Начинаещи шофьори

• 3 386
  • 107
  •   1
Отговори
# 105
Това са единични случаи. Дружки на общинска полиция и си има наименование наречено корупция.
Защо не обжалваз ако са те глобили

# 106
Това е друг случай, там не са ме глобявали. Аз в един пост говорих за два и може да е станало объркване. Санди, според мен не са единични случаи. Някои имат приятели в Пътна полиция, други на трети места.

# 107
Това за глобите и за приятелите си е чиста шуробаджанащина, като повечето неща в България. А за карането в другите държава.... Първо в България да си покараме тогава ще мислим за чужбина. Все пак живеем тук и шофираме тук. И наистина ако човек мисли повече за закона и как всичко трябва да е като листовките, то няма да оцелее много дълго. Ето например аз докато карах курса ме одариха, само защото си чаках да минат колите от другия път които бяха на зелено и се сливаха с моя. Голям майтап беше. Един пич ми се форсираше зад мене и се правеше на мъж. Докато не се блъсна във спряла учебна кола. За това по скоро трябва да се мисли кога може и кога не, и кога е по безопасно да се нарушат правилата. Все пак не говорим за някакви брутални нарушения като каране пияни или дрогирани.

Общи условия

Активация на акаунт