👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 12 316
  • 389
  •   1
Отговори
# 180
Нямам точки. В последния месец почти не съм влизала във форума, имам и много малко написани коментари из темите.
Може и да нямам нищо, защото от предните предизвикателства не съм си ползвала точките съответно и давала данните.
Опс, май обърках темите 🫣. Забравих, че има друга за отчет, сега видях че има коментари и там.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 20:57 от Morkovelka99

# 181
  • София
Точките са си прехвърлени. Може да пробвате да си ги прехвърлите втори път и веднага системата ще ви каже, че нямате точки за прехвърляне, имате 0 точки, защото вече са прехвърлени. Просто стоят в профилите тук. Ще го оправят, някакъв временен бъг е.

# 182
Ozone.bg винаги са коректни, всичко винаги е топ при мен! Ако някой има проблем, свържете се с контактната форма. Когато съм имала запитване, винаги са любезни и готови да насочат и помогнат, за разлика от store.bg, където може и да те набият по телефона.
Успех и пишете дали всичко е наред.

# 183
  • Пловдив
Вероятно безсмисления спам с хаштаг в постове из темите. Лично аз сигурно поне 5 съм докладвала.

# 184
  • София/Севлиево
Моите точки също не съм ги ползвала.Имам почти 500 000.Вероятно ще взема подаръци за децата с тях,още не съм решила.

# 185
  • оттам, откъдето започва България
Реших да си прехвърля точките, но ми дава, че имам 0 точки.
Ще изчакам, но не знам докога е срокът за прехвърляне.

Поправям се, стана, просто е трябвало да приема условията. Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 21:07 от Ранобудна

# 186
  • София
Вероятно безсмисления спам с хаштаг в постове из темите.
Или активното използване на AI за генериране на съдържание.

# 187
Хаштага си беше регламентиран за конктетни теми.

# 188
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И в тях се изтрепаха да се разписват хора, далеч от материята.
Те сега пак ще си се върнат към далечината. Mr. Green

# 189
Синята лента действително се е придвижила доста - почти съм минала в следващо ниво. До сега не мърдаше въобще.

# 190
Участвах в проучване на бг мама, писах няколко поста в теми за книги и театър - открих ги благодарение на програмата. Чета и ценя българското изкуство, но не бях  търсила отзиви тук. Имам нови 1000 т. Прехвърлих ги. Не съм купувала ваучери още. Чаках да стигна 50 лв.

# 191
И аз имам точки, които прехвърлих а тук си стоят, явно е бъг. И също като се прехвърлиха не бяха кръгло число а 999 накрая нещо си. Лентата ми също е мръднала осезаемо

# 192
  • Пловдив
Хаштага си беше регламентиран за конктетни теми.
Да и в предстоящи книги примерно се цитираше предходния пост, с информация как с "нетърпение очаквам книгата" и хаштаг 🤦🏽‍♀️

# 193

Бих искала да попитам там където пише налични ваучери и определена бройка, до кога ще можем да се възползваме...това не ми е ясно..

# 194
Аз искам ваучери за малки суми. Имам останали от миналата година 15 лв май и няма къде да ги похарча. За 10 лв има неатрактивни неща, а остатъка ще си остане за платформата.

Общи условия

Активация на акаунт