🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 653
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 465
Ш'гу обидят... Той е със зелени! 😁

# 466
От епизода ми направи впечатление колко дървени бяха Любомира и Виктор на общата среща с нула химия помежду им и колко бързо Виктор отговори на Васил,че изборът му не е окончателен...
Друго...репликата на Васил..Ти недей много зна,...която нетипично и странно излезе от устата на уж много обрания Васил...
Цялата лекция за мъжка и женска енергия...и думите на Алекса как искала да развива себе си и Даниела, която веднага положи усилия да я вкара в правия път и чак насрочи допълнителен разговор...да разгърне всичко за енергиите.
Бранимира от най-неприятна, ми става любимка, защото изглежда най-много на център.

# 467
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах и аз епизода.
Жалко,че Мартин и Виктор толкова явно си показват любимките и при тях вече знаем кои са избраните на финал.
Разчитаме на един Васил да направи малко интрига в избора,макар,че отсега клони към Косара (която гради имидж един месец и баам за 2-3 дни си показа истинските цветове на були и агресивна селячка).

Неудобно ми е да гледам Мартин как го правят на глупав във всеки един епизод и той,миличкия си мисли,че голяма любов пада.Да си беше останал само с ИВ.
За Виктор - добродушен смотаняк. Не знам как по-добре да го опиша. Искаше ми се да покаже повече интерес към другите момичета,да е повече джентълмен,да се хванем за нещо...

Новите попълнения както бързо дойдоха,така и бързо ще си отидат.
Мисля си,че Шрековица има дефицити,нещо там не е ок. Или е просто ултра глупава и ги говори едни без да впрегне 5-те грама мозък,който има.

# 468
От епизода ми направи впечатление колко дървени бяха Любомира и Виктор на общата среща с нула химия помежду им и колко бързо Виктор отговори на Васил,че изборът му не е окончателен...
Виктор се държи сякаш това е първото му гадже и не знае как да подходи в социална ситуация. А Любомира каза, че някои неща (като целувки) не трябва да се правят пред хора, а да останат само между тях… Половин милион зрители кимаме в одобрение.

# 469
Обаче Данка как запали като Шрековица каза, че Мартин бил стиснат 😃 Всичко друго може, ама стиснат мъж - НЕ! 🤣🤣🤣

# 470
  • Sofia
Защо я наричате Шрековица?

# 471
"Не знам защо сме тук, но съм почти сигурен, че не е за да се забавляваме" - не знам защо се сетих за тази мисъл на Витгенщайн.

Може би, защото е обратното на принципите на Данка - да търси на хляба мекото и на работата лекото. Само дето някой друг трябва здраво да се потруди, за да ѝ го осигури, но нищо. Тя е специална. Защо, тя си знае.

Иначе умее да флиртува. Като сниши това гласче, като почне да вперва поглед и да премигва. Просто успява да внуши на мъжа, че се радва да бъде с него, а мъжете обожават това.

На всички жени, търсещи своите половинки, независимо на каква възраст, независимо как изглеждат, бих дала съвета - правете така като нея.

Мъжете кълват много повече на обикновено изглеждаща, но мека, приветлива, усмихната жена, показваща искрен интерес към тях, отколкото на топ красавица, излъчваща дистанцираност и претенциозност.

Абсолютно, точно така е, умее да флиртува. И наистина е много нежна! Много се кефя, че момичетата в този форум умеят да бъдат и обективини. Въпреки хилядите негативни неща, които се пишат за нея, част от които са изключително верни, Даниела има точно присъствието, което за мен лично мъжете обожават. Тя е мека, нежна и закачлива едновременно.

# 472
Щото сама си каза, че всички мъже, с които е била, приличали на Шрек.
Повтарям го само, защото знам колко трудно се следи всеки пост в темата, но е обяснено почти на всяка страница.

Аз все повече си мисля за Бранка - влязла е, видяла ги е какви са хвани единия - удари другия, почнала е да се чуди какво точно прави вътре, ама я да даде все пак шанс на тоя льохман. Станало ѝ е ясно, че с такива най-добрия подход е да бягаш далече и започнала да се държи, като ботор. В останалото време е слушала за енергии, книжки, женско присъствие и не знам си кви още шитни и почна да нахлупва шапката все по-надолу. Ми… аз я разбирам. Може направо да си ходи, ако няма интерес към Васил.

Даниела нежна? С кое - дебелите веждаци и кастанетите или изпиления нос, докарващ вид на череп? Има хубав глас и това е. Друго всичко е пълна нула.

# 473
Моето мнение е че всички момичета от предварителния кастинг са имали договор ,че влизат, после Николов е измислил това със срещите в София, обаче пи договор все пак е бил длъжен да ги вкара, за това станаха тия тъпотия.

# 474
Моето мнение е че всички момичета от предварителния кастинг са имали договор ,че влизат, после Николов е измислил това със срещите в София, обаче пи договор все пак е бил длъжен да ги вкара, за това станаха тия тъпотия.
Едва ли. Това значи, че тепърва има да влизат още поне 10-на жени.

# 475
Не знам как го постигат, но колкото повече паплач влиза, толкова по-скучно става.

# 476
Не знам как го постигат, но колкото повече паплач влиза, толкова по-скучно става.

Конкретно Ники Николов го постига като повтаря старите си номера отпреди десет и повече години. Колкото и да повтарят клакьорите му, че прави нещо ново и невиждано, единственото ново е, че не можа да се справи с формата Ергенът.

# 477
Тези двечките от снощи са пълен ужас. Едната поне ще получи роза като наказание на някой от ергените, другата дори за това не става. Уникални селски простачки са. Алекса ми е в една графа с Клаудия - пълна гнус.
От толкова *валидация* на *женска енергия* вече Бранимира ми е приятна с *присъствието си*.

# 478
Ох все нови и нови персонажи, да видим тия двенките с кого ще се захапят. Мартина как си отдъхна....

# 479
В кой момент спряхте епизода снощи? Аз изключих като обявиха кои отиват на масаж с Мартин и Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт