на този сезон - още от началото обявиха, че в този сезон не само мъжете, но и жените ще могат да избират. И те избират. От това, което видях, почти всички моми се насочиха към Васил. Аз също не бих стояла при Виктор, дори и той да ме е избрал, като го виждам какъв льольо е. И бих се насочила към друг, ако ме привлече повече.

И, както вече писах, от 3-мата ергени, само Васил успява, без да прави нищо кой знае какво, да накара момите да се борят за него. Другите двама - нищо.

# 989
Косара с този диалект нищо не може да хване, то да те е срам да я запознаеш с приятели. "Аз ощи ут приджи искъх дъ имъм бучик, ни съм ут тез, дьету съ си казали - що да ни си нъпрая иджин бучик"

Общи условия

Активация на акаунт