Звездни Компромати- Април'25

• 292 272
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 355
Да, щях да питам и аз за Елън, Опра, че и за Хари?! Като му вляза в положение как загуби майка си, мога някакси да разбера защо обърна гръб на монархията.
За избора му на жена, той си го е направил, не е наша работа. Но да, на какво отгоре е мразен?!
Елън е в двете крайности - боготворена и хулена. Така е и с Опра - като си публична личност и още повече водиш зрелищно предаване, все някого ще настъпиш и няма начин да имаш вечен общ консенсус.
Но пак питам, защо Хари?!

# 2 356
  • в пералнята
Да, щях да питам и аз за Елън, Опра, че и за Хари?! Като му вляза в положение как загуби майка си, мога някакси да разбера защо обърна гръб на монархията.
За избора му на жена, той си го е направил, не е наша работа. Но да, на какво отгоре е мразен?!
Елън е в двете крайности - боготворена и хулена. Така е и с Опра - като си публична личност и още повече водиш зрелищно предаване, все някого ще настъпиш и няма начин да имаш вечен общ консенсус.
Да, наредили ги с трафиканти на хора... Не разбирам и аз.

# 2 357
Елън Дедженерис се премести в UK официално заради Тръмп. Може и заради това да е.

Към нея имаше много обвинения за токсично отношение от нейни служители в шоуто. Това настрои обществото срещу нея, а то не трябваше много, защото тя е доста студена и е популярна, но не много обичана. За мен това е истинската причина.

Има спекулации за това, че е чест гост на партитата на Диди и едва ли не бяга от разпити и проблеми, но аз лично не вярвам да е за това.

# 2 358
Според мен защото е много грозно да плюваш роднините пред целия свят, каквито и да са те. Има много редки изключения, но те не са от тях. И още по-грозно е ако са им платили за това. Можеше да напуснат без да се излагат и да са щастливи, имат право на това.

# 2 359
Николета с нов татус
Скрит текст:

Много странна снимка. Имам чувството, че гърдата ѝ е в средата на гръдния кош, а талията ѝ започва на 2 пръста под гърдата, защото оттам започва да се разширява надолу

# 2 360
  • Пловдив
За Опра У., подобно на Елън Дедженерис и Wink Лили Иванова, говорят, че е неприятна като личност - тиранична, егоистична, манипулаторка, такива неща.

# 2 361
Опра много държи да има звездни гости и да се идентифицира с тях (“О, Хари, наистина ли някой от твоето ужасно семейство попита колко тъмно ще бъде бебето, ужас”  или “Ето моята приятелка Мария Шрайвър, тя е нещо като американ роялти и ние сме приятелки”) и е вече доста далеч от по-естествения и земен тон. Като цяло е точно една Лили Иванова, която смята, че светът се върти около нея и само тя има дисциплина, успех. Моделът й е остарял вече. Да, постигнала е успех, но не е единствена на този свят и доста надменно се държи.

# 2 362
“Мрънкалник” понеже само го подбутват, не го взимат насериозно и също му се изсмиват безскрупулно в лицето особено след книгата, която издаде?!
С известна доза неприкрита завист обаче, нека си го кажем, че има всякакви кралски привилегии по рождение, от които просто никой май няма право да “бяга”, образно казано. При условие, че човек би убил, за да е на мястото му. (Дали?)?
Не разбирам защо така са го подпукали.
Като си го спомня какъв мъничък ми изглеждаше, вървейки зад ковчега на майка си. Веднага ми се появява асоциация с онова 3 годишно мъниче, син на Кенеди и Джаки, което козируваше пред минаващия ковчег на убития си баща.
Хари винаги е бил по-лабилен. Може би му завидяха и за това, че беше любимец на баба си Елизабет?! Която му прощаваше всичко. Дано е облегчила макар и малко, страданието му да расте без майчица.
И Принц Филип си е имал любима внучка, Елеонор, на Едуард, човешко е.
Хари няма никакво място в класации до някакви изверги, той вреди единствено и само на себе си, търсейки начин да оцелее и притъпи болката толкова години.
Изказвам лично мнение, не е меродавно.
Извинете за оф топика.

# 2 363
Как защо е мразен Хари? На много задно място са го сложили, веднага след жена си е.
Роден принц обижда публично и пише грозни книги за семеството си, от което трима са настоящ и бъдещи крале.
Срами семеството си от малък и това винаги се оправдава с психическите травми от смъртта на майка му. А брат му травми няма?!
Има и още, но няма смисъл да се изрежда, много назад е сложен в мразените.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 14:38 от densi

# 2 364
Да аз мога да направя един паралел с родна звезда - много пъти тук е съдена Алекс Сърчаджиева, че все за Пепа, все как загубила майка си. Аз мисля, че това е травма за цял живот, но да определя цялото ти съществуване и все за това да се мели, е токсично по своему.

И за Хари така.

# 2 365
Абсолютно винаги се забравя, че майката на Хари е майка и на Уилям.

# 2 366
  • Пловдив
Сърчаджиева беше голяма, когато умря майка и, за разлика от Хари. Не че и за Хари това е оправдание.

Скрит текст:
На мен майка и на А. С. ми е малко неприятна, но въпрос на вкус.

# 2 367
  • Glasgow
Хари е много по малък, когато умира Даяна. И какво значи и двамата братя го изживяват, всеки различно си обработва травмите, нещо което моята сестра може дори да не отрази мен ме е бутало на ръба. Аз симпатизирам на Хари и също не разбирам защо е толкова мразен. Изобщо фокусът върху него, той разболял баща си, той разболял баба си, а Андрю дето им разказа играта не го и забелязват

# 2 368
Мегън Маркъл го завлече в тая класация, преди да се забърка с нея, едва ли щеше да има място там.
Мегън е мразена заради огромното его и напън да е автентична, многострадална, дискриминирана.
Голям вой беше да се върнат в Щатите, да работела, е, върнаха се, освен безумни “кулинарни” излагации (реже краставици, отваря пликчета и изсипва в купички, в дом, който не е техен и е за милиони…), неуспешни брандове, актьорска кариера няма.
Но си яде десертчето с Гуинет Полтроу и качват клипове тип 4 клас съм…
Не знам как е омотала Хари, много жалко, че не си намери читава жена.

# 2 369
Имат само две години разлика, колко да е много по-малък. Единият е бил на 13, другият на 15 години. Колкото е майка на единия, толкова е и на другия.

Общи условия

Активация на акаунт