Дългото чакане след трансфер – тема 117

• 32 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Да, без изследване и на инсулин трикратно е възможно да има подвеждащ резултат. Моята кръвна захар на 0,60,120 минута е в норма, но инсулинът на 60 и 120 минута е в небесата. Ако бях изследваща само захарта трикратно, щях да си мисля,че всичко ми е наред.

# 241
Здравейте, нова съм в темата, а и като цяло във форума, дано се спря успешно с питането си 😆, та ... на 24.03. Беше вторият ми трансфер, след един неуспешен. На 07.04. Трябваше да правя кръвен тест, но седмица преди това направих два домашни, които са с по две чертички. След тях и кръвен направих - ЧХГ - то ми беше 460. На 15.04. Бях на преглед, околоплоден сак има, жълтото тяло се видя, но лекаря каза, че е рано да видя и чуя сърчице. Другата седмица съм пак на преглед, но вчера след малко по - дълга разходка започна някакво кафеникаво течение, малко е, точици се виждат по бельото, но изключително много ме притесни. Лекарат ми каза два - три дни да лежа, да спра Аспирин протекта и че трябва да спре. Да де, но до деня за преглед ще се побъркам, дали има някой с нещо подобно? 😊

# 242
Здравейте, нова съм в темата, а и като цяло във форума, дано се спря успешно с питането си 😆, та ... на 24.03. Беше вторият ми трансфер, след един неуспешен. На 07.04. Трябваше да правя кръвен тест, но седмица преди това направих два домашни, които са с по две чертички. След тях и кръвен направих - ЧХГ - то ми беше 460. На 15.04. Бях на преглед, околоплоден сак има, жълтото тяло се видя, но лекаря каза, че е рано да видя и чуя сърчице. Другата седмица съм пак на преглед, но вчера след малко по - дълга разходка започна някакво кафеникаво течение, малко е, точици се виждат по бельото, но изключително много ме притесни. Лекарат ми каза два - три дни да лежа, да спра Аспирин протекта и че трябва да спре. Да де, но до деня за преглед ще се побъркам, дали има някой с нещо подобно? 😊
Възможно е да е имплантационно кървене. При 1/3 от жените го има. Стискам палци всичко да е наред 🙏

# 243
Минавам на отчет...7 ден след трансфера на 5 дневната снежинка не издържах и направих пиклив тест. ...ееее отрицателен е,поплаках си... После се самоубеждавах ,че е станало,но е рано и все пак мисля утре да пусна един кръвен за да съм 100% сигурна в неуспеха Cry как се издържа на това чакане ....

# 244
Здравейте, отново.. Вчера на 6ти ден след теансфер на 5 дневен ембрион реших да направя пиклив тест и излезна бледа черта.. днес реших да направя още 1 сутринта и за съжаление чертата е избледняла още..Сърцето ми за пореден път е разбито.. Не мога да опиша какво изпитвам.. Срам,болка,тъга.. Искам да се свия на топка в леглото и да не спирам да рева цял ден.. Психически не издържам на всичко .. На всякъде само бременни жени.. Всичките ми приятелки и познати сякаш се състезават коя по-бързо да забременее … Другия месец сме поканени на сватба на приятел на ММ с бременната булка и всички на масата от компанията прясно родили… Как да му обясня на ММ, че нямам желание да ходя, че няма да издържа и ще рухна.. Това е толкова грешно, което изпитвам ама как да го подтисна  …

# 245
Домашните тестове не показват как се развива бременността, пусни си кръвен тест днес и не отписвай опита. Има голям шанс всичко да се развие нормално.

Относно нетърпимостта на бременни или хора с деца, напълно те разбирам! И аз имах такъв период, не излизах с приятели и се затворих в себе си. Дълъг период се самосъжалявах, повтарях си, че съм негодна и какво ли още не.. Сподели с мъжа си как се чувстваш и си дай време. Ако не ти се ходи на сватбата, не ходи.

Здравейте, отново.. Вчера на 6ти ден след теансфер на 5 дневен ембрион реших да направя пиклив тест и излезна бледа черта.. днес реших да направя още 1 сутринта и за съжаление чертата е избледняла още..Сърцето ми за пореден път е разбито.. Не мога да опиша какво изпитвам.. Срам,болка,тъга.. Искам да се свия на топка в леглото и да не спирам да рева цял ден.. Психически не издържам на всичко .. На всякъде само бременни жени.. Всичките ми приятелки и познати сякаш се състезават коя по-бързо да забременее … Другия месец сме поканени на сватба на приятел на ММ с бременната булка и всички на масата от компанията прясно родили… Как да му обясня на ММ, че нямам желание да ходя, че няма да издържа и ще рухна.. Това е толкова грешно, което изпитвам ама как да го подтисна  …

# 246
От тест до тест има разлика, аз правех по два теста наведнъж, но чаках поне да стане 10-ти ден от трансфера. И искам да ти кажа, че двата теста бяха различни, единия отрицателен, друга с втора бледа черта. Бях си бременна. Така, че не отписвай опита. Задължително кръвен, преди да се отчайваш, заради един пиклив тест. Дори и опита сега да е неуспешен, следващия може да е.
Аз имах атаки, големи от свекър и свекърва, чак им повярвах, че не мога да имам деца, не мога да гледам деца, неспособна съм била. При положение, че бяхме с мъжки фактор, не приеха, че сина им има проблем. И обвиняваха само мен. За да изляза от дупката, в която искаха да ме вкарат за постоянно, реших, че е време да излязат от живота ми и като имам дете, пак да влязат. Минаха 5 години, в които дори не се опитаха да се извинят.  Чак след година питаха сина си, защо не ходи да ги види. Той им казал, че не може така да се отнасят с мен и да ме обиждат. А те, казали, какво ти пука, нали теб не обиждаме, тя ако иска да идва, не ни трябва. Мъжа ми затворил телефона и повече не им вдигна. Тогава разбра, че не го правят без да искат, а съвсем умишлено ме нападат, и не говоря само за това, че нямам деца, за баща ми, че не ме отгледал, за очите ми, за това че бях пълна. За всичко се заяждаха.
Сега, когато се роди вече внучка им, започнаха да звънят, започнаха да издирват мъжа ми, мен, майка ми. Да се жалват, как мъжа ми не ги допуска и не вдига и телефона. И в крайна сметка, пак аз съм лошата, че не искам тази отрова да бъде отново върху мен, че искам да се запазя психически за детето си. Така, че моят съвет е: Гледай ти да си добре, защото и твоето дете ще дойде скоро и трябва психически да издържиш. Повтаряй си, когато научиш, че приятелка е бременна или видиш, че е бременна: Следващата ще съм аз! Сега вече следващата ще съм аз! Ще дойде и моят ред!

Моята борба в инвитро процедури продължи 8 години, преди това 2 години опитвахме по естествен път. Общо 10 години. При всеки е различно, важното е да не се отказваш.

# 247
Здравейте момичета предстои ми ЗЕТ в събота и видях че може да ползваме отпуска за процедурата .Въпроса ми е каква бележка представихте пред работодателя , за да я ползвате? Или с епикризата ви я одобриха

# 248
Йорданова, моят трансфер беше на 21.03.
Вървим добре долу заедно. Положителен тест. Видя се сак, жълто тяло, пулсации на сърчице. На преглед съм пак в четвъртък.
Лекарката ми ме предупреди, че е възможно да прокървя, поради нарастване на плацентата и прикрепване към лигавицата. А лигавицата е била много кръвоснабдена и се наблюдава често БЕЗ да има проблем. При червена кръв ми предписа хапчета и да спра Акард. А в случай на кафеникаво да не правя нищо. Е, за сега не съм имала проблем, дано й да нямам, но ти пиша да те успокоя. Но най- добре отиди да те преглед ако ти е много притеснено. Стискам палци всичко да е наред.

# 249

Не съм сигурна, че има грешни емоции. Чувствата са такива каквито са. Не се обвинявай за тях. Как се отнасят приятелите ви към теб? Нараняват ли те с приказките си? На мен някой като почннеше да ми говори нетактично и казвах: "Божа работа". Това веднага прекратяваше разговора. Успех и както всички казват, най-добре само с кръвни тестове.

# 250

Не съм сигурна, че има грешни емоции. Чувствата са такива каквито са. Не се обвинявай за тях. Как се отнасят приятелите ви към теб? Нараняват ли те с приказките си? На мен някой като почннеше да ми говори нетактично и казвах: "Божа работа". Това веднага прекратяваше разговора. Успех и както всички казват, най-добре само с кръвни тестове.
За нараняване не мисля, че го правят.. Поне не умишлено.. Може би аз сама си се наранявам, като мисля за това колко лесно забременяват и раждат.. А в мен със всеки месец се вкоренява една горчилка ..”Ще имам ли и аз детенце..Ще бъда ли и аз майка” .. Най-лошото в моя случаи е ниския ми резерв.. на 27 години съм а е много под нормата.. Усещам, че всеки месец се надбягвам с времето..

# 251
Аз също имах такива усещания, че се надбягвам с времето и аз от 27 годишна имам установен НЯР. След месец правя 30 г., но вече не се надпреварвам с нищо, разбрах, че колкото и да бързам, не всичко зависи от мен и това бързане само ме съсипва допълнително. Намери начин да се съхраниш колкото можеш и да си живееш живота.

За нараняване не мисля, че го правят.. Поне не умишлено.. Може би аз сама си се наранявам, като мисля за това колко лесно забременяват и раждат.. А в мен със всеки месец се вкоренява една горчилка ..”Ще имам ли и аз детенце..Ще бъда ли и аз майка” .. Най-лошото в моя случаи е ниския ми резерв.. на 27 години съм а е много под нормата.. Усещам, че всеки месец се надбягвам с времето..

# 252
Момичета, моля помагайте. След голямата еуфория видях, че резултатите в различни лаборатории (заради празниците) са различни. Това означавали, че сме с поредния неуспех?
9 ден след ЗЕТ на 5 дневно - 318 MLm[lU]/mL
13 ден - 1530 IU/L
Докато чакам д-ра ще се побъркам

# 253
Това, което успях да намеря докато чакате или ви отговори някой по-компетентен:

Момичета, моля помагайте. След голямата еуфория видях, че резултатите в различни лаборатории (заради празниците) са различни. Това означавали, че сме с поредния неуспех?
9 ден след ЗЕТ на 5 дневно - 318 MLm[lU]/mL
13 ден - 1530 IU/L
Докато чакам д-ра ще се побъркам

# 254
ЧХГ ви нараства чудесно, успокойте се, всичко изглежда наред

Общи условия

Активация на акаунт