Звездни Компромати- Април'25

• 292 386
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Хм, е може. Но как тогава е била съученичка на баба ми, като е с 2 г. по-малка? :о
Ако е могло така, става

# 2 116
Дойде ли рожденият ден на Лили Иванова и на половината форум бабите и дядовците й стават съученици.

# 2 117
Хм, е може. Но как тогава е била съученичка на баба ми, като е с 2 г. по-малка? :о
Ако е могло така, става

Баба ти е повтаряла 2 години без да знае Simple Smile

# 2 118
Филмът няма да е откровено биографичен за Лили Иванова,ако не покаже как се е снимала в еротична сесия за Плейбой. На около 60 годишна възраст. Yum

# 2 119
Не съм запозната детайлно с творчеството на Лили, не е моята музика и певица, уважавам я като артист. Поведението й ми идва в повече като съм й слушала интервюта. Винаги ли е била такава?
Превзета ми е и не ме докосва. Не зная дали бих гледала филм за нея на този етап. Но Иван и Андрей поразбудиха киното ни с Гунди, сега с Лили, за Емил Димитров се говореше - за него по- ще ми е интересно. Браво на И&А!

# 2 120
  • Добрич
В която и година да е родена Лили Иванова, въвеждането на ЕГН-тата става в средата на 70-те, когато тя е била около 38-40 годишна и вече позната персона, така, че едва ли е било ей така лесно да си смени датата на раждане

# 2 121
  • София
Хаха, Птица, може Grinning
Не знам, не знам. Стана ми любопитно и ще разследвам. Виж колко яко стана.
Може и да е тръгнала с 2 години по-късно на училище, все пак е имала трудно детство или аз да си го знам така, а те да са били в едно училище, а не в един клас.
Но има снимки на двете, били са приятелки. И с майка ми имат снимки дори в албума ни, а и толкова истории съм слушал. Както и да е, ще разбера. Simple Smile

# 2 122
За Л.И. навремето ѝ подменят годината на раждане заради някакъв конкурс. За да участвала, но била по-голяма. Няколко  звезди от естрадата го коментираха това много отдавна, когато реши да се снима за Плейбой.

# 2 123
  • София
За Л.И. навремето ѝ подменят годината на раждане заради някакъв конкурс.
Това е версията, която и на мен ми е известна. Примерно конкурсът е бил някакъв младежки, май в ГДР, за певци до 27 годишна възраст. За да може да участва, сменят годината на раждане в ЕГН-то на Лили и така я подмладяват с 2 г. Това го разказваше или някой композитор, или човек от музикалните среди.

Нашата държава е малка и изобщо не е изключено ЛИ да е била нечия съученичка. Баба ми, навремето лекарка, я е преглеждала. Какво толкова чудно има.

# 2 124
  • Пловдив
Хаха, Птица, може Grinning
Не знам, не знам. Стана ми любопитно и ще разследвам. Виж колко яко стана.
Може и да е тръгнала с 2 години по-късно на училище, все пак е имала трудно детство или аз да си го знам така, а те да са били в едно училище, а не в един клас.
Но има снимки на двете, били са приятелки. И с майка ми имат снимки дори в албума ни, а и толкова истории съм слушал. Както и да е, ще разбера. Simple Smile
Питай, питай. Пожелавам още дни на майка ти, ама вече аха-аха са във възрастта, за която буквално важи приказката "няма живи съученици" и след време никой няма да си спомня, ще останат само клюките.
Л.И. е учила в училище за медицински сестри и е възможно майка ти да е започнала обучението си с някоя година по-късно. В миналото хората не винаги са записвали гимназия веднага. Преди време гледах дипломата на дядо ми за средно от жп училището и ми се върти, че беше завършил на 20+, съответно и по-късно беше започнал, а на майка ми лелята пък започнала първо в стопанско училище, но не и харесало и записала гимназия отначало, където учела с момичета, 2 години по-малки от нея.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 14:56 от Магдена

# 2 125
На 86 става, Господ здраве 🍀 да й дава!
Нормално е да е суетна, публична личност е от 60 години вече!
Пяла е в митичната парижка зала Олимпия🙏, кой изобщо може да се сравнява с нея у нас?! Говоря за жена. Знам за Богдана Карадочева, която е отказала кариера именно във Франция по време на тъмния комунизъм, но друга като Лили има ли?
Просветете ме ако съм я изтървала🙈

# 2 126
Какво да направи Киселова ли? Да не би насила да са и нахлузили тениската? Какъвто е председателя, такава ни е и политиката-рошава, неугледна и с тениска, рекламираща бързи печалби и измама.

# 2 127
Минавам само да кажа, че на снимката за филма за Лили Иванова, Иван от Иван и Андрей направо е върнал времето назад! Отначало помислих, че е стара снимка. Ама той си е като момченце, бе!

# 2 128
Вечният спор на колко години е Лили Иванова 😀 Това ли е най- важното?! Днес гледах най- безумния репортаж на Жоро Тошев в Преди обед. Десетина минути нищо смислено. Намерил някаква баба, с която Лили била на лагер в първи клас. И тази жена с патос разказва все едно и е сестра. Срещнала се след много години с Лили, която естествено нищо не помни от лагера. Абе пълни глупости. До там ли стигна Тошев?

# 2 129
Със самото си поведение Лили Иванова провокира спора (и подигравките) за възрастта и...

Общи условия

Активация на акаунт