🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 661
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 585
Даниела натурална не е грозна, но не е и хубава. Тя и сега не е хубава. Така по-ли бива?

# 586
Даниела е емоционално бъгната за мен. Има психически болестен проблем със самочувствието. Може и да е някаква неотработена травма, която е завлядала всичко. Толкова корекции, толкова инфантилно мислене на ниво момиченце до 3 - ти клас, толкова евтино, клиширано говорене и поведение. Ако чавка не ти е изпила акъла няма как на 33 - и, след като ясно се вижда че корекциите са плод на крайно нехаресване на себе си - да си се представяш като главна героиня в долнопробен розов роман... Тази дама няма представа какво са 50 - 60 хиляди на месец. Нулев потенциал някога да се добере и до половината от тази сума, защото просто не умее нищо, не знае нищо, няма с какво да блесне дори пред себе си. Защото да списваш изречения с помоща на AI  е точно бездарие, а не обратното. И не - Мартин не е влюбен в нея, ама никак. Играе си, за едно чук и беж за съжаление, вместо от чист алтруизъм да и потърси на Даниела читав психоаналитик...  Жал ми е за тази женица. Тоталната и глупост ( болест ) при сблъсъка с реалността наистина могат да я сринат напълно.

# 587
На мен ми е съвсем нормална жена без корекции, като изключим веждите. Омекотява се, говорейки. Но явно наистина е имала голям комплекс, за да прекали така.

# 588
На мен Даниела натурална ми е много грозновата, сега е по-добре, но буците на скулите и ми вадят очите. Но, не ми изглежда на 32 в никакъв случай. Дори Любомира с торбите под очите вчера изглеждаше много по-млада от нея, въпреки че разликата им е 2-3 години.

# 589
Ако таргетът са богати араби, Ива трябва да дава консултации, не Даниела Laughing Нали е все още женена за дубаец.

# 590
Не вярвах, че ще го напиша, но и на мен Даниела ми харесва сега повече. Само скулите е направила като Круела, ама те ще спаднат рано или късно Laughing

# 591
  • Обран бостан ;)
Няма как Васил да не се е повлиял и от това, че са отхвърлени, но все пак му беше предостатъчно времето и да си създаде свое впечатление.

Че, аз от 2-3 минути гледане на ТВ-то вече си направих изводи, та камо ли той, който ги видя на живо, че и говори с тях. Еле тая с розовия замък, директно я прати в игнор-зоната. Другата пък с татуировките му извади очите.
Никак не е сложно да прецениш колко им е акъла ?

Не подценявайте интуицията на мъжете. Макар много жени да смятат, че мислим само с долната си глава, това е по-скоро изключение, отколкото правило.

# 592
Даниела ми е страшна, плашеща с неестественото си лице.

И на този външен вид с тези претенции е смешна. Щяла да краси къщата...

Но това е за мен, Ето, за Мартин е прекрасна, гледа я с любов, което потвърждава, че красотата е в очите на съзерцаващия.

Друго ме потриса. Чипите носове. От най-редките по принцип носове сега се превърнаха в масово явление. И ако преди се е считало за чаровно, сега вече буди отегчение.

# 593
Ако таргетът са богати араби, Ива трябва да дава консултации, не Даниела Laughing Нали е все още женена за дубаец.
Арабите са щедри и дават пари и подаръци, но искат от жените си деца, много деца.  За тях това е най-важното и една Даниела там няма да оцелее и една година.

# 594
  • Варна
Не знам аз ли съм сляпа, но аз нищо грозно не виждам в снимките на Даниела от преди години. Затова жените са с потъпкано самочувствие и се подлагат на тези безброй корекции - някой решава че ако не си Мис Свят, значи може да те нарича грозновата.
И аз не я намирам грозна, единственото нещо което не ми хареса е "нарисуваните" удебелени вежди, ама мода е било сигурно..

# 595
Те хубаво са модни, но винаги си личи, когато носът е натурално чип. Просто на повечето лицеви структури стои изключително несъразмерно и нелепо, когато е коригиран. За асоциацията с череп да не говорим.

# 596
Не знаех, че мъжа на Ива е арабин от Дубай, кога го е споделила?

# 597
Новите и Васил, нямах предвид да се влюби в тях, като питах, какво не им хареса. Държаха се съвсем прилично с него и дори бяха в пъти по забавни, от Косара, дето тооолкова я харесват всички Ергени. Срещата с новите, на мен ми беше приятна. Интересни ми бяха техните истории за бивши гаджета и как всяка от тях се е справила след такава ситуация, че и с чувство за хумор. С Косара или Адриана, да не би по-хубави срещи да е имал? Като не са негов тип, ок, ама не беше нужно този подигравателен тон за тях, че и нямал търпение да разкаже на Мартин и Виктор и да им гледал сеира. Хареса ми като влязоха при момичетата, как се заявиха веднага и влязоха остро на Данка. Бил стиснат Марто.....и оная си прехапа устните и влезе в обяснителен режим....
Прави ми впечатление също Васил как изкомадрори Виктор с това, ти мълчи там....май започва да се отпуска и да си показва рогата

# 598
  • Варна
Не знаех, че мъжа на Ива е арабин от Дубай, кога го е споделила?
Каза , че живее в Дубай. Може да е всякакъв, включително и руснак. Ива има някакъв руски вайб.

# 599
Сега пак изгледах срещата на Люба с Виктор да видя дали съм останала с правилно впечатление, когато гледах първия епизод. Тогава много се изненадах, че те нищо не си казаха в тази кола, нито се гледаха, то и не можеше, Люба караше, а и пееха. Три пъти се погледнаха на влизане в колата, веднъж вътре и на излизане.
1:44:40
Скрит текст:
Това ми беше най–странната среща и връчване на роза.

Общи условия

Активация на акаунт