🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 055
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 035
Майката на Даниела също е университетски преподавател, така че ме съмнява липсата на начетеност в семейството да е проблемът.
Верно ли? Интересна семейна история има тази дама.
Да. Преподавател в ПУ е - или поне е била. Може вече да е пенсионерка.
Това само показва нивото на някои университетски преподаватели, което е много тъжно, чак отчайващо.
Дъщерята едвам избутва средно, учителите я гонят да вземе изпити, чете чиклит от най-долно ниво (защото то и Джаки Колинс е чиклит, но все пак, нали), пише глупости и мечтае да бъде държанка, а майката преподавател в Пловдивския университет...
Страхотно възпитание и пример е дала преподавателката, видно е.https://

Не е истина за майката. Не е чувала най-вероятно за ПУ.

# 1 036
  • Бургас
Е, Косара красота има .
Дори не е толкова красива. Ефектна е. Има разлика.
Не е и чаровна като се усмихне. От там, ако сме акуратни - ниско чело и малки очички, издължена долна част, липса на дефиниран контур на челюста - гушата под брадичката още на 26 е почнала да се смъква.
Има хубави рамене и стои изправена. Това й признавам.

Ефетна + екзотична, различна, цялостно хваща окото, но като се вгледаш не е чак толкова красива. Като добавим и кофти характер вече съвсем не ми е симпатична.

# 1 037
Десислава май е сестрата на Даниела. Казвала е, че има сестра и е била с нея на остров Бали през лятото.

Собственик на фирмата "Момиче за милиони"...🤔

# 1 038
Според мен Мартин никога не е отказвал на жена. Тоест - колкото и да са, са 100% от възможностите му. Той на Мартина, и на Елвира не би отказал, ако бяха навън и все още сваляше Данке, щеше да си ги привиква такива, защото са му лесни.

Относно Косара - и аз бих постъпила като нея с Виктор. Как пък ли няма да му казвам истината. Бих казала, каквото ми дойде, за да изляза от ситуацията по най-добрия начин за мен. На някакъв си мъж в риалити била дължала честност. Айде де, глупости на търкалета.

# 1 039
В промото за довечера се чу как Ана-Мария казва на другите за Роси - "не я ли виждаш каква е шашава". А вчера мило я изслушва, утешава и дава съвети. Отвратителна змия е Ана-Мария, такъв човек изобщо не ти трябва в обкръжението. В един момент е мила с теб, в следващия момент ти забива нож в гърба. Набелязва си някой и праща пеперудките да и свършат мръсната работа. Ако има сив кардинал, по-скоро това е тя.
Казах го и аз, ама докато се усетят и вече са се прецакали. А някои въобще не се и усещат...
Голяма грешка, че ходят да се обясняват на АМ, тя не ги слуша от добро сърце.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 00:45 от DiaMia

# 1 040
Не е истина за майката. Не е чувала най-вероятно за ПУ.
Че колко жени с името Златка Рупецова има в смолянска област?

# 1 041
Косара, че не е красива е вярно, обаче е от този тип жени, които веднага ги забелязваш, когато влезеш някъде, без значение колко други жени има около тях. Има онова излъчване, което привлича вниманието и много добре го използва, защото знае, че е така.

# 1 042
Не е вярно, че Даниела е казала, че не иска да се занимава с деца. Има видео, в което казва, че обича децата и смята, че ще бъде добра майка. Ааа, не харесвала разглезени деца.
Мисля, че е кръстница на едното дете на Бачорски.

# 1 043
  • Street of Dreams
Не е вярно, че Даниела е казала, че не иска да се занимава с деца. Има видео, в което казва, че обича децата и смята, че ще бъде добра майка. Ааа, не харесвала разглезени деца.
Мисля, че е кръстница на едното дете на Бачорски.

Aз чух само, че очаква мъжът да участва в гледането и възпитанието на децата - което е напълно ок.

# 1 044
Косара не е красива в класическия смисъл, но е много интересна, заради своя тен и цвят на очите, отделно, че има една сочност, която мъжете харесват.
Роси започва поведение на много отчаяна, чак ми става жал.
Според мен камерата не обича особено Дана, вероятността да изглежда по-добре наживо е голяма.

# 1 045
  • България
Скрит текст:
Е, Косара красота има .
Не е и чаровна като се усмихне. От там, ако сме акуратни - ниско чело и малки очички, издължена долна част, липса на дефиниран контур на челюста - гушата под брадичката още на 26 е почнала да се смъква.

Ефетна + екзотична, различна, цялостно хваща окото, но като се вгледаш не е чак толкова красива. Като добавим и кофти характер вече съвсем не ми е симпатична.
Като се запознаваха с ергените и тази се появи в сумрачна стая аз се изплаших от чертите на лицето ѝ и я взех за поредния клонинг с операции. То се оказа естествена и с много грим. Толкова за нейната прословута красота.

И в инстаграм така си обработва снимките, че изглежда с 20кг по-слаба.

# 1 046
Нейният тен според спойлерната тема е резултат на инжекции с меланин.

# 1 047
  • България
Нейният тен според спойлерната тема е резултат на инжекции с меланин.

Ще излезе и не много умна. Flushed

# 1 048
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Някой беше писал, че Роси и Алекс трябва да са щастливи, че са се отървали от действителността в България - е, те не е, като да са цъфнали и вързали в Америката, щом са опрели до българския Ерген.

Така като ги гледам,имат приличен начин на живот.Какво общо има живота им в Щатите и това,че са се записали в реалити формат в България?
Искат последователи и да им се чуе името по телевизора.Никоя не е там да си търси любовта и да си каже "еее, това е любовта на живота ми,връщам се в Бг заради Виктор".

Кога ще си ходи Виктор? Вече е излишен и стои като непохватник между други 2-ма Ергени.

Косара лети надолу.Започна да си показва високомерието и самочувствието.

# 1 049
Скрит текст:
Е, Косара красота има .

Като се запознаваха с ергените и тази се появи в сумрачна стая аз се изплаших от чертите на лицето ѝ и я взех за поредния клонинг с операции. То се оказа естествена и с много грим. Толкова за нейната прословута красота.

И в инстаграм така си обработва снимките, че изглежда с 20кг по-слаба.
Не й вярвам много много на естествеността честно казано, според мен послъга.

Общи условия

Активация на акаунт