Звездни Компромати- Април'25

• 292 392
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 130
Това е била на Роузи баба и.

# 2 131
Тошев вярно си вкарва автогол с такива малоумщини. Има, няма-преди близо 80 години са били на лагер. Е, как да помни?😆😆😆

# 2 132
Ето една статия с разгледани всички версии за възрастта на Лили Иванова - били цели седем Flushed

https://www.168chasa.bg/article/4764667

# 2 133
Тошев издаде и някаква безумна книга за нея съвсем скоро, май искаха да се изтегли. Някаква война ли водят, не знам. Всичко започна след поста му покрай един нейн концерт в античния театър в Пловдив, че трябвало да се откаже, пък после не бил искал това да каже...

# 2 134
Като бях дете помня, че постоянно обсъждаха годините на Дора Габе и Елисавета Багряна. И те се направили на по-млади и никой не може да докаже кога са родени. Говореше се, че са починали над 100 годишни, макар че официално живяха към 97-98.

От години същият цирк го гледаме с Лили Иванова.

# 2 135
Frozen, много добре обобщено💪
За огромно съжаление, точно така излиза.

Почина невероятна журналистка, Даниела Кънева, специалистка на Индия и Азия, напусна ни на 87г, светла й памет!🙏
Скрит текст:

Най-голямата примадона на родната естрада празнува 86ти рожден ден!🎂🥂
Скрит текст:

Аз обаче няма начин да затворя темата за хубавците, въпреки всичко!
Ето един Момоа, който определено има своите почитателки не само тук.
Скрит текст:

Влюбен бил в Lisa Bonnet, още от 8 годишен. Но се запознават едва през 2005 и имат две деца заедно преди да се вземат. Развеждат се през януари 2022.
Мен специално, Момоа ми хвана окото в Игра на тронове, срещу Емилия Кларк, буквално пръскаше тестостерон около себе си.

# 2 136

Аз знам, също че е набор на дядо  1937г.

# 2 137
Едно от децата на Момоа и Лиса Бонет, има впечатляващо име- Накоа-Уолф Манакауапо Намакаеха Момоа.😁

# 2 138
Истината е, че е 39 набор Лили Иванова.

за филма
Скрит текст:
Днес официално започна работата по пълнометражен игрален филм, посветен на живота и кариерата на Лили Иванова. Проектът е съвместна продукция между Фондация „Лили Иванова“ и „Междинна Станция“.

Сценарият на филма е поверен на Емил Бонев – автор на филма «Гунди – Легенда за любовта“, а режисурата ще бъде дело на Яна Титова, позната с успешните си филми „Доза щастие“ и „Диада“. Оператор на продукцията е Мартин Балкански, а изпълнителен продуцент – Васил Булянски.

Филмът ще проследи най-важните моменти от живота на Лили Иванова, включително и съвременния ѝ творчески път. Сценарият се очаква да бъде завършен до края на лятото, след което ще бъде обявен кастинг за главните роли. Работното заглавие на проекта е „ЛИЛИ – Любовта е живот“, като премиерата е планирана за 2027 година.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 16:05 от SHE_IS

# 2 139
  • София
На нейните години, две-четири години никакво значение нямат.

# 2 140
  • На морето!
Филмът би могъл да е доста интерсен, но за да е близо до реалността, то тя няма да е положителният герой в него.
Най-малко скандалното са снимките й в Плейбой. Всички истории за хора, с които жестоко се е изпокарала в годините покрай лични и служебни контакти, както и причината да е толкова лансирана в СССР ще са много по-интересни, но не вярвам да се разкажат.

# 2 141
А снимките на Лили Иванова защо са скандални? Те май бяха доста прикрити, не е имало нещо кой знае какво доколкото си спомням.

# 2 142
Яна Титова ми е много неприятна.

Каква е причината Лили да бъде толкова лансирана в СССР? Не ги лансираха всички там?

# 2 143
А снимките на Лили Иванова защо са скандални? Те май бяха доста прикрити, не е имало нещо кой знае какво доколкото си спомням.
Да,така е още пазя този брой и другия с Катето Евро ,нейните бяха по-откровени.

# 2 144
Защото,когато се снима беше на около 60 години. Ти ще приемеш ли баба ти на 60 години да се снима за Плейбой? Риторично.

Общи условия

Активация на акаунт