Звездни Компромати- Април'25

• 292 380
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Пловдив
Ами сори, ама туй на Лили е чиста форма егоизъм.

# 2 191
Единственото, което ще ми бъде интересно, е как ще бъде формулирано лансирането ѝ по партийна линия, привилегиите, облагите, които са вървели. Вероятно ще бъдат преформулирани, де. Друго интригуващо едва ли ще има.

# 2 192
Може и като в Гунди да я изкарат антисистемен играч,викали я в ДС ма тя се е дърпала хахах 🤣

# 2 193
Как да не е създала нищо Лили Иванова? И какво следва да създаде един певец ако не песни?! А тя има прекрасни такива в годините.
Отделен е въпроса, че е кофти човек, че е самолюбена и че ужасно ме издразни като я видях на един концерт как се мазнеше на цар Симеон, който уж щеше да ни оправи за незнамсиколко дни...

Но да се каже, че не е създала нищо е безумно. Ако Лили Иванова беше родена в нормална държава, щеше да е световна звезда. Защото има глас, диспиплина и перфекционизъм. А на хората така или иначе е невъзможно да угоди.

# 2 194
  • София
За Фондацията ѝ тук се писа, не е благотворителна, не е за подкрепа на млади творци, а е за запазване на Изкуството на Лили Иванова и Легендата за Лили Иванова за идните хилядолетия. Нещо като Фондация-музей-мавзолей.
Преди сигурно 20 години гледах интервю на певицата Луна в На кафе. Там тя се оплакваше, че за звезди от нейния ранг в чужбина имало музеи и изложби, ама тука в бг-то не си тачим звездите и затова няма. Ето, кака ѝ Лили Иванова си е решила проблема.
Иван на Андрей е станал просто Иван на Стрина, боядисан, пипнат тук там, мамин златен.

# 2 195
От всякаква държава човек може да стане световна звезда. Не й е проблем държавата на Лили.

# 2 196
  • София
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Линда Еванджелиста за списание Harper's Bazaar
Скрит текст:
Сиара за списание  L'Officiel USA
Скрит текст:

# 2 197
Създавам песни = пиша текст и/или музика. Създават песни например Джон Ленън, Джим Морисън, Адел, Майли Сайръс, Ед Шийрън. Лили пише ли текстове и музика?

# 2 198
Аз съм от хората, на които творчеството на Лили не въздейства никак. Да, има глас и до там. Маниерът и на пеене ми е адски дразнещ и никога няма да си я пусна да я слушам, а ако я пуснат по радиото - сменям. Колкото и да се старае, до 10 г. след като си отиде рядко някой ще си спомня за нея освен на рождения ѝ ден някой журналист, евентуално.

# 2 199
Последните няколко публикации доказват нагледно типичната българска черта:  тоя/тая ли бе, че какво са направили те? Тая ли е звезда, глупости, че какви песни има тя, чакай да ти кажа аз 😂

Не ми се влиза в спорове.

pticasprujina Надявам се разбираш, че личното ти мнение за нечие творчество не е единица мярка за нищо. Вярвам, че ти си направила велики неща и ще те помнят минимум в идните векове.

Едно е да кажеш: не ми допадат песните на Лили Иванова, но признавам, че е голям талант и изпълнител. Другото е вече балканската жилка.

# 2 200
Някъде да съм писала, че е мярка за нещо. Прехласващите се ще я забравят по-бързо дори от останалите. Това е живота просто.

# 2 201
И моята баба беше със сменена година на раждане. За да е по-малка от мъжа си на сватбата. Било е нещо нормално и не особено трудно осъществимо.
Пък и дали е на 88 или 86 години няма значение, жилава баба е.
Това пък защо? Да е по-малка от мъжа си на сватбата!

# 2 202
Ами съжалявам, но творците са авторите на нейните песни, текстове, аранжименти и т.н. На които толкова не иска да плаща, че чак беше спряла да изпълнява най-големите си хитове. Сега не знам как е, разбраха ли се. И според мен до десет години ще е позабравена.

# 2 203
  • Пловдив
И моята баба беше със сменена година на раждане. За да е по-малка от мъжа си на сватбата. Било е нещо нормално и не особено трудно осъществимо.
Пък и дали е на 88 или 86 години няма значение, жилава баба е.
Това пък защо? Да е по-малка от мъжа си на сватбата!
Да не клюкарят у махалата. Wink

# 2 204
Ами съжалявам, но творците са авторите на нейните песни, текстове, аранжименти и т.н. На които толкова не иска да плаща, че чак беше спряла да изпълнява най-големите си хитове. Сега не знам как е, разбраха ли се. И според мен до десет години ще е позабравена.

С Митко Щерев със сигурност не се е разбрала и негови песни не изпълнява, а точно неговите са сред най-големите ѝ хитове.

Общи условия

Активация на акаунт