Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 96

• 35 289
  • 551
  •   1
Отговори
# 390
На мен много ми хареса лосиона с череша. Ще взема да се запася, щом при вас в Германия е изчезнал.
С бадем също е чудесен преди 6-7 години го бях купила и още тогава ми стана любимец.

# 391
Последно си взех с праскови. Още не съм го тествала. Доизразходвам с черешата и един на Нивея.

# 392
  • Deutschland
Лосиона с череша не е лимитиран. Не уточних, че е изчерпан във филиала. В понеделник ще го има отново. Мисля че този лосион няма общо с имитацията на Lost cherry

Офф, редакция. Точно имитация е.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 22:57 от Фрау С

# 393
Алверде имаха един страхотен с праскови преди години, но оцветяваше дрехите, защото беше за тен.

# 394
Лосиона с череша не е лимитиран. Не уточних, че е изчерпан във филиала. В понеделник ще го има отново. Мисля че този лосион няма общо с имитацията на Lost cherry

Това с черешката лосион за тяло ли е? Много обичам такива аромати, ще ходя да го търся.

# 395
  • Сливен
Аз в момента съм преполвила шампоана на Лореал фул резист,след него въртя разни маски и балсами.Косата ми  е тънка,боядисана,мазни корени сухи краища,след измиване я усещам по-уплътнена благодарение на шампоана.

# 396
Някой трябва да ми ограничи достъпа до ДМ в събота. По обяд тествах дезодоранта на Тезори Карма, понеже ходих за един препарат. Преди малко се върнах да го купя. Няма отмирисване просто. И ръце мих 100 пъти и чинии и готвих и какво ли не, аромата е там.
Лосионът Балеа с череша е изчерпан. С бадем имаше, но не взех.
Аз взех наскоро Лотуса на Тезори. Страхотен аромат! Но ще тествам и Карма. ♥ Заинтригува ме!

# 397
  • София
Защо вече не виждам натрупания оборот след нулирането, както преди?
Само талона...

При мен излиза от горе на приложението.

Благодаря Ти, видях го. Joy

# 398
Аз си поръчах тези неща и още няколко. Балма на ZERO и един серум на ANUA
+ това

# 399
  • Deutschland

Това с черешката лосион за тяло ли е? Много обичам такива аромати, ще ходя да го търся.

Да, лосион за тяло е. Имат и дезодорант с череша, забутала съм го някъде в шкафа, защото имам 100 отворени.

Precious girl, ако Лотоса е Loto di fiore, това е един от фаворитите ми. Дезодорантът ухае по-мощно от парфюм.
Може би единствено Аюрведа не харесвам, имах серията и с радост я подарих.

# 400
Определено ще си взема нещо от серията с черешките, макар че и аз съм зарита с лосиони за тяло, душ гелове и дезодоранти, ама да има 😉

# 401
Някой трябва да ми ограничи достъпа до ДМ в събота. По обяд тествах дезодоранта на Тезори Карма, понеже ходих за един препарат. Преди малко се върнах да го купя. Няма отмирисване просто. И ръце мих 100 пъти и чинии и готвих и какво ли не, аромата е там.
Лосионът Балеа с череша е изчерпан. С бадем имаше, но не взех.
😆😆😆
На мен нацяло трябва да ми ограничат достъпа.😁 През ден съм в ДМ. Уж съм се заредила с всичко по няколко и от различни марки и пак има какво да купувам. ☺️
Ето вчера се заврях в тик ток да гледам дамите с дълги коси как ги поддържат ,че да ходят на фризьор само два пъти в годината за да нямат цъфнали краища ,ми то всеки път ми излиза ,че преди къпане слагат маслото на Икаров за разтеж и уплътняване на косата.
Нали ходих на фризьор и тя ми каза да не ползвам балсам и маска за коса?
Обаче косата си след къпане само с шампоан нещо не ми допада.
Пак си иска маска или балсам ,та дори и да не е на всяко къпане. Иначе косата ми стои като премита.
Ако прекаля с балсам или маска ,после трудно я оформям ,защото става много мека и после нищо не задържа.
Абе много ми е сложно положението. 😔

# 402
А моята коса е изрусена, суха и къдрава! Това си е малък ужас, обаче от всички налични мазила напоследък, виждам колко добре ми се отразява маската от Лидл. Първо косата се подрежда, къдрицете са добре оформени, има обем, изглежда добре. После проблемът на такива коси е като си легнеш. Обикновено на сутринта ставаш като кошница в главата и една къдрица не е останала... А аз много се въртя. Ами с тази маска като съм, на сутринта ставам, разрошвам леко с пръсти и съм готова. По принцип не се реша. Само след като си мия косата, на мокра още и това е до следващото миене. Просто е очевидна разликата с тази маска и с други неща, които слагам на главата си при измиване. Кремът без отмиване, който ползвам е един и същ, значи ефектът е от маската. Свършва ми, пак ще си я купя.

# 403
  • Deutschland
Същата е и моята. Руса съм по дифолт, ама пак се изрусявам. Суха е, къдрава и без маска +финиш съм като разплетена кошница.

# 404
Не мисля, че лосионът имитира Tom Ford Lost Cherry, дезодоранта обаче да, има роза в него. Но е лимитка и не го намирам вече.

Общи условия

Активация на акаунт