🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 563
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 645
Даниела пък разпита новите, какво са говорили с Васил и той какво мисли по темата - мъжката или женската енергия Simple Smile
Започва да ги 'консултира' Даниела, едното момиче я попита "вие психолог ли сте?"

# 646
Ако това е Ива, като брюнетка е страхотна!
Търсих й инстаграма, но не го намирам, дайте го, моля!
https://www.instagram.com/itsivkostov/?api=1&hl=bg
Благодаря, Дия 🥰

Ивето като брюнетка е много сладка

# 647
Накрая на сезона, ще стигнем до същността на въпроса - Данка ни е уонаби глезанка, нито писателка, нито държанка, ами едно най-обикновено куку, делулу или там каквото ще ви обясни какво имам предвид.

# 648
Пуснах клипа,но истина не научих.Някакво хлапе ми обяснява ,че Данка имала дългове и работела в сивия сектор и защо никой от нейните предполагаеми немухловци не ѝ е платил запорите.До тези заключения ние тук отдавана сме достигнали.Реших,че я познава лично и знае нещо "от кухнята" пък то размишления някакви.
Да, аз съм назад с инфото, но знам, че тук се е коментирало доста и преди. Качих го, защото не можах да намеря отделно само рийла на Даниела.

# 649
Мерси съм от такова разнообразие. Време е да приключва този сезон - мачът е свирен. Догодина пак. По възможност, с нов продуцент.

# 650
Ива ми харесва повече руса.

# 651
  • Viena
Стрина Данка яко е бъзикат вече навсякъде ми излиза.

# 652
Тази Даниела, в кой век живее ? Като чуя, че мъжът трябва да подсигурява финансите и общо взето всичко, за конфорта на семейството, а тя ще краси неговия свят и ще бъде неговата муза.....си мисля, e Фатмагюл от турски сериал или някоя женица от Арабските емирства на ниско ниво в йерархията ?

Как е възможно, в 21 век, човек, който живее в европейска столица да разсъждава сякаш сме в Средновековието ? Не разбирам....
Не е лошо да поеме за Дюбай … може там да й се отвори парашута Simple Smile

# 653
Също някакъв рийл имаше, в който обяснява, че мъжете, които държали истински на теб и на времето прекарано с теб, дори след раздялата няма да те оставят без издръжка, а не като "мухльовците , с които вие излизате". Аз съм просто в потрес.
Ох, Божееее, аз си мислех, че върха на наглостта е да искаш да ти се плаща, само защото си наоколо и дишаш, а то имало и още отвъд това безочие - да получаваш и издръжка, след като се разделите... Rolling Eyes
За Даниела е по–добре да плащат издръжка преди да е започнала връзката и ако не започне, но продължат да плащат ще е най–добре Sweat Smile

# 654
Даже си мисля,че щом е с протекции наша Данка значи на Марто му е "наредено"да хареса точно нея.А това,че все пак го кефи е кой не би с тази "суша" там и като ти предлагат жена на тепсия пък ти няма да се включиш в играта и малко да я помачкаш и поцелуваш.Особено като върви с хонорар с  5,6 нули.Важното е да има интрига(а то има) и да генерират коментари и вдигат рейтинга.Досега са изпълнили плана.

# 655
Нали казаха само нищожното герданче и гривничка са около 18000 лв.То СПА,то тантрически масажи,чанти по 5-600 лв,хапване само навън,прически през ден(има хора ,които и косата не си мият вкъщи,а ходят на фризьор-като Джугана)..колко станаха ?Смятате ли? Grinning И все такива благинки.

# 656
Дана Енергото каза, че инвестирала в имоти. 🤣🤣🤣
Ама за запорите и дума не обелва. 😄

Оооо, чантите са далеч по- скъпи от 5-600, пък били те и ментета.

# 657
На последните публикувани снимки на Ива има  много филтри, с издължено лице е и бузите липсват, затова изглежда и по-добре.

# 658
Яна е пуснала клипче как танцува с… Аспержи. 😳

# 659
Последна снимка от мен за днес. И доказателството, че Косара няма правени скули - просто умее много добре да контурира. Иначе външният ѝ вид е доста обикновен.

Общи условия

Активация на акаунт