Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 378
  • 865
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Преди десетина и повече години бяхме поканени на обяд в хасиендата насред портокалова гора на един от испанските ни доставчици. Там една доня каква паея ни приготви, в огромните тигани, майко, пръстите да си оближеш. Помня, че имаше вътре боб и заешко месо. С морски дарове не съм яла, че не съм им фен, нали не съм от морето Joy

Голяма жега тук, в сряда лошо ще ми стане като ви чета с този студ и сняг.
Съкратиха ми моите програмата, че се измориха, ама нищо, дворци и крепости не е като да не сме виждали.
Скрит текст:

# 166
  • на Мелмак
Селесте, чудесна си!
Благодаря за снимките Simple Smile
Приятна почивка и на вас, и на Бубето!
Аз сутринта, писах, исках да кача снимки, пък големи били, пък ги снимах и накрая с един бутон без да искам всичко затрих Joy Голяма съм патица.
Та вчера бяхме за първи път до Македония, там хапнахме в един комплекс Лебедово Езеро. После се разходихме до Струмица. Прабаба ми е от там. Малко като в 90-те ми беше. Взехме от една сладкарница тортички, сладки, две торби Animal Pig
Скрит текст:

# 167
Етти, и домашен айвар трябваше да си купите.
Селесте, завидях ти за облеклото. Нямам идея утре с какво ще се стопля, че всичките връхни якета вече съм ги прибрала и не искам да ги обличам.

# 168
  • при моите деца .....
Селесте, прекрасна си. Благодаря за снимките.
Бубе, приятна почивка.
Гледаме Капките.
Ще ходя да гладя....

# 169
  • На брега на реката
Благодаря,  момичета!

Ети, много вкусно готвят в Лебедовото езеро.
Благодарение на Мари,  ходихме там преди години и още си спомням вкуса на месото, пържения боб и хляба.

Селесте,  голяма сладурана си. Благодаря за снимките.

# 170
  • на Мелмак
Айде сега Мари, кажи ми от къде да си взема домашен айвар? Hug
Румиии, да те питам за матрак, спомням си за един, за който разказваше, че една седмица идвал да лежи Grinning
Трябва ми твърд, много твърд, най-твърд.
От декември до сега подарихме един, един е в мазето и този, на който лежим в момента и той ще ходи в мазето или ще подаряваме пак. Искам да го ползвам поне 5-6г. Първия беше някакъв по тялото, с незнам какви пени и... Не помня. Втория с покет пружини, но средно твърд , третия и той с покет, но се вдлъбва и ММ му отива кръста, има проблем с него.

# 171
  • Бургас
Ети, много вкусно готвят в Лебедовото езеро.
Благодарение на Мари,  ходихме там преди години и още си спомням вкуса на месото, пържения боб и хляба.
И ние, и ние! Хляба още го споменаваме.

# 172
Много хубави снимки от всички 🤗
Саво аз ли не съм яла в Лебедово езеро 🤣

Ети, ако искаш твърд матрак ти трябва най-обикновен, дунапрен, еднолицев 😁
Никакви пяни, пружини или покети.

Ирим имат модел Хермес с два вида дунапрен, един основен по-твърд и един омекотяващ. 3 г. гаранция 5-6 години живот. Еднолицев

Ако искате малко по-висок клас, двулицев пробвайте Duosense на isleep (magniflex но по-изгодна серия) 25 г гаранция. За него ти трябва подматрачна рамка. Тя също може да е различна и да добави мекота или твърдост.

Иначе задължително в магазин да пробвате.

( и двата варианта са мното добро съотношение цена-качество, иначе мога да предложа още варианти)

# 173
  • На брега на реката
Ети, ние у дома сме с твърд на Магнифлекс и много ни е удобен, даже и  след операцията на ММ не го сменихме.
За София си взехме  от Юск, нещо си Голд. Твърд и също удобен.
ММ ходи да го пробва и го одобри. С подматрачни рамки сме.

# 174
Значи аз нищо не разбирам от матраци, за разлика от Руми, която е спец, ама подкрепям за най-обикновен дунапрен. За долното легло в детската стая взехме първия, който мернах, че няма да се ползва активно. Една вечер спах там и е супер твърд, едвам избутах, отвикнала съм на чак такова. На Михаела е от Юск, пак не е много мек, но е доста по-добре и е удобен.
В тази връзка баща ѝ днес ще го изпробва. Много му отива в блестящото легло, завит с чаршафи на Мини Маус 😂. Едвам я убедихме да му даде да спи там, накара го първо да легне да се увери, че няма да го счупи и тогава разреши. Тя легна при мен на спалнята, че вдигна температура и не се чувства добре. Ще се погледаме някой друг ден.

# 175
  • на Мелмак
Румка, благодаря ти!
Подматрачната я махнахме, сега сме на дъски.
Ако имам още въпроси ще те потормозя, да видя и кога ще ходим да лежим по матраците. А не мога ли от теб да го поръчам?

# 176
  • Бургас
Селесте,разкошни снимки! Голяма скица си,като тореадор..много усмихната!

Аз заспивам вече..

# 177
Благодаря за снимките, супер си Селесте!
В този, македонския ресторант май съм яла и аз.
Ети, да не би да спи по корем ТМ?
Аз така си докарвам болки в гърба.
Мишето❤️ да оздравява бързо.
Аз дремнах по никое време, сега ще броя звезди.
Тук заваля сняг, ще се чудя утре какво да обличам.

# 178
  • Бургас
Karz, пишман тореадор съм аз (различните тореадори биват пикадор, който е на кон и трябва да забие копие във врата на бика, за да го раздразни; бандорийерос-пешаци, които забиват леки копия във врата и гърба, и матадор, който нанася смъртоносния удар). С т'ва, дето съм се наметнала, всъщност се размята пред бика, както червеното. Цветните кърпички от една от снимките си имат специално предназначение: бялата- начало на всяка третина, извеждане на биковете или отсъждане на трофей за тореадора (наградата е едното или двете уши на бика, плюс евентуално и опашката, според представянето му), зелената- да изведат бика от арената, червена- забиване на черните пики, с едни като гирлянди по тях, синя-връщане на бика на арената, оранжева- помилване за бика, третата третина не се играе докрай и не го убиват, а го лекуват и го връщат там, откъдето е взет.

Бел, ММ изкара доста години в детската стая до стена на цветни ръчички. И продължава понякога да си ляга там, защото е свикнал с матрака и този на спалнята му е неудобен.
Бързо оздравяване на Мишето!

# 179
  • София
Добро утро!
Няма как, пак ще се чисти сняг от колата.
Селесте, чудни снимки! На мен винаги ми е било интересно да видя тази сцена, но сигурно ще ми е много мъчно да видя как убиват хороскопското ми добиче.
В Китай затова и едва опитах костенурката. Свидна ми стана.
Руми, и аз не съм яла на Лебедово езеро. Изглежда като да сме пропуснали много хубави неща. Blush
Почерпете се. Днес най-малката прекрасна става на 11 години.

Общи условия

Активация на акаунт