Звездни Компромати- Април'25

• 292 389
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 100
Нека си направи приказката жената. Заслужава, пък и рискът е  съзнателно приет от участващите.

# 2 101
Външността на Киселова можеше да бъде простена, ако не се излага така кифладжийската.
Защото всички ще оценим ако е налице компетентност, висок професионализъм и морал да заеме такава висока позиция в държавата. Но..явно няма надежда в нищо вече Rage

# 2 102
  • София
Линдзи Лоуън-много добре изглежда
Скрит текст:
Александра Сърчаджиева
Скрит текст:

Скрит текст:
И министъра на културата
Скрит текст:

# 2 103
  • София
Външността на Киселова можеше да бъде простена, ако не се излага така кифладжийската.
Защото всички ще оценим ако е налице компетентност, висок професионализъм и морал да заеме такава висока позиция в държавата. Но..явно няма надежда в нищо вече Rage

Аз вече не вярвам, че човек с такива качества може да заема висока позиция без бързичко да бъде заменен с някой по- удобен.

# 2 104
Сърчаджиева е много красива.

Не знам изкоментира ли се риалитито на Николета и Михайлов, но като се абстрахирам от това колко не ги харесвам и как ненавиждам такива образи - мисля, че ще е много интересно. На мен поне би ми било интересно да проследя процесът по създаването на къщата им, макар че не ми е в бюджета 😂 Сигурна съм, че ще е хубава къщата. Доколкото разбрах целия процес ще включва и странични неща с бременността и раждането. Което си е пикантна тема за клюкарките дето сме се събрали тук 😂 Ако има тема за предаването във форума - поканете ме 😂😂

# 2 105
  • София
Рожденичка днес, 24/04, но коя година? 39?
Скрит текст:

1937 г. Наборка е на баба ми. В един клас са учили. 😊

За да не пускам два коментара, ако може бих искал да се включа относно Киселова.
Сега да не излезе, че я оправдавам нещо, в смисъл никаква не ми е, но жената от много години е постоянен зрител на Българска Армия, сега по неволя и на Васил Левски. Тя е много голяма фенка на ЦСКА (и изобщо не е тайна) и какво да стори, като Уинбет е официален спонсор на клуба?
Според мен излишно се вдигна толкова много шум за някаква глупост. Да, не е продавачка в Мола и кой какво облича има значение за нейната позиция, но кой не греши? Според мен е станало някакво недоглеждане на всички нива и никой не си е помислил, че ще стане този проблем. Пиарите са за уволнение, хаха.

# 2 106
На Николета реалитито малко ми прилича на Гала едно време рубриката като си обзавеждаше апартамента. Това си е далавера,вместо да плаща за всичко, на нея да й плащат. Ми браво, измисли ли са го.

# 2 107
Ми, да излезе и така да го каже - извинявам се, фен съм, не съм обърнала внимание, недоглеждане е и т.н

# 2 108
Не е излишно много шум и не е просто обикновена глупост. Точно 2 мозъчни клетки са необходими, за да се сетиш че като председател на Народното събрание, не можеш да си позволиш да рекламираш така откровено хазарт и конкретна фирма. И понеже мисля, че тя не е глупава, ми навява на "усещане за корупция".

# 2 109
Погрешно са написали в Нета, че е 39ти набор. Преди години се спекулираше как криела, че е 34ти. Сега дали е 37ми?!🙈
Аз от майка ми я знам. Въртеше й плочите през ранната си младост, Лили беше чернокоса тогава.
По голяма прима от нея, България няма🙏
Да е жива и здрава! 🍀

# 2 110
Бях чела книгата за "Златният орфей" на Генков,там Лили Иванова беше представена в съвсем друга светлина 😃 Та ще ми е интересно този период дали ще бъде включен и как ще бъде описан. 😀

# 2 111
Аз също знам, че е 39 набор. Майка ми преди е работила в хотел и я е настанявала, та е виждала паспорта ѝ.

# 2 112
  • София
100% е 37 набор, Лили.

Още нещо за фланелката, не видях да е дискутирано. Фланелката е специален подарък от ЦСКА за г-жа Киселова, като виден фен с номер 240 на гърба, което си е явна препратка към броя народни представители.
Гаф е, но според мен се преекспонира доста. Може би и тя просто трябваше да се извини и да каже, че не е съобразила и толкоз.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 14:02 от Diavolo

# 2 113
Погрешно са написали в Нета, че е 39ти набор. Преди години се спекулираше как криела, че е 34ти. Сега дали е 37ми?!🙈
Аз от майка ми я знам. Въртеше й плочите през ранната си младост, Лили беше чернокоса тогава.
По голяма прима от нея, България няма🙏
Да е жива и здрава! 🍀

Лили Иванова със сигурност е 39 набор, състудентка е с моя роднина с която са били много близки и са учили заедно за медицински сестри във Варна... То така се сменя ЕГН, както ти е кеф, голям зор да я състарят някой хора с 2-3 години.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 14:06 от SHE_IS

# 2 114
Потресаващ е само кичозно "циганския" дизайн на фланелката,(златни букви). Laughing

Общи условия

Активация на акаунт