🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 653
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 510
  • ВАРНА
Точно така.Да е с избрани от него момичета,не с огризките на другите.

# 511
И на мен ми хареса епизода заедно с тантрата, енергията, Фионка, Алекса и све буламач. 😁
Гледам Преди обед и бармана е гост. Призна си, че е бил клюкарка и провокатор там. Като се сетя когато Марто му се закани, че ще ходи при него, той каква чупка и усмивка направи, направо грейна. 😁
Маги от миналия сезон това ли ѝ беше целта да виси в Бтв?

Жорката ми е много свежо попълнение,но очаквах да има повече екранно време. Да клюкари и интригантства.😂 Трябваше вчера с него да обсъждат сексуалния темперамент на ергените ,а не с маг Маги.

# 512
  • Обран бостан ;)
Чакайте да ви кажа. Маги каза "едни са в мъжка енергия, други в женска, а Виктор е в детската си енергия". Хаха много добро.

При толкова много енергия съм спокоен, че там няма и не може да има енергийна криза. Wink

# 513
Роси взе най-тъпото решение, да се обяснява на Виктор, да продължава с напразните надежди, след отговор от негова страна дай ми 2-3 дни да помисля дали имам чувства към теб. И на следващия ден ами ще пробвам с Васил. Роската и нея не я слуша главата хич и за тва и всички я нареждат, просто виждат, че не е много в час, гледа все тъжно, празно едно такова през всички. Личи си, че не се чувства добре точно там и в кожата си. И Васил ще я натири скоро, никой не обича някой да не може да заеме позиция.

На Даниела актьорските заложби все повече лъсват, как се ококори, че видиш ли Мартин я вика на среща, уау колко неочаквано. И изказването, че нямали много интимни моменти и тантричния масаж щял да бъде най- интимното им нещо до сега и нея никва я няма, върти и суче както на нея и отърва.

Виктор и Люба скука на кука, Витя става само да позира и да мълчи, че иначе е много тягостно положението за околните.

# 514
За шапката и тениската какво ще кажеш, ама айде, млада е, по-скоро малка. Smile
Носи шапка, защото косата ѝ е много мазна. Не казвам, че не се къпе - в подкастите се коментираше как от влажността на въздуха направо им се слепва на кичури за нула време. И ако е предразположена към омазняване…

# 515
  • Бургас
Според мен на Бранимира не и се отразява климата и слънцето добре, опъпчила се е, подпухнала. Явно затова е захлюпена постоянно с шапки и дрехи.

Това, което каза Виктор, че още не бил избрал е много долно. Показва едно и то категорично, а  всъщност в главата му е друго.

# 516
Хммм, не баш. Ако Бранка му върже, може и да му секне интересът към Любомира.

# 517
На такъв климат трябва да се наливат с 3-4 л. вода на ден, даже повече, ако имат физически дейности, не да набиват солени луканки. Иначе се задържа много вода и ставаш бухтичка.

Роси беше много изнервяща като седна на всеослушание да обяснява на новата какви змии са останалите. Косара като я нападна за бележката, каза, че не ѝ е за първи път да обсъжда и шушука по този начин. Изобщо не защитавам Косара, но Роси си е провокатор по един много тънък и прикрит начин, този на вечната жертва. Малко тип Александра от С1, но по-тихичка.

# 518
Здравейте, някой има ли идея от къде е вчерашната рокля на Александра?

# 519
почти съм сигурна ,че е Norma Kamali

# 520
  • Стара Загора
С търсене по снимка ми излиза Aliza Dress

# 521
  • Бургас
Хммм, не баш. Ако Бранка му върже, може и да му секне интересът към Любомира.

И аз това имам предвид.

# 522
Бранимира си е съвсем нормално младо момиче, кога да носи тениски и шапки? По-добре така, отколкото цялата изкуствена стока да е на показ.

# 523
  • ПАЗАРДЖИК
Колкото и да е скучно и предвидимо кои ще ходят на среща, мисля, че са си лика- прилика. Който каквото търси, това си намери- Мартин си намери жена, да го “работи” така, както той самия искаше да тества и манипулира момичетата. Виктор много си подхождат с Любомира- и двамата нямат кой знае какви изисквания и очаквания, харесва им да прекарват време заедно, нищо, че ние смятаме срещите им за скучни.

# 524

Роси беше много изнервяща като седна на всеослушание да обяснява на новата какви змии са останалите. Косара като я нападна за бележката, каза, че не ѝ е за първи път да обсъжда и шушука по този начин. Изобщо не защитавам Косара, но Роси си е провокатор по един много тънък и прикрит начин, този на вечната жертва. Малко тип Александра от С1, но по-тихичка.
Каза си им нещата, както са и какво могат да очакват и говори от личен опит все пак..

Да не говорим, че вкараха новите момичета от една страна и за да провокират останалите жени там, и да ги извадят от зоната им на комфорт, a те ще отговорят подобаващо с нападки, подигравки, враждебност към новите... но беше грозно и от страна на мъжете да правят облози за Анита и Алекса и видиш ли, те са толкова зле, че никой не иска да им даде роза, затова трябва някой да се прежали, защото изгубил игра.. Изключително грозно според мен. Като не ги харесват и не си пасват и т.н. има и други начини да ги изгонят без да ги унижават по този начин- и зад гърба им и публично.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 16:43 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт