🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 092
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 990
Добре де аз само не разбрах нещо- Даниела е знаела, че има целувка с Мартина още преди коктейла, как си избра да направи драмата точно там?

# 991
Най-нормалното нещо, когато една жена разбере за целувка след нейната е да реагира като Данка, въпроса е че концепцията на предаването е такава, че това е нормализирано. Възможно е като целувките досега бяха мит, женските да са се помислили за много специални и да са се надявали, че целунат ли жабата това ще е техният принц до края на предаването, но реалността все повече ще започне да връхлита и не мисля, че някоя ще го приеме за нещо нормално като от миналите сезони. Така че очаквам драмите и ревовете тепърва да започват.

Роси е много мила, сладка и притеснителна, което може би в реалния живот не е лошо качество, трябва и време да се отпусне и ѝ личи, че е доста добър човек, но в такъв тип реалити / кошер на оси / точно този типаж го мачкат яко. Не мисля, че нещо не е в час и е тип Силви, тя беше нахакана и самоуверена никой не даваше да и каже копче, докато Роси просто е неуверена и и липсва самочувствие. Дава ми вайба на Миленка.

# 992
Тъй като попрегледах инстаграма на Даниела, там казва, че не е против жената да работи, ако иска да работи, но да го прави за себе си, а мъжът е този, който трябва да издържа семейството изцяло.

Тя от турският произход само това признава явно- поне по филмите жените им нищо не правят, не зная дали реално така живеят. Иначе като цяло в други държави работи основно мъжа, жените само които искат да градят кариера. Българките сме свикнали да сме равни на мъжете, но аз не мога да завися от никой по принцип. Даниела щом иска да е зависима, нека си седи вкъщи и да плете чорапи.

# 993
Ами да де ,какво толкова дразни? Тя Даниела без съмнение ще продаде доста книжки след предаването.

# 994
Ами сега... ако имам право да избирам и ми подредят тия тримата левенти, аз ще избера само един и другите двама няма да ги погледна! Ама този някой, базирано само на външен вид, е точно мой тип. А пък като си отворят устите, вече ще е 100 % сигурно, че ще е той!
Сигурна съм, че ако Васил беше там от началото, Косара нямаше да погледне Виктор!

Не само Косара. Ако първите два ергена бяха Мартин и Васил, Виктор изобщо нямаше да има нужда да го вкарват, защото дори и да влезеше последен, точно след 2 - 3 разговора щеше да си остане само с Росица. А Мартин - само с Мартина. Дори Данка нямаше да му се върже, нищо, че уж той се води милионера на предаването.

# 995
Ах, какви думи на директор на училище...
Да, и аз се впечатлих как възрастен човек на позиция, която изисква известна безпристрастност, може да говори така за едно...за него дете.

# 996
Доктор било, ама той тоя доктор бетер ученичките, все едно и той е главна жертва на булито Косара...

# 997
Съжалявам ,но ми стана много смешно как Косара била отхвърляла свестни момчета , ами длъжна ли е да ги харесва? Grinning

# 998
В промото за довечера се чу как Ана-Мария казва на другите за Роси - "не я ли виждаш каква е шашава". А вчера мило я изслушва, утешава и дава съвети. Отвратителна змия е Ана-Мария, такъв човек изобщо не ти трябва в обкръжението. В един момент е мила с теб, в следващия момент ти забива нож в гърба. Набелязва си някой и праща пеперудките да и свършат мръсната работа. Ако има сив кардинал, по-скоро това е тя. А Косара и Любомира са клюкарки на махленско ниво.

# 999
Съжалявам ,но ми стана много смешно как Косара била отхвърляла свестни момчета , ами длъжна ли е да ги харесва? Grinning
Е как да не е, да не забравяме, че са и дарени "с толкова доброта, красота и с толкова много таланти и дарби"...

# 1 000
Според Даниела пък, никоя жена не трябва да работи, ние трябва си стоим ей така само за красота, щото сме жени и "мъжа не трябва да си прехвърля отговорностите на нас". Това ме уби като го чух. Ти какво ще дадеш от себе си тогава? Красота? Поне това да имаше...

На жените над определена възраст, от която тя ги счита явно за несексуални и непривлекателни, би им разрешила да са чистачки във въображаемото й милионерско домакинство. Но до тази възраст допустима женска активност е да й купуват наръчниците🙂

# 1 001
Ем хайде , купете си книга, че ако Мартин го отсвирят техните , да го храни Даниелка.Че и джобни за покер да му дава , не бъдете скръндзи.
Аз се чудя , дали самата Даниела осъзнава, че изобщо не е тип жена държанка. На теория, много хубаво звучи, жените сме в женска енергия, задоволени, имаме време за себе си , така че да сме красиви спокойни в мир и хармония, и правим щастливи мъжете си...ама хич не я виждам Данито в тази роля, за повече от година две . Амбициозна е, не я свърта и по скоро ми бие на кариеристка . При това има адски много мъжка енергия, която много добре прикрива

# 1 002
На Даниела искам да и видя женската енергия, хармонията, времето за себе си и за четене на книжки, като народи 2 породени деца Joy
Особено, ако са от бат Марто, който или играе покер някъде, или вършее в Джанъм вечер.

# 1 003
На Даниела искам да и видя женската енергия, хармонията, времето за себе си и за четене на книжки, като народи 2 породени деца Joy
Особено, ако са от бат Марто, който или играе покер някъде, или вършее в Джанъм вечер.
Споко, след едни 20 г. ще си починеш. И икономия ще направиш от непрочетените книги - ще ги качат в Читанка.бг. SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 004

О, тя ще има поне две гледачки. Щом жена за гладене на ризи ще има и детегледачки ще си има. Явно чака някой принц, само че Мартин не е такъв. Затова и явно се е върнала при застаряващият собственик на верига заведения.

Общи условия

Активация на акаунт