🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 650
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 600
На мен също ми прилича на рускиня Ива, може и съпругът й да е такъв.
Никак не ми харесва Даниела, преди, след еднакво зле ми е.

# 601
Мерси, Хексе! Това за Дубай съм го пропуснала.

Явно е вътрешен хумор "Ти недей много зна!", защото сутринта Косара първа го каза на някое от момичетата, което предположи, че Васил го няма, защото е с ново момиче.
После, вечерта и Васил го каза на Виктор, защото Вики започна смело да реди стратегия кой как да дава розите, като включи и Васил. Ми много хубаво му го каза! Виктор е смешен като почне да се прави на мъжкар.

# 602
Козара както мрази да я обсъждат, ако види темата, лошо ще й стане Joy Не стига, че я обсъждаме, ами и какви цветущи епитети и мнения валят по нейн адрес. Дали пък няма да тръгне да ни издирва, да ни прави скандали Thinking LaughingLaughing

А Любка - прави забележка на Роси да не я коментира зад гърба й, но във вчерашния епизод беше първа кипра да я обсъжда. Света вода ненапита тя. Ама неееее, нее, то нейното е споделяне, не говорене зад гърба. Само, когато нещо е казано по нейн адрес, в нейно отсъствие, само тогава е говорене зад гърба. Двуличница Black Joker 😏

# 603
Не знаех, че мъжа на Ива е арабин от Дубай, кога го е споделила?
Въйй, че тя тогава трудно ще се разведе с него. Къде е тръгнала да гони Михаля?

# 604
Момичета, вижте какво видях във Фейсбук Simple Smile

# 605
От масажистка се е преквалифицирала, колко му е. Има-няма 4 месеца, без да броим няколкото дни в Шри-Ланка, е имала.

# 606
  • София
Oх.. аз се депресирам като почна да броя колко от първоначално отхвърлените момичета в София още не са влезли.. 🙄

# 607
На мен този сезон изобщо не ми хваща вниманието, постоянно се опитвам да го пусна и спирам. И отново. А пък като гледам подкасти, оставам с впечатление, че хората са много въодушевени.

# 608
Аз не виждам каква е логиката в това някой вече отпаднал след предварителната цедка да им го натрапват, след като очевидно с нещо ги е  отблъснал. Поне някакви непознати муцуни да им бяха довели. Така излиза, че на Васил пробуват върнатите от останалите двама. Ми...ши гу обидат! Laughing

# 609
Не знаех, че мъжа на Ива е арабин от Дубай, кога го е споделила?
Не е ясно дали е арабин, но от профила й в инстаграм се вижда, че е живяла в Дубай и съдейки по дрехи/чанти/бижута, май това момиче е разполагало/разполага с най-много финансов ресурс от всички останали “дами” в предаването. Има снимки с няколко различни чанти Hermes Kelly, които се водят quota bag и които не се предлагат на всеки влязъл в магазина, а само на хора с определен статус и богата история на покупки от бранда. Втори пример - имаше снимки с мъж (явно съпруга й) в някакъв гараж, където се вижда чисто нов червен джип, завързан с панделка - а тя седнала отпред и му се радва. По снимките има и още много такива индикации какъв й е (или е бил) стандарта на живот. Също, назад в инстаграма й се вижда, че също си е правила ринопластика и на старите снимки носът й е различен. На мен ми харесва, че поне от екрана момичето изглежда мило и кротко, за разлика от главните бръмчалки Даниела и Мартина. А и на външен вид ми е много сладка, не се е обезобразила за разлика от повечето Мартинки.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:07 от Lorrain

# 610
От срещата на Витю с Любка си спомням само, че тя шофираше без ръце, щракайки с пръсти на някакво а- ла рап парче.

# 611
Ива и на мен ми е симпатична, но устните й са като на риба. Особено в профил като я дават, изглеждат сякаш издадени на пред, точна като рибешки. Незнам, защо така са й ги направили? Незнам кое е по добре, като на риба или като патешка човка, ама такава форма не бях виждала? Иначе поведението и е доста обрано и възпитано бих казала. На мен не ми пречи и дори я предпочитам, пред Любки, Козарки, Данки, Мартинки, Браточки и всякакви...."бели птици"

# 612
Какъв финансов ресурс, вие виждате ли как е облечена Ива. Под всякаква критика е винаги. А има собствен бутик, ама стил - ТЦЪ.

Иначе Ива е много красива (като изключим  надутите джуки), ако се обличаше малко по-добре и можеше да свърже разговор за повече от 3 минути - щяха на нея да ѝ дават рози и тримата.

# 613
Е как защо вкарват момичета, които са отхвърлени - за да дразнят другите жени и да стават скандали и интриги. Американките бяха непознати за зрителя, нови, но не стана работата, безинтересни.
За Анита специално се орева света, защо не са я взели и че щяло да е голям купон, сега пък, защо е вътре! 😀

# 614

Общи условия

Активация на акаунт