Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 385
  • 865
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде другаде
Добро утро!
Селесте , страхотни снимки.
Rodiva , жива и здрава да е! С лекота да сбъдне и най-смелите си мечти.
Аз от гости при Боби отивам за ден на гости на приятелка в Ботевград. Ще използвам болничния по най- добрия начин.

# 181
Добро утро.
Здрава и щастлива да е, Роди.
Успешна седмица.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 07:09 от Sunny29

# 182
  • Бургас
Селесте....стой си там,печен салам (както казвахме в едни по-добри времена) И в Бургас вали сняг Simple Smile
Роди,да е жива и здрава!

# 183
Добро утро!
Роди, честита да е малката! Пожелавам ѝ скоро да прехвърли топката на още по- малко човече. Да е здрава, усмихната, добричка!
Ети, как така сте с дъски под матрака? Плътни  големи дъски или летви? Т.е. дали няма да мухляса матрака, ако всичко е плътно?
Ние също някак не случихме на матрак. Удобен и твърд ни е, но платът над дунапрена е хлъзгав и вече се образуват бобчета. За това, когато купувахме нов матрак за сина отидох и не избрах само модела, а поисках точно определен матрак (мострата). Искаха да ме разубедят, че е стар, че го е гряло слънцето и т.н. но не поддадох. На всичкото отгоре ми казаха, че мястото, от което ги  купуват (борсата) и препропдават реално ползват наличен плат за "дамаска", та дори и да избера матрак не се знае с каква повърхност ще пристигне.
За айвара да кажа- продава се по магазините. Просто търсите етикет, на който да е отбелязано, че е домашен. Домашният се приготвя с печени и белени чушки. Има го и леко пикантен. Много ги уважаваме у дома.
А сега по наболялата тема- имаме с сняг. Ужас!
Хубав ден на всички, а Мишето да оздравява.

# 184
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Роди, много здраве и много щастие на рожденничката!
Имам приятелка, която живее в Марково, изпрати ми снимка на сняг, досега само аз съм ѝ изпращала снежни снимки Grinning
Мари, по магазините не сме ходили, явно ще отидем. Имало пазар там, трябва да разучим къде е.
Ами всички, които не са хапвали на Лебедово езеро да се поправят Wink
Мари, мисля, че пробиваха дупки, за да не мухляса, но то и време няма. Така, както ги сменяме.
Днес ще ми е нервно, от сега ми е, дано изкарам денят без да показвам излишни емоции.

# 185
  • София
Добро утро!

Роди, да е жива и здрава рожденичката! Много късмет и щастие!
Мишето бързо да оздравява!

Хубава и успешна седмица, дами!

# 186
  • На брега на реката
Добро утро.

Роди, честита да е. Здрава, щастлива и много успешна.

При нас е така :

Хубава седмица и от мен!

# 187
Добро утро!

Роди, честита да е рожденичката, здрава и много щастлива 🥰!

Бубе, само при вас е някак приемлив този сняг, хубаво да си починете.

Селесте, ще чакаме още разкази и снимки 😊.

# 188
Добро утро!

Роди, честита да е рожденичката! Да е много здрава!

При нас така:

# 189
  • някъде ... тук ...
Роди, здрава да е рожденичката!

# 190
  • Бургас
Добро утро!

Роди, да е здрава, щастлива и с късмет рожденичката! Весел празник!

Лин, то направо чудо на чудесата тази година в Бургас, трети снеговалеж за една зима. Ще поостана още два дни, дано се разтопи дотогава.

# 191
  • Canada
Добро утро 😊

Роди, честита да е, здрава и успешна 🍀

Цял уикенд летни рокли гледам,то какво стана, не ни подмина и нас 😁

Бубе, приятна почивка, Селесте , чакаме още снимки 🙂 Най хубавата паея съм яла в Турция 😅

Кратка ще ми е тази седмица,в петък съм отпуска и на фризьор. Вчера се потъмних малко, харесва ми 😁

# 192
Роди, честита да е, здрава и щастлива Birthday

Ети, когато се решите ми пиши. Като ми кажеш в кой град ще пробвате ще те пратя при колеги.
Това с дъските не е зле, дава допълнителна трудност, но автоматично ти отпада гаранцията, съкращава живота на матрака и вероятността да го задушите е голяма.

И при нас сняг Nature Snowflake

# 193
Rodi, здрава и разумна да расте най-малката!
За матраци сте се разговорили. В старото вкъщи сме с Хегра с покет пружини, много ни е удобен. В новото вкъщи предишните собственици бяха поели ангажимент, че ще подменят матраците. На децата са много удобни, нашият е по-твърд, отколкото сме свикнали, ама като за без пари - бива.

# 194
Роди, честита да е девойката smile3510. Здрава, щастлива и с много късмет в живота.

Селесте, забавлявай се и да хапнеш чурос Wink.

Не е нещо необичайно този сняг, но определено не му се радвам по това време на годината Sad. Да не говорим, че магнолията ми така хубаво беше разцъфнала, а студът ще види сметката на цветчетата.

Лека, спокойна и успешна седмица.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 12:50 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт