🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 215
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 080
Де да знам, момъкът на Косара таман си е закрепил бизнеса и да тръгне по екскурзии?!?

# 1 081
  • Street of Dreams
Шашна ме. Даже сложих на пауза, за да ви пиша 🤭
Ама крака й е по-голям от моя, пък съм по -викока от нея, ако тя е 170.
При снимки със зуум задните обекти винаги изглеждат много по-големи.

# 1 082
Аз пък нося 41 и съм 168 см. И кво прайм сега? Да си отрежа от ходилото не щеш ли, че да не се шашкаш толкова от плавници?
Еее, ама ти не наглеед по тв, нали. 🙃 пишем си тук и се забавляваме 😎

# 1 083
Ей голям трън в очите Ви е Даниела. Започнахте и ходилата да й нищите Grinning
Горките жени с големи стъпала...

И понеже не се водя по чуждото мнение и не пея в един глас с останалите, да си кажа, че аз я харесвам.
Изключвам това как изглежда.

# 1 084
Все пак са на по 27 години вече и доста вода е изтекла от тогава. Предпочитам да вярвам, че и така да е било и Косара действително е била були в училище, може и да се е променила за добро.
Не мисля, че който е бил були в училище се променя особено след време. То си е част от характера, нрава. Няма как преди да си наранявал и обиждал и изведнъж да започнеш да проявяваш чувства като емпатия, съпричастност и доброта. Подобни добродетели се възпитават в ранна възраст и няма как да ги придобиеш ако не си ги проявявал преди. Ферай и Ана-Мария са си класически пример за булита - отракани, шумни, неприятни, не се притесняват и не се крият от нищо. Има и един друг типаж като Диана, Силвия и Любомира, които си трайкат и мишкуват, но при първа възможност се нахвърлят върху най-слабото звено (Роси), за да се докажат на другите булита, които са по-горе в йерархията, защото самите те се чувстват подтиснати от тях по някакъв начин. Роси я виждат като удобна жертва, върху която да си изливат помията, за да изпъкнат самите те една пред друга. С Елвира се случи същото. Сигурно изпитват голямо задоволство да са част от стадото, което се нахвърля върху жертвата, пък дори и самата жертва да не е чак толкова невинна. Паднал човек не се рита, но иди го обясни на бесните лешояди. Ергенът винаги ме връща в ученическите години, всичко между отношенията на хората е същото.

# 1 085
Ей голям трън в очите Ви е Даниела. Започнахте и ходилата да й нищите Grinning
Горките жени с големи стъпала...

На теб ти порщавам, Нони, че я харесваш! 🤗

Шашна ме. Даже сложих на пауза, за да ви пиша 🤭
Ама крака й е по-голям от моя, пък съм по -викока от нея, ако тя е 170.
При снимки със зуум задните обекти винаги изглеждат много по-големи.
Имаш право!

Оф, тоз' пък Мартин, сега звучи все едно съжалява Данка, че момичетата я говорили... е дали пък няма защо 🫣🤭

# 1 086
  • София
Васил къде се хвърли в дълбокото с тези разговори с Даниела и Любомира, хаха.

Хареса ми как Косара каза, че втора цигулка няма да играе. Ама някак си с това меканье и анимационно гласче олеква. Не импонират на стила и класата за които претендира. Няма и добър изказ. А се оказа и злобна.
Все пак Виктор много лесно беше хързулнат и се радвам, че тя бързо го отсвири, което би направила всяка една уважаваща себе си жена. Той милия май не го разбра, още щял да се пробва. Няма какво повече да добавя.

Мартин поведе на Виксата с 2:1. Маркира и Мартина. Ама някак си ей така набързо и по протокол. Не се получи добре.
Даниела как само гледаше Мартина, докато Анна-Мария е хвана на къс пас по-късно.

Ами Викторе накъде да се насочи Васил, естествено, че към по-младите и естествени момичета, а те по една чиста случайност и вселенска грешка са в ‘’твоя отбор’’

Ферай и Росица за пореден път остават в миманса, особено за Ферай вече е осезателно. Но аз все пак очаквам едно по-късно избухване с нея и Мартин, ако ли не, то е пълна загуба и пълен провал присъствието и в шоуто. Всъщност защо да е загуба, току-виж станала рекламно лице на орехите... Росица не е за това предаване, уморих се да го пиша. Отдавна трябваше да си тръгне, но упорито седи и чака Михаля. И тя не е много на център. Видя се още в премиерния епизод в София при срещата и с Виктор.

Мартин май отговори окончателно коя е жената за него в Шри Ланка. Като се целунал с Мартина се почувствал, че изневерил на жена си (т.е. Даниела). Кофти за Мартина ако е така и съм прав. Дано пък да е имал предвид Емануела заради миналото, но на мен в главата ми изникна Даниела. Не знам, ама...
Момичетата хубаво се опитват да му отворят очите спрямо Даниела, но в случая се получава обратното. Още повече го амбицират да е с нея, дори и напук. Отделно, че той харесва именно ‘играта’ с нея и не го вижда в другите моми в имението. Само една друга жена притежава интелект за подобна игра и това е Анна-Мария, но той не се привлича от нея чисто сексуално.

Лоша услуга направиха на Виктор като вкараха Васил. Досега Виктор беше в дълбоката сянка на Мартин, а сега и то след само три епизода е вече и в сянката на Васил. И все повече се вижда каква издънка е.

# 1 087
Косара май ще престане да бъде една от фаворитките ми. Започнаха и на мен да ми правят впечатление някои изцепки - като това с ластиЧКАТА. Може би защото твърде много се коментират, преди сякаш не ги отразявах. Освен това много грозно впечатление ми направи този номер с Виктор. Не знам кого заблуждава? Освен Виктор друг не може да се върже на подобна глупост и да се почувства виновен. Не ме разбирайте погрешно - аз съм ОК да се премести. Нищо не е обещавала на Виктор, той има мижав интерес към нея, не знае как да се държи - нормално е да пробва с друг, особено ако е усетила нещо там. Хората имат брак и две деца и се преориентират, че Косара дето Виктор не го е доближавала дори, ще има някакви притеснения. Но не и по този начин. Ако беше казала: "Виж, не съм свикнала така, искам да съм специална, ти не ми показваш интерес, какъвто очаквах, за теб съм просто една от много. Видях друг човек, струва ми се че той е по-подходящ за мен - ще пробвам." щях шапка да й свалям. Тя обаче го изкара чак изневяра от негова страна, пък до вчера не й пречеше за кого ще е първата целувка, важна й била последната. Сигурна си беше какво точно се е случило - просто сега умело извъртя нещата да се покажа жертва, а той лошия. Не я разбирам - имам чувството, че тя има някакви провинциални представи за морал и много държи да се покаже пред хората по определен начин. Доброто момиче, което ще е прекрасна съпруга. Участието й изобщо е да гради някакъв имидж и всичко, което е прави го мисли как ще изглежда отстрани. Е, да- но това е като съшито с бели конци и няма как да излезе непорочна девица. Много по-добре би било просто да си каже, че е харесала Васил и толкова.
В градът в който е израснала и живее е много важно хорското мнение, Какво ще кажат хората?

# 1 088
39 за жена 170 не е лопата. Не знам колко е висока, но има жени 160 и 38 номер, не е чак толкова страшно. Не сме в древен Китай все пак..
Даниела си има достатъчно кусури във външността и размерът на стъпалото й не е един от тях.
Аз съм 164 и, понеже нося боси обувки, си взимам 42 номер, иначе съм 41. Еми, големи са ми краката и трудно си намирах обувки на ток/платформа, ама имам силно наследство и от двамата родители.

# 1 089
  • София
Косара има царствено излъчване, както. беше отбелязано многократно.
Я си представете Роси изпъната, с вдигната глава и лека усмивка да разхожда тези крака…

# 1 090
Тая Диана пък е такава дропла. То ни за фейс, ни за тяло да се хванеш там. Само един голям изсипан като торба бюст. Изобщо не я знам освен клюкарка каква го играе там.

# 1 091
Тая Диана пък е такава дропла. То ни за фейс, ни за тяло да се хванеш там. Само един голям изсипан като торба бюст. Изобщо не я знам освен клюкарка каква го играе там.
Съгласна!
Любка -бубука, Диана и Силвия са като 3 разнояйчни близначки. В моите възприятия. 🤪

# 1 092
Косара има царствено излъчване, както. беше отбелязано многократно.
Я си представете Роси изпъната, с вдигната глава и лека усмивка да разхожда тези крака…
И мен за това ме е яд, тя така се е смухала, че направо е станала невидима.
Дано си вземе поука как трябва да изглежда,за да впечатлява.

# 1 093
Аз се учудвам на умението на предишните ергени да ни баламосват, че имат поне три-четири кандидатки, към които проявяват интерес, да не говорим за Елена и Валерия, с които дори докрая не беше ясно. Гледайки този сезон, всеки си има точно една фаворитка. Виктор дори не разви линията с Росица и Бранимира, а и двете го привлякоха все пак в началото. Мартин държи Мартина, колкото да не е без хич...След като ергенът вече не е принуден да се преструва, част от момичетата стават излишни веднага, а това все пак са голям брой момичета...

# 1 094
Росица сигурно е много добро момиче, но определено не е знаела в какъв формат влиза. Адски неадекватна е.

Общи условия

Активация на акаунт