🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 653
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 525
Тита,Пашата и Ториното,ще пускат песен утре ,в която участва и Мартин. Явно ще се пее за ергенът

# 526
Шрековица пренебрежително докато нискочелата бълва глупости
“Ти психолог ли си”
И оттам Ади я подхвана и тя се оплете.
Никой не може да я диша вече там, представям си да повтаря едно и също толкова време, кой знае какво им идва да я направят.

# 527
На продукцията са ѝ много неуспешни ходовете да вкарва моми, които са с отказани рози.... Ние цял сезон се чудим за какво изобщо вкараха Ива, те вместо да я изкарат, докараха още две като нея...

# 528
Изгледах на запис вчерашния епизод и аз! 🙂
На мен новите момичета ми харесват, внесоха свежест и очаквах други неща да видя, предвид коментарите тук. Анита е ясна - отворена, забавна и весела. Не блести с интелект, но в това отношение не се цепи от колектива, харесва ми, че е открита, а не претенциозна кифла като Косара, например.
Алекса - очаквах някаква агресивна гаменка, ами нищо подобно не видях. Съвсем нормално момиче, хареса ми как каза на Лейди Даниела, че няма против мъжът да е двигателят, но тя иска да работи, да се развива и да знае, че е направила нещо с живота си. После при разпределението на стаите - попита не може ли да е с Анита, защото и двете са нови и са се сближили, не я заряза директно при поканата от Мартина. Даже съм с много добри впечатления от нея. Държи се мило и приятно.
Ферай явно ревнува заради Васил, Косара продължава да раздава правосъдие и да се държи като домакинята на къщата, Даниела явно вече очевидно е недолюбвана - ставането от масата на другите. Тук лошо впечатление ми направи Любомира - цял ден заедно на двойна среща, но при споменаването на книгата й, първа почна да шари с очи и да търси потвърждение на мнението си у останалите.
Сега - засега, най-неприятна ми е Косара.
И като почнат да си броят розите... чи колку рози пулучи, чи ни си зела две, ми ина... пффф.

# 529
https://www.instagram.com/p/DH67KZoIioo/?img_index=11&igsh=MWhxZDY0eGdkYXRtNQ==
 Ще има дис за Даниела на Торино, Пашата и Тита, Мартин и той участва. Текстът ако е като на снимките, ще е скандален

# 530
Тази Даниела, в кой век живее ? Като чуя, че мъжът трябва да подсигурява финансите и общо взето всичко, за конфорта на семейството, а тя ще краси неговия свят и ще бъде неговата муза.....си мисля, e Фатмагюл от турски сериал или някоя женица от Арабските емирства на ниско ниво в йерархията ?

Как е възможно, в 21 век, човек, който живее в европейска столица да разсъждава сякаш сме в Средновековието ? Не разбирам....

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 14:04 от BlackCat12

# 531
  • Вестерос
Здравейте, някой има ли идея от къде е вчерашната рокля на Александра?

На мен ми е много хубава Алекс, да говори някак лигаво, но изглежда мила. Почти не я дават обаче..

# 532
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На продукцията са ѝ много неуспешни ходовете да вкарва моми, които са с отказани рози.... Ние цял сезон се чудим за какво изобщо вкараха Ива, те вместо да я изкарат, докараха още две като нея...
Самият факт, че вкарват момичета, които по една или друга причина са вече веднъж отхвърлени от ергените, е супер тъп, защото не предполага различно развитие на нещата. На какво се разчита тук? Някой, който не е бил заинтригуван първоначално, да отдели време да ги опознае и евентуално, но доста невероятно, да бъде привлечен от някоя. Особено като говорим за мъже, които от първия миг са си избрали по 1-2 фаворитки и не проявяват никакъв интерес към останалите участнички, които те лично са избрали. Абсолютно излишно!
То предаването стана като Аврамов дом - само влизат и излизат някакви хора безкрай, със силен превес на влизането.
Анета ми напомня на онази с обливките от втори сезон /забравих й името/, само че тя беше някак по-вглъбена, тиха  и кахърна, докато Ането е доста по-ведра и шумна. Покрива и образа на Силви от предния "Ерген" - и трите са пълни кукувици.
И продуцентът може да е нов, но се придържа към златното правило - във всеки формат трябва да има налична минимум една откачалка.Rolling Eyes Циркът трябва да върви.

# 533
Обаче Данка как запали като Шрековица каза, че Мартин бил стиснат 😃 Всичко друго може, ама стиснат мъж - НЕ! 🤣🤣🤣
Освен това каза, че ако един мъж може да си позволи да дава 50 000 – 60 000 на месец, няма да влезе да си търси жена тук в ЕргенътSweat Smile Даниела не можа да отговори No Mouth

# 534
Алекса е хубава жена, изглежда и точна като човек. Но ако голяма част от пишещите тук се потрисат от енергиите на Даниела, аз се потрисам от хора, ясно заявяващи, че всяка емоция и преживяване заслужават отделен татус по тялото... Правят го от чиста зависимост, не толкова от сантимент според мен. Това неизбежно в един момент повлиява и на външния вид. За мен е определещо, предполагам, че и при други е така. С това си обяснявам и по-агресивното ѝ влизане при представянето ѝ как държеше да поясни, че мнението на хората не я интересува.

# 535
Анета ми харесва! Не знам дали е в образ, по-скоро ми се струва, че действа на принципа "Майтап да става". Много потенциал има в това момиче, много е цветна - откровена, но абсолютно незлоблива и натурално забавна. Дано се позадържи... Това за розовия замък ми се струва някаква нейна провокация, за да види дали мъжът би помогнал да осъществи мечтите си колкото и щури да му изглеждат.

Издразних се на кокошките, държащи сметка на взелите по две рози, докато до тях седи Косара и с цялата си наглост гледа лошо. Злобарки, даже не ми се коментират Pensive

Мартин и Даниела ми допадат заедно, но ми се искаше да го видя с АМ.

Тезата на Маги беше, че жените сме отишли от крайност в крайност, а не че някога е било по-добре. Аз поне така я разбрах.

# 536
Направо ми става неудобно да гледам Витю в компанията на Васил. Болезнено личи колко неловко се чувства и има нужда от рамото ва Мартин.
Даниела ми харесва как е изглеждала преди. Сега просто ми е не приятна за гледане.
Мартина сякаш вече се е предала. Между другото, какво се знае за нея в реала? Бивши гаджета? С какво точно се занимава?

# 537
Тази Даниела, в кой век живее ? Като чуя, че мъжът трябва да подсигурява финансите и общо взето всичко, за конфорта на семейството, а тя ще краси неговия свят и ще бъде неговата муза.....си мисля, това Фатмагюл от турски сериал или някоя женица от Арабските емирства на ниско ниво в йерархията ?
Как е възможно, в 21 век, човек, който живее в европейска столица да разсъждава сякаш сме в Средновековието ? Не разбирам....

Идеята не е лоша - в САЩ и до ден днешен подсигуряват пенсия на съпрузи, които нямат един работен ден, но са били омъжени за съответния съпруг/а (бредуинър) повече от 10 години и са се грижели за домакинството. Естествено, че приносът на жена, която се грижи за домакинството и децата не бива ни най-малко да се подценява, както се прави у нас. Все пак, домакинският труд е най-неблагодарен, защото край няма.
Това, което не ми хареса в нейните приказки е начинът, по който тя обяснава нещо много елементарно, а то е че жената, стоейки си вкъщи, всъщност също РАБОТИ. Защото ако не работи нищо и служи само за украса, ще трябва да се наеме домашна помощница, детегледачка и пр., на които да се плаща заплата. Т.е. каквато и енергия да витае в дома, някой трябва да измете пода и да нахрани децата.

Даниела обаче не споменава нищо за работа. Понеже нейната представа за труд е абсолютно НЕ, то тя не осъзнава, че фразите й звучат кухо и неаргументирано. Тя просто иска да се ожени за баровец, който да я носи на ръце и тя да си ходи по почивки с приятелки с неговите пари. Обаче за целта тя не може да разбере едно нещо - за да постигнеш тази цел, трябва да си много красива, умна и образована. Не е само до красота, защото с красотата се свиква. Трябва да си умна, образована и начетена, за да има с какво да задържиш интереса на баровеца до степен той да обсъжда с теб бизнесделата си. Ето това вече е нещо. Това вече е истинска подкрепа за мъжа - той да търси твоето мнение и съвет за дадена ситуация. Това се нарича висша форма на доверие и любов.

# 538
А как точно 50-60 000 цитира Анета?

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 14:22 от R@N

# 539
Режисиран отвсякъде беше провокираният диалог на новодошлата! Именно конкретните суми издадоха.

Общи условия

Активация на акаунт