Звездни Компромати- Април'25

• 292 282
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Glasgow
За 6 години може да са се променили нещата, може да е имала депресия сега, може да е било trigger, че Андрю започна да се показва пак.

# 2 326
Няма да остане един жив свидетел по това дело.
Всички се променят до смърт.

# 2 327
Изглежда страхотно, Доронин също - направо е супер мъж и хваща окото чисто физически. 😍
Доронин слага в малкия си джоб и много млади 20-30 годишни. Това тяло не се поддържа лесно - иска дисциплина и тренировки, внимание ъм храна и алкохола..
Реално на 60 си е дядо, но не бих му ги дала.

# 2 328
Дори да има някакви намеси жената до Доронин, макар че аз такива не виждам, то те са микроскопични и както казахте - направени с вкус. Носът й не е съвършен според бг представите, но е естествено хубав и фин, а на нея и през ум не й е минало да го направи на ски шанца. Изглежда страхотно, Доронин също - направо е супер мъж и хваща окото чисто физически. 😍

Много несполучлива снимка на Емилия, какви са тия кастанети, с които ще смила нещастната ягода?

Разглеждах снимките ѝ като по-млада, според мен има ринопластика, но много лека.
Скрит текст:

# 2 329
Няма да остане един жив свидетел по това дело.
Всички се променят до смърт.
Честно казано и на мен ми мина тая мисъл в главата. Много неща са се търгували на тези острови и момичетата мисля са най-малкият им проблем.

# 2 330
Няма известна рускиня, която да не е пипана. Просто лекарите им са много добри.
Гришовата бивша руска булка също има много корекции, но изглежда супер естествено.

https://www.instagram.com/p/DFK68shzoH9/?igsh=bm1pZ3B5bnhkbG1y

# 2 331
Еха, Глория висока колкото половин палма 😁

# 2 332
Хаха, не съм го виждала това тук, само свинските опашки.
Мара ако чете - да тича до бриколажа за едно тиксо

Скрит текст:

# 2 333
  • БГ
Николета с нов татус
Скрит текст:

# 2 334
Няма известна рускиня, която да не е пипана. Просто лекарите им са много добри.
Гришовата бивша руска булка също има много корекции, но изглежда супер естествено.

https://www.instagram.com/p/DFK68shzoH9/?igsh=bm1pZ3B5bnhkbG1y
На финансовия статус на бившата гришова "булка" не ѝ отива да има славата на лице без корекции.
По-скоро би платила, да я видят, че излиза от престижна клиника, отколкото да бъде обикновена жена.
За подобни дами е ясно.

Но в жената до Доронин, колкото и да се вглеждам, не виждам нищо правено. Даже нещо повече, тя си изглежда като типична рускиня, само че красива.
Скрит текст:

Дотолкова се размиха естетичните граници, че вече не допускаме дори хипотетично да съществуват красиви жени без корекции.

# 2 335
Дори да има някакви намеси жената до Доронин, макар че аз такива не виждам, то те са микроскопични и както казахте - направени с вкус. Носът й не е съвършен според бг представите, но е естествено хубав и фин, а на нея и през ум не й е минало да го направи на ски шанца. Изглежда страхотно, Доронин също - направо е супер мъж и хваща окото чисто физически. 😍

Много несполучлива снимка на Емилия, какви са тия кастанети, с които ще смила нещастната ягода?

Разглеждах снимките ѝ като по-млада, според мен има ринопластика, но много лека.
Скрит текст:

Не виждам разлика в носът на Романова и едвали има ринопластика. И преди и сега и е несъвършен носът, но това не я прави по-малко красива, от киборгите с вирнати носове. От ъгъла на снимане и светлината винаги има малка разлика в чертите на човек.

Скрит текст:
преди

сега

# 2 336
  • Sofia
Virginia Giuffre звучеше много объркана напоследък. Преди месец беше постнала, че е тежко ранена в болница и й остават 4 дни живот. От болницата казаха, че е само леко пострадала и няма такова нещо.
Семейството й казва, че не е могла да издържи на товара от младостта.
Та, може и да си е наистина самоубийство.

# 2 337
Ужасна съдба Sad Жалко за жената, преминала е през големи страдания явно.

Адски са ми противни всички, които въвличат млади хора / деца в гнусните си планове.

# 2 338
За катастрофата ли говориш?

# 2 339
  • Countryside
На мен точно за злобен коментар ми идва...
Е да де, злобно завиждам на красавицата.... За мен миската е груба, някак едричка, някак не се вписва в представите ми за мис. А от биографията й ме заболя главата. Но скули, вежди, нос, чело, всичко й е по калъп, затова реших че е поредния пластичен киборг. Може и да не е пипана, а снимките да са обработени, нооо нито имам време, нито желание да й ровя лични снимки, за да разбера кое е вярното и честно да ви кажа няма значение. Каквото е постнато тук съм изкоментирала, според мен. Злобно не бих казала, но явно според вас трябва всички да захаросваме рефрените само защото някой е нещо си. Сори, бът нот сори.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 20:09 от Г-жа Букет

Общи условия

Активация на акаунт