🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 052
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз, като имам повече свободно време и ми е скучно, на секундата почвам да измислям драми на ММ Grinning Даже като съм болна, това е един от първите признаци, че вървя към подобрение — изневиделица ми идва ищах да се тръшкам за нещо.

Така че не знам как ги вижда Даниела тези меки, нежни енергии на отпочиналата жена. Отпочиналата жена без ангажименти е готова за двубой.

# 1 006
Косарка видя във Васил ергенин, който ще я води на почивки, нали е посетил 60 държави, ей го на- ще я вземе за 61-та...

# 1 007
На мен Даниела ми е интересен образ, защото имайки предвид бедния ѝ произход ми е малко чудно как се възпитава такава нагласа към живота. Откъде това самочувствие най-малкото?

# 1 008
  • Street of Dreams
Току-що догледах снощния епизод и не мога да ви изчета, рискувам да кажа нещо многократно казано, но...
За мен мачът при Мартин вече е окончателно свирен с изказването, че се е почувствал сякаш изневерява на жена си, целувайки Мартина. Почувствах го, беше искрено и истинско. Вярвам му, че я е целунал (очевидно без никакво чувство), за да провери нещо. Щом така се е почувствал - кофти за Мартинчето - но това окончателно изяснява картинката с чувствата му към Даниела. Допълнително, че истински изревнува за една поднесена чиния. Колкото и ние да не разбираме - всяка критика към тази жена е напълно легитимна, но както казах и в предишни сезони - любовта нито е логична, нито е по заслуги. Това прави за мен предаването риалити - представя живота с всичките му абсурди.

# 1 009
На мен Даниела ми е интересен образ, защото имайки предвид бедния ѝ произход ми е малко чудно как се възпитава такава нагласа към живота. Откъде това самочувствие най-малкото?

Има доста амбициозни дами, които са дошли от нищото и нямат свян и срам да се издигат и бутат с цената на всичко. Даниела е точно от тези жени, които искат да заличат произхода със фалш, вместо да се борят и с мозък и труд да станат Хора. Тя е избрала лесният път- да е хрантутница срещу с*кс.

# 1 010
  • Обран бостан ;)
Ем хайде , купете си книга, че ако Мартин го отсвирят техните , да го храни Даниелка.Че и джобни за покер да му дава , не бъдете скръндзи.
Скрит текст:
Аз се чудя , дали самата Даниела осъзнава, че изобщо не е тип жена държанка. На теория, много хубаво звучи, жените сме в женска енергия, задоволени, имаме време за себе си , така че да сме красиви спокойни в мир и хармония, и правим щастливи мъжете си...ама хич не я виждам Данито в тази роля, за повече от година две . Амбициозна е, не я свърта и по скоро ми бие на кариеристка . При това има адски много мъжка енергия, която много добре прикрива

Или консултация срещи портрет на Алеко Константинов. Wink

Не съм ги видял да играят шах в имението. Може би ги е страх от Даниела, че играе с 2 царици.Grinning

# 1 011
Ем хайде , купете си книга, че ако Мартин го отсвирят техните , да го храни Даниелка.Че и джобни за покер да му дава , не бъдете скръндзи.
Скрит текст:
Аз се чудя , дали самата Даниела осъзнава, че изобщо не е тип жена държанка. На теория, много хубаво звучи, жените сме в женска енергия, задоволени, имаме време за себе си , така че да сме красиви спокойни в мир и хармония, и правим щастливи мъжете си...ама хич не я виждам Данито в тази роля, за повече от година две . Амбициозна е, не я свърта и по скоро ми бие на кариеристка . При това има адски много мъжка енергия, която много добре прикрива

Или консултация срещи портрет на Алеко Константинов. Wink

Не съм ги видял да играят шах в имението. Може би ги е страх от Даниела, че играе с 2 царици.Grinning

Тя е самата царица! Satisfied Нейни думи, не мои.

# 1 012
На Даниела й се иска да се уреди като приятелката си Атанаска с богаташ и по цял ден нищо да не прави, освен почивки и пазаруване, ама малко е поизтървала влака. Нали са от един край и са близки, сигурно си умира от яд, че не успява и тя да хване някой будала. Даже съм почти сигурна, че покрай познанството с Бачорски, е с протекции в Ергена и затова е в главна роля.

# 1 013
Нещо все по-малко ми харесва Косара, дори визуално, а първоначално я намирах за много екзотична и интересна. Сега ми е една буца, нещо много взе да ме дразни. Не ми е подходяща за Васил, много е затънала във всякакви правила, норми и ограничения, той ми изглежда по-разчупен.

Васил към Косара - кажи ми нещо за себе си, Косара - имам онлайн магазин за дрьехи, муджьел съм..., Васил - личи си! Косара се размаза 🫠
И аз я намирам за плитка, ограничена. И все пак като за 26 годишна... нормално да не е особено мъдра, а да се води по клишета. Но определено се е набалбукала с много готови образи и псевдо идеали. 
По-лошото обаче е, че е злобничка и завистлива. Прекалява с обсъждането на Даниела. Беше част от интригата за Елвира. Явно сега и на Роси ще злобее.
Аз съм убедена, че тя харесваше Марто, не Виктор - Виктор много бързо го смени с Васил, а с Мартин все фамилиарничи и подлива вода на фаворитките му. Когато беше само Виктор, си направи сметката да не е в групата на Мартин, защото ще се съзтезава с такива като нея. А май другите тайно ги мисли за смотани. Което е грешка, но в нейния свят с клишета, може и да й се вижда вярно.

За Васил не съм сигурна колко точно е разчупен. Тия енергии и тая игра с търсенето, която я разказа... и как накрая той бил подаръкът... не знам. Ще видим. Като цяло е симпатичен как устоява на опитите на Марто да го постави в ъгъла.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 14:29 от Linda*kiss

# 1 014
На Даниела й се иска да се уреди като приятелката си Атанаска с богаташ и по цял ден нищо да не прави, освен почивки и пазаруване, ама малко е поизтървала влака. Нали са от един край и са близки, сигурно си умира от яд, че не успява и тя да хване някой будала. Даже съм почти сигурна, че покрай познанството с Бачорски, е с протекции в Ергена и затова е в главна роля.

Само че за разлика от нея Атанаска роди две деца и все пак върши нещо в домакинството. Тази иска и една риза да не глади. Децата на Бачорски си ги гледат сами и някой път снимат майката на Атанаска. Не идват персонал една камара както Даниела си представя. Атанаска се е уредила, но и не е съвсем нищо да не прави.

# 1 015
За каква мъдрост говорим в Косара изобщо, щом е фенка на книгата на Даниела? Не се е отракала още, но скоро и тя ще почне да си казва колко издръжка иска още на първа среща.

# 1 016

Има доста амбициозни дами, които са дошли от нищото и нямат свян и срам да се издигат и бутат с цената на всичко. Даниела е точно от тези жени, които искат да заличат произхода със фалш, вместо да се борят и с мозък и труд да станат Хора. Тя е избрала лесният път- да е хрантутница срещу с*кс.
То е така, ако си от семейство, в което образованието е на почит.
Имам близка, която преподава в Селскостопанския университет  в Пловдив – много от студентите били с беден речник и често ѝ задавали въпроси, за които тя си мислела, че се шегуват. Но точно такива младежи били най-амбицирани да се измъкнат от средата, в която са израснали.
Даниела ми се вижда да е в тази категория. Драпа със зъби и нокти да се измъкне от блатото.

# 1 017
За каква мъдрост говорим в Косара изобщо, щом е фенка на книгата на Даниела? Не се е отракала още, но скоро и тя ще почне да си казва колко издръжка иска още на първа среща.
Стана ми ясна още с "да градим заедно", а после "аз ги правя милионери" и "аз го чаках, докато той си постигна целите" (пък тя не).... Пълен въздух под налягане.

# 1 018
Скрит текст:
Скрит текст:
Когато предаването започваше, аз споделих какво предполагам, че можем да очакваме от Косара, защото все пак има една приказка “Вълкът козината си мени, но нрава никога!”.
В началото доста добре играеше и се представи супер, дори навсякъде хората я харесваха и й симпатизираха. Имаше моменти в които започнах да се чудя в грешка ли съм или тя наистина се е променила с годините, но въпреки всичко, докато я гледах имах чувството, че е с маска на лицето. И ето, маската започна да се пропуква и ще се пропука повече ако продължи повече време престоя й.
Лъснаха качествата й, които имаше и като малка и няколко човека, включително и аз, страдахме от нейното поведение.
- клюкарене;
-интригантстване;
-подмолна и лицемерна;
-сметкаджийка от всякъде;
-много добра актриса, така, че тя да е невинна, а другите виновни във всяка една ситуация;
-ако не успее да приложи горното, тогава го играе жертва и пак ще се измъкне чиста от ситуацията;
-идва при теб много загрижена, влиза ти уж в положение, говорите си и се смеете и после те захапва и ти забива нож в гърба;
-лисица и хитруша е…
-манипулативна;

И да, нейната цел винаги е била да има до себе  си мъж с много пари. Пренебрегвала е свестни момчета и не ги е забелязвала, даже им се е подигравала, за да бъде с по-вървежни и накрая като я зарежат, прави огромни панаири, раздава го на ощипана, засегната и плаче много. 🤷♀
Много обича и да е център на вниманието, нито веднъж не я видях да седи някъде сама, сякаш се страхува да остане сама със себе си.
Винаги се е опитвала да бъде добра, но просто не й идва естествено и отвътре.
Едно мога обаче със сигурност да кажа и трябва даже да й благодаря. Благодарение на нея, аз се научих да се пазя от такива хора и да не се доверявам и допускам толкова лесно някого в обкръжението си.
Ако не беше се преориентирала да бъде такава и да си поставя такива нереални цели, щеше да е едно прекрасно момиче с много чист характер, но е тръгнала по грешен път от малка. Нищо общо няма с родителите си, които са много свестни и стойностни хора.
Надявам се,че един ден ще се осъзнае и ще спре навреме. Не е толкова проста, тя има капацитет и ум, но не ги използва в правилната посока.

Продължавам да следя предаването, за да видя колко далеч ще стигне и колко още ще се пропука маската.

Аз още от ден едно писах, че има вайб на класическо mean girl. Красива и шармантна ми е, но отдалеч и само по ТВ, никога не бих искала да съм в един колектив с нея.

И да, определено не е най-острият инструмент в чекмеджето. Такива хора, амбициозни и с висока самооценка, но без кой знае какви умения и способности, най ги влече интригантството и тормоза. Смятат, че в живота ресурсите са кът (не е баш така) и усещат, че няма как да се доберат до тях по друг, честен начин.

Точно, самочувствието й е до небето, точно това е.
Веднъж толкова зле се почувствах след поредната интрига, че почти се сринах псичихески и бях в кабинета на докторката в училището. Няма да забравя никога нейните думи, които гласяха: “Момиче, защо обръщаш внимание на Косара? Тя е със самочувствие до небето без покритие, а отвътре празна. Ти си дарена с толкова доброта, красота и с толкова много таланти и дарби, а позволяваш да те докарат до това състояние! Вземи пример от нея, да си вдигнеш гордо главата и да продължаваш напред!”.

И с това мисля да приключвам да коментирам по тема Косара, защото наистина се връщам в миналото и с неприятните спомени, както и емоции и изживявания. Това вече отдавна е затворена страница за мен.

Не съм фенка на Косара, даже обратното, най-антипатична ми е, но въпросната психоложка не е много професионална, ако е говорила така за друга ученичка (в случая Косара).

Иначе и на мен Косара не ми е красива. Прилича ми на дебела китайка в лице и изглежда някак набита и с наднормено тегло (въпреки, че очевидно не е), някой се беше изказал, че била най-хубавото момиче в сезона и затова Виктор я искал при нея, но тя е далеч от това.

# 1 019
Майката на Даниела също е университетски преподавател, така че ме съмнява липсата на начетеност в семейството да е проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт