Пролетно почистване с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота в дома

• 10 650
  • 535
  •   1
Отговори
Време е за пролетно освежаване с Frosch! 🌞 Пролетното почистване е не само чудесна възможност да дарите дома си с нова свежест и блясък, но и да се погрижите за здравето на вашето семейство и околната среда.

Продуктите на Frosch предлагат идеалното съчетание между висока ефективност и щадящо въздействие върху природата. С нашите почистващи и перилни препарати можете да постигнете безупречна чистота и блясък, като същевременно да бъдете уверени, че използвате продукти, които са не само безопасни, но и екологични и с приятен аромат.

Продуктите на Frosch със сода и оцет са незаменими за пролетното почистване. Тези естествени съставки са известни със своето почистващо и дезинфекциращо действие. Содата е ефективна срещу мазнини и упорити петна, докато оцетът действа като антибактериално средство, което премахва неприятни миризми и дезинфекцира повърхности. Открийте и другите ни видове препарати за гладки повърхности, които включват активни съставки като портокалов екстракт, лавандула и био спирт.

Продуктите със сода и оцет са подходящи за различни зони в дома – от кухнята до банята, като премахват не само замърсяванията, но и предпазват от алергии и други здравословни проблеми. В нашето портфолио вече може да откриете и течен перилен препарат Frosch с активна сода, който се грижи за деликатните нишки в тъканите, без да прави компромис с петната. А като допълнение използвайте нашите омекотители с балансирана формула - нежни към кожата с екстракти като лавандула, алое вера, бадемово мляко и памук. Разгледайте всички продукти от категория "Пране".

Един от най-новите продукти на Frosch е гелът за съдомиялна машина, който е перфектното решение за почистване на съдове и прибори. С формула, която е изцяло базирана на растителни съставки, този гел осигурява дълбоко почистване, без да оставя следи. Той е напълно безопасен за околната среда, като в същото време премахва натрупаните мазнини и остатъци от храна. Независимо дали имате много натоварена съдомиялна или просто искате да се уверите, че вашите прибори и чинии са перфектно чисти, гелът за съдомиялна на Frosch е идеален за това. Опитайте и таблетките Frosch с формула „всичко в едно“ за безупречна чистота и блясък дори при ниски температури. Всяка таблетка е опакована в индивидуална водоразтворима обвивка за още по-удобна употреба.

Готови ли сте да посрещнете пролетта с блестяща чистота и свеж аромат?

Включете се в играта! 🐸
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?

На 29 април ще изтеглим 30 късметлии, които ще спечелят селекция от продукти Frosch в замяна на ангажимент да споделят впечатления чрез анкета.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:30 от Жaклин

# 1
  • Плевен
Най-важни са според мен прозорците,все пак е пролетно почистване...Бих взела всички препарати,, ползвала съм доста от тях, страхотни са!

# 2
Когато започна.основното пролетно почистване у дома се фокусирам както вътре във всеки стаи, баня, коридори, така и почистване на прозорците и терасите. За мен много важен е ароматът на препарата и за това бих използвала препарата на Фрош с аромат на лавандула за почистване на плочките в коридора. Също така препарата за прозорци. Бих сменила и настоящият препарат за миялна машина с вашият течен.

# 3
Най-важната първа стъпка, с която започвам са прозорците. Обикновено започвам през април, ако е хубаво времето.
Досега не съм изпробвала продукти на Frosch, но бих желала да опитам.

# 4
От Вашите продукти бих ползвала универсалния почистващ препарат при пролетното почистване на дома ми. Самото почистване извършвам обикновено през м. Май. Не се различава особено от ежеседмичното почистване. Единственото по-различно е, че измивам прозорците по-основно.

# 5
За мое съжаление децата вече пораснаха и се съобразявам с тях при основното пролетно почистване. Не държа на лъснати прозорци, защото, признавам си не се справям добре с тази задача. Всичко друго върша бързо и с удоволствие. Верото и универсалния препарат ще ми свършат отлична работа.

# 6
Започвам в средата на април.

Разчиствам излишното
Чистя баня, кухня, прозорци
Освежавам въздуха и текстила
Любими продукти на Frosch:
1. За баня - с малинов оцет
2. Универсален - с лимон
3. За стъкла - с алкохол
4 За под - с бадемово мляко

# 7
  • София
- Стъпките са класически - прахосмукачка и моп за под, микрофибър за повърхности / плоскости / прозорци / уреди, гъба с абразив за санитария.
- Универсален препарат за под, класически за прозорци и дезинфекциращ за мокри помещения.
- Малко по-напред във времето за да е по-топло.

# 8
Редовно използвам продуките на Frosch. За пролетното почистване ще използвам предимно препаратите за почистване на прозорци и универсалния, с който обикновено чистя мебелите. Сега ще влезе в употреба за подготовката на гардеробите за подреждане на дрехите за  пролетно-летния сезон. В края на месеца смятам да отделя няколко часа през уикенда за тези дейности.

# 9
  • Пазарджик
Какви са вашите най-важни стъпки при пролетното почистване на дома и кои продукти на Frosch бихте избрали за ефективно почистване? Кога обикновено започвате тази задача – сега или малко по-късно през пролетта?
Най-важните стъпки са да си направя план за действие.Бих избрала всички продукти на Frosch,защото предлагат богат избор за всеки един аспект от почистването.Започвам ,когато имам достатъчно време.

# 10

Най-важно за мен е да въведа ред в дома и да изчистя всички кътчета, за които в ежедневието ме остава време.
Обикновено чистя пролетно, когато времето се стабилизира и енергията ми е в пик Simple Smile
Ползвам продуктите на Фрош
от много години, като най-много универсалният препарат и този с оцет.

# 11
  • София
Най-важно, за мен, е всички повърхности да са добре почистени, с подходящите препарати - вкл. и вътрешните ( шкафове, чекмеджета... ), осветителните тела, прозорци, мека мебел, огледала... и т.н. Не мога да ги степенувам - всичко за мен е важно. Най-накрая почиствам подовете.
Осигурявам  предварително всички необходими препарати. Всеки член от семейството си има точно определени задължения Simple Smile
Времето за пролетното почистване при нас е април-май.

# 12
  • София
Първата стъпка почистването на терасата,тя е голяма и отнема много време.На второ място са прозорците,на трето шкафове и чекмеджета.Имам продукт със сода ефект,много го харесвам.Отново ще го ползвам при почистването. Започвам сега, но когато времето подходящо.

# 13
  • Бургас
Започвам когато имам време и желание. Времето което отделям вече не е толкова много. Има и по-важни неща. Препаратите обаче трябва да са хубави и да служат те на мен, а не аз на тях.
Изборът на препарати Frosch е голям и бих избрала няколко, а не само един. Това че са безопасни, но и екологични и с приятен аромат е още един голям плюс.

# 14
Никога не съм ползвала вашите продукти и очевидно съм сгрешила. Бих пробвала всички.
Пролетното почистване свързвам най - вече с измиване на прозорци. Обикновено  около Великден, когато времето е слънчево. Другите стаи почиствам регулярно на няколко дни. А най-важното е да няма излишни вещи.

Общи условия

Активация на акаунт