Звездни Компромати- Април'25

• 292 277
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 370
Да, разбирам доводите ви. Писах преден коментар без да съм ги видяла.
Напускането на кралския двор, последвалите критики и отричане от семейството, издадената книга с некоректни откровения за лични, семейни неща, всичко това за мен е един нескопосан, от страна на Хари, вик за помощ. Не може да се пребори сам и това е. Крещи си болката на всеослушание.
Май съм единствената тук, която мисли така.
Подобно на симпатиите ми към Антъни Делон, който също е обявен за мрънкалник, че и некадърен при това.
Разбирам и неговата агония да расте без баща при жив такъв. Дори още по-лошо - да е системно саботиран от родния си баща, бит, наказван, какви ли не. Антъни също писа книга, да. Която изгълтах за един ден.
Разбирам ги, с душата ги усещам, тези двамата. Смачкани. Но понеже родени с привилегии, прошка няма. Така да е. Споделих личното си усещане.

# 2 371
  • Glasgow
По малък от Сърчаджиева имах предвид. И да, всеки различно си отработва травмите, сякаш всички братя и сестри, които познавате реагират еднакво на травмиращи събития. Но спирам, едно че ще изтрият, а ако не усещам как цялата кралска тема ще се изсипе тук както винаги.

# 2 372
Освен ПДиди(като ново попълнение)  другите не я напускат Simple Smile

Ежегодната класация на Ranker за най мразени знаменитости.

# 2 373
Нямах предвид напълно директен паралел между наша Александра и Хари, дами. Има много разлики. Не знам защо всеки се хвърля да обяснява кой колко бил голям, мисля, че това е очевидно. Можем също да си обясним, че той е принц, а Сашка не е принцеса. Това са очевидни неща.

Паралелът е индиректен. Имах предвид, че и двамата ходят с тази история за майка си напред.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 15:12 от Beauty queen

# 2 374
  • Наблизо
Кой е изкочил от класацията,за да се намърда Пдидито?

# 2 375
Хм, интересен въпрос.

Аз се изненадан на Крис Дженър.
Опра не ме изненадва. Тя не беше замесена в някакъв скандал с изнасилвания или бъркам ? И парадоксът при нея беше точно това, че като малка е била малтретирана и сега го причинява на други?

# 2 376
Гери Никол си е сменила лицето
Скрит текст:

# 2 377
На мен ми е интересно защо след като Хари има почти двойно повече гласове е след Диди и Амбър, като трябва да е на второ място. На първо пък е Меган. Съпрузите от години си държат челните места в подобни класации за най-мразените знаменитости.

На Елън не ѝ ли спряха шоуто, защото заваляха обвинения към нея в тормоз на подчинените ѝ и токсична работна среда?

# 2 378
  • Glasgow
Елън и Опра или с Епстейн скандала бяха свързани или с Харви, и на мен ми се смесват.

# 2 379
Опра винаги е първа приятелка с големите на деня, целувки с Харви, с Диди, после ужасно потресена от нещата, които са вършели, тя нищо не знаела. Отдавна има много конспирации за нейното участие в разни мътни схеми, покрай хората, с които е близка.

# 2 380
Мегън, Амбър и Елън са с постоянно присъствие в тази класация от няколко години. Другите влизат, излизат, влизат, излизат…

# 2 381
Елън и Опра или с Епстейн скандала бяха свързани или с Харви, и на мен ми се смесват.
А, значи не бъркам.

Елена заради тормоз на служители я погнаха. И над жена й, нищо, че последната го играе щастлива.

# 2 382
Зеленски, Тръмп и Мелания, и Уилям на погребението на папа Франциск:
Скрит текст:

# 2 383
Тупозакова съща си е сменила лицето 😀
Скрит текст:

# 2 384
Ох Мелания с тия мигляци като чистачки… Може би ги проветрява от набити мухички в тях.

Общи условия

Активация на акаунт