Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 1 764
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Бих го броила за положителен, но бих тествала и утре

# 76
Бих го броила за положителен, но бих тествала и утре
А това с яйчника дали ще е проблем за забременяване

# 77
Не мога да кажа за това. Доколкото разбирам, само единият яйчник има проблем, нали? Вероятно е възможно, но няма как да знаем

# 78
Здравейте! Дали този тест е положителен? Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:35 от Moyata Rabotilnicka

# 79
Отрицателен е , но може би днес вечерта или утре ще бъде положителен

Здравейте! Дали този тест е положителен? Благодаря предварително!

# 80

Добър ден! Менструацията ми е на 28-30 дни. Тези тестове са правени в периода 21, 22, 23, 24 ден. Искам да попитам нормално ли е количеството на хормона са е толкова високо, знам, че са отрицателни, но този месец не си усетих овулацията? Помислих си, че може да е късна и затова реших да ги направя. Най-долния е от днес.

# 81
  • София
Скрит текст:

Добър ден! Менструацията ми е на 28-30 дни. Тези тестове са правени в периода 21, 22, 23, 24 ден. Искам да попитам нормално ли е количеството на хормона са е толкова високо, знам, че са отрицателни, но този месец не си усетих овулацията? Помислих си, че може да е късна и затова реших да ги направя. Най-долния е от днес.
Здравей!
По интензивността на оцветяване на тестовата линия, не могат да се правят изводи за нивата на ЛХ.
Най-правилно е да се проследят серумните нива на ЛХ, ако има съмнение за по-високи нива на ЛХ - на 3 ден от МЦ ( +Е2 и ФСХ) и в дните, преди предполагаемата О.
При ПКЯ/СПКЯ има по-високи нива на ЛХ... при ЗФ или лутеинова киста - също... не че тези тестове показват това, а само споменавам евентуални причини за по-високи серумни нива на ЛХ.

# 82
Имало ли е овулация според вас? Правени са преди 3 дни, на ден 12,13,14 и 15 от мц.

# 83
Положителен тест няма, но тези тестове не потвърждават овулация

# 84
Положителен тест няма, но тези тестове не потвърждават овулация

На 11 ден бях с лх 12, фсх 5,11 и е2 401, а на 15-16 ден започнаха да ме болят гърдите, т.е прогестеронът се повишава. Та, каквото било, било.

# 85

Момичета как ви се струва, дали е положителен?

# 86

Общи условия

Активация на акаунт