🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 055
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 095
Мен пък Васил ми допада много. Макар, че е малко скован, но навярно защото все още не се е отпуснал. Има вид, все едно има метла в зад..ка. Хахахаах, ама и аз щях да бъда така, пред 15 души, колко са там.
За сега го харесвам.
Косара, много ми миека, От този диалектен говор ми се изправя косата, а да не говорим, че я намирам и за клюкарка и интригнатка. Хич, не съм ок с това.
Такава е и Силвия.
Росица, отива много в Б група. Толкова на заден план стои, че сама си вкарва дузпа. Имам чувството, че е от жените, които губят бързо равновесие и увереност в себе си, ако някой не ги хареса или не им обърне достатъчно внимание.

# 1 096
  • Street of Dreams
Росица сигурно е много добро момиче, но определено не е знаела в какъв формат влиза. Адски неадекватна е.
Според мен е била самотна и е влязла с големи надежди.

# 1 097
Силвия, Дияна и ХАмериканката, на която така и не и запомних името, отдавна трябваше да им бият шута.
Пълнеж, който е абсолютно излишен 😀

Росица, според мен е от хората, които не могат да делят мъжкото внимание и се чувства недооценена.

# 1 098
  • София
Баш Даниела си имаше предвид Мартин с това, че като целунал Мартина се почувствал, че е изневерил на жена си.

# 1 099
В реда на мисли за царственото излъчване на Косара, ми прави впечатление и Васил колко все е изпънат. Имам чувството, че при него това е нарочно  търсено, стои често неестествено изправен.

# 1 100
Е как няма Косара да има царствено излъчване , драг куийн излъчване има по скоро , но пак е царско Grinning хаха

# 1 101
Какви са тези глупости за стъпалата.
Имам фини и дълги ходила, висока съм 170 и нося 39-40 номер.
Мъже са имали и имат фетиши към ходилата ми.
//
Роси има дълги крака и къс торс. И трупа на талията.
Косара има хубаво тяло, но не ми харесва в лице – бузеста с малки очички.
Даца е с малко чело и като ги завие тези кичури покрай челото, хептен изглежда малко.
Клаудия да я накара някой да махне този ужасяващ бретон и да пусне нормална коса и цвят.
Мартина ще е по-секси, ако ѝ се поосвежи малко прическата, леко скъсяване, не много, само оформяне.
Силвия и Диана са ми най-анти като женска външност и излъчване.
После онова мъненкото – Ивчето.
Адриана и тя не ми допада като външност, но важното е Васко да си я харесва (в което се съмнявам).
Ферай е като стафида – според мен драйфа, за да е толкова слаба. Плочки на корема с толкоз ядене не се поддържат.

# 1 102
Не е истина за майката. Не е чувала най-вероятно за ПУ.
Че колко жени с името Златка Рупецова има в смолянска област?

Повече от една са - казва Гугъл. И пак той - намира това - https://uni-plovdiv.bg/uploads/site/filiali/smolian/CV_ZlatkaR.pdf

Дали това е майката на Даниела, не знам. Но има преподавателка с такава фамилия.
Не знам как жената от линка може да е майка й. Пак Grinning ще прозвучи грубо, но потенциалната" майка" е член на съюза на БГ учени, член на БГ географско дружество...а Даниела иска някой да я отглежда и да си е в женската енргегия, което не знаех, че отнема чак толкова усилия. Ще се извиня, ако това наистина е майка й, и аз си правя прибързани заключения.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 16:23 от BobbyDyl

# 1 103
Малей! Няма изчитане!
Косара има нетипични очи и с това изглежда екзотично. Да де, ама едни фарове не правят колата луксозна.
За Росица се замислих - тая девойа дали не е някоя скрита лимонка-интригантка?
За съжаление имам такава позната - ритне кошера, разлае кучетата, а после реве, че всички я нападат неоснователно, щото тя нищо никому не е направила, а все тя е виновна.
Не виждаме всичко и заключенията ни може да са много погрешни.
И Васил е твърде "прозорлив" за момите, което не е нормално за 20 минути общуване. Най-вероятно има някаква предварителна информация за всяка останала в змиярника.

# 1 104
Косара, че не е красива е вярно, обаче е от този тип жени, които веднага ги забелязваш, когато влезеш някъде, без значение колко други жени има около тях. Има онова излъчване, което привлича вниманието и много добре го използва, защото знае, че е така.
За такива като нея са казали "Разочарованието от лошото качество трае повече от еуфорията от ниската цена".

Съгласна съм , забелязваш я, обаче много бързо се пука балонът, който надува - първо, веднага й чуваш супер силния диалект. Второ, много бие контраст студеното й високопарие с евтинките фръцни (примерно с Виктор на срещата с костенурките) и интригантския й характер. Той ДОРИ женкарят Мартин го забеляза това в нея и й го каза на плажа, на груповата среща "и ти веднага да я издадеш Даниела" (за вечерята, която поднесла на Васил). Трето, за какво качество в домакинството (кулинария, стил, естетика) говорим при жена, която снима намачкани дрехи за онлайн бутика си.
Накрая излиза, че претенциите са много, но дрънчи на кухо.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 16:34 от Linda*kiss

# 1 105
Аз съм 164 и, понеже нося боси обувки, си взимам 42 номер, иначе съм 41. Еми, големи са ми краката и трудно си намирах обувки на ток/платформа, ама имам силно наследство и от двамата родители.

Аз съм 165 и нося 36, каквото- такова. Ако говорим за крака, много по-важно е глезенът да е хубав, отколкото размерът на ходилото.
Не сме идеални всички, един едно, друг - друго. Малцина са призвани да са съвършени  Simple Smile

# 1 106
  • Street of Dreams
За мен няма противоречие между майка преподавател и дъщеря, която няма амбиции в академични среди. Това не я прави тъпа или неука.

# 1 107
На Косара, кой и е онлайн магазина? Този за дрехи Denica Бутик или за бижута Branco? И за двата снима често и ги рекламира.
Little lady boutique ( в Инстаграм)
Висококачествени продукти специално за вашияТ гардероб.
Напоследък съм развила непоносимост към липса на елементарна грамотност при хора с големи претенции.
О,допълвам се,че не мога да се сдържа. Много си обичала работата.Може ли да качваш неизгладени дрехи...
Аууууу то дето не изгладено, ами и пълен парцаляк. От къде го е намерила това рокле, от Тему ли?

# 1 108
Все пак са на по 27 години вече и доста вода е изтекла от тогава. Предпочитам да вярвам, че и така да е било и Косара действително е била були в училище, може и да се е променила за добро.
Не мисля, че който е бил були в училище се променя особено след време. То си е част от характера, нрава. Няма как преди да си наранявал и обиждал и изведнъж да започнеш да проявяваш чувства като емпатия, съпричастност и доброта. Подобни добродетели се възпитават в ранна възраст и няма как да ги придобиеш ако не си ги проявявал преди. Ферай и Ана-Мария са си класически пример за булита - отракани, шумни, неприятни, не се притесняват и не се крият от нищо. Има и един друг типаж като Диана, Силвия и Любомира, които си трайкат и мишкуват, но при първа възможност се нахвърлят върху най-слабото звено (Роси), за да се докажат на другите булита, които са по-горе в йерархията, защото самите те се чувстват подтиснати от тях по някакъв начин. Роси я виждат като удобна жертва, върху която да си изливат помията, за да изпъкнат самите те една пред друга. С Елвира се случи същото. Сигурно изпитват голямо задоволство да са част от стадото, което се нахвърля върху жертвата, пък дори и самата жертва да не е чак толкова невинна. Паднал човек не се рита, но иди го обясни на бесните лешояди. Ергенът винаги ме връща в ученическите години, всичко между отношенията на хората е същото.
Уау, каква категоричност!

# 1 109
От 100 кладенеца вода се вади, за да се злепостави Даниела. То не бяха запори, цървули, имена, корекции, сега колко голям крак имала и защо излагала хипотетичната си майка-преподавател. Да не ви шокирам, но според мен тя е най-истинската от всички там. При нея всичко е на масата, what you see is what you get. Живее в собствен свят и нейните ценности не са моите, но за момента единствена показва, че знае как се играе играта "Ергенът".

Общи условия

Активация на акаунт