Как премина днешният ден? - тема 2

• 5 811
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Продължавам да се занимавам да хвърлям дрехи Simple Smile Доставя ми удоволствие! Успях да дам и за попрвка!

# 121
  • Бургас
Притеснение и напрежение, около матурата на седмокласника!
Напрегнато, забързано на работа.
Искам да си легна и да се наспя, но още ме държи адреналина!
А на сутринта ще ми е мъка...

# 122
  • Mediterraneo
Сутринта пазар и фитнес с ММ. С мама обядвахме навън, сега пием кафе на плажа под една дебела сянка.
Следобедът ще е басейн, ще метна нещо набързо за вечеря и ще карам ММ на летището.

# 123
  • Бургас
Поредния адски натоварен ден и изтощение....
Трябва да си лягам,че пак ще ставам в 6:00, и ще е мъка...

# 124
И ние метнахме вечерта един басеин и едни карти под сянката . Беше супер горещо.

# 125
Вчера следобед преместих се в друг офис, който се намира в друг град. Мъжът ми взе изпитите за категория B+E и реши да ни почерпи. Събрахме се семейно, прекарахме супер приятно. Гостите си тръгнаха чак към 2ч през нощта. Даже не ми беше гадно, че си лягам толкова късно 😁

# 126
Работа. След работата взех детето от градина и ходихме до летището да закараме моите родители. На връщане пазарувахме, стоварих детето и покупките вкъщи и излизах с кучето да взема малко въздух. Нищо не ми се пипа и смятам да лежа на пода в детската, докато не стане време за лягане Grinning

# 127
  • някъде другаде
До 16 часа на плаж. После разходка из стария град на Созопол.

# 128
доста активно

# 129
Вечерта след работа посрещах гости, мислех, че ще припадна - така ме заболя гърбът, докато готвех. А реално не съм стояла чак толкова в кухнята. После обаче си изкарахме супер, изобщо не усетих как мина времето

# 130
  • Mediterraneo
Ранен пазар, приготвих обяд за децата и излязох с мама. Обядвахме с нея навън, надвечер ММ ме замъкна в залата, няма измъкване. Пропуснах басейна, че съм в цикъл, сега дремем на дивана и чакаме голямата да се върне от работа.

# 131
  • Бургас
Адски напрегнат, труден и тежък работен ден!...
С кеф си сипах студена бира!
Сега и студен душ и си лЕгам с кеф!

Утре лудницата продължава!

# 132
За пръв път от доста време насам мъжът ми се прибра от работа към 18:00 и няколко часа просто си почивахме двамата вкъщи. После отидохме на рождения ден на един приятел, видях се с приятелките там, поговорихме си и си изкарахме супер на природа

# 133
  • Mediterraneo
Днес шетане из къщи. Успях да полежа следобед с нов сериал.

# 134
  • Бургас
Страшно натоварено и забързано! С леки нервни отклонения!
Минах през душчето, допивам си бирата и си  лягам!

Общи условия

Активация на акаунт