Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 862
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Е, то това ще е целувката. 😆 Толкоз.
Излагат се. Преди време Еркан Петеккая се изложи. Уж бил казал, че не може да целуне Нургюл Йешилчай. Снимаха Paramparça.
Не съм го гледала. Ама такива изказвания ме дразнят. И тя не е умряла да те целува ама все пак сте "влюбена" двойка в сериал!

# 226
Тя нямаше проблем, той е бил причината и един вид че така изневерява на жена си. Нургюл е толкова красива жена, язък че харесвах тяхната двойка в сериала до определен момент. То се видя в началото на втория сезон че има голямо напрежение между тях и се усети и на екрана.

# 227
Целувка не може да няма.
Аз не бързам да видя целувка.
Изгледах всички серии до 23 и цъкнах да напиша 24. Дръжки 🤣
Ще чакаме до 5 май и после още седмица за превод.
Аз съм луда по този сериал. Не мога да спра да гледам.
Като си станал актьор ще се целуваш😃
Какви са тия глупости?
Жена му сякаш не знае, че това е част от професията. Доста тъпо.
Разбирам, че едва ли е приятно, ама това са актьори.

# 228
Kiara, за мен Еркан Петтеккая от случая с Парампарча е насилник. Малко като Джан Яман се има за неустоим хубавец, пред когото всички се подмокрят. Оттогава ми е отвратителен и не мога да гледам филм с него. Имаше и дело, ако си спомняте. Така без време извадиха Нургюл от сериала, защото не му беше дала". Отвратителна история.
За ДГ- не съм сигурна, че товаса хора, които се целуват и в бита си. Те изразяват обичта си по друг начин и не публично. Но пък актьорът успява да предаде сексуалнато напрежение с поглед и жест. Актрисата на Алия- не съвсем.

# 229
Съгласна,
ами то и обратното го има и то в пъти повече - актриса и съпруг. Виждали сме такива. не съм експерт и може да не се изразявам най-вярно, но Фазилет са ми пример. От тогава Дениз ми е ..... Каквото и да стана след това и колкото и да се срещаха .... отблъскващо, студено, било професионално. Ми не.
А пък Еркан открай недолюбвам.

# 230
За мен Шербета е пример за близост.
И Къвълджъм-Омер и Доа-Фатих успяват да ме накарат, че са истинска двойка. 😀😍

# 231
Какво било станало с Фазилет и Дениз?

# 232
Нищо, мое наблюдение за студенината й и липса на присъствие в кр. епизоди след годежа й. Което е нейно право, не оспорвам. Просто остави такъв привкус у мен.
Вкл. в двата им др проекта все едно му беше майка на Чаалар. Но все тая.

# 233
Аз нямам такива впечатления. Любовта на героите на Дениз и Чаалар беше точно сюжетната линия, която изнесе целия филм - Фазилет, имам предвид, другите не съм ги гледала. То и какво всъщност да промени един годеж - хората няма как да са се срещнали два дена преди него, сигурно отпреди да почне филма са се били загаджили ...
Виж, секссцените в някои филми, и то абсолютно неоправдани с оглед идеята на филма, може и да изиграят лоша шега на някой актьор. Като например последния филм на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч. Аз понеже много не им следя личния живот на актьорите, та може и да съм пропуснала нещо, ама Ханде нали ходеше с някакъв младеж от богата и авторитетна фамилия, те как ли са възприели нескопосаните им натискания с Баръш Ардуч? Да не стане като в турските сериали - да й дадат 1 милион долара, за да се откаже от сина им JoyJoyJoy

# 234
За мен Шербета е пример за близост.
И Къвълджъм-Омер и Доа-Фатих успяват да ме накарат, че са истинска двойка. 😀😍
Само Омер и Къвлъджъм успяват. Те най-добре го правят , нищо че този сезон няма. И с погледи при тях страстта е нещо уникално.
Доа и Фатих трудно. Там я няма искрата. Поне за мен.

# 235
  • Кърджали
Аз не мисля че Озан е поставял такова условие. Имал е такива сцени в EDHO (доколкото ми са се мяркали в Туитър), защо да няма и сега. Просто зрителите свикнаха на целувки и интимност още от първите епизоди и сега се търси във актьорите причината да няма такива сцени. На мен липсват им (засега) не ми пречи, рано или късно ще има и такива сцени. Засега много добре се справят да предадат скритото желание, зараждащата се любов...

# 236
Безгранична любов

Относно напускането на Мирай , Бирсен каза че не е по нейно желание ,а просто сценарият е бил такъв, и че реално 2ри сезон е трябвало да бъде съсредоточен върхе Хало и съответно такова да бъде заглавието но .. от там нататък вече ни разбрах не можах да го преведа.🩷🩷🩷 т.е. сме имали един празен сезон безмислен

# 237
Аз не мисля че Озан е поставял такова условие. Имал е такива сцени в EDHO (доколкото ми са се мяркали в Туитър), защо да няма и сега. Просто зрителите свикнаха на целувки и интимност още от първите епизоди и сега се търси във актьорите причината да няма такива сцени. На мен липсват им (засега) не ми пречи, рано или късно ще има и такива сцени. Засега много добре се справят да предадат скритото желание, зараждащата се любов...

Съгласна съм с всичко. Трябва да има напрежение , а не на 5тия епизод да почнат да се мляскат. Поне в ДГ ще държат зрителя до последно, когато стане това нещо.

# 238
В турските сериали никога не са се мляскали.Smile Всичко е премерено, дори и секс сцените.
Пишат за доста сериали. Дано пуснат скоро някои. Акън се завръща наесен с нов бабаитски образ. Satisfied

# 239
Интересно как стоят нещата в арабския оригинал на ДГ? Много лесно ще се разбере, дали са му спестени някои сцени на Озан.
А за EDNO доколкото си спомням, той там беше влюбен в една мома от вражеския клан и не можеха да се доближат, камо ли нещо повече. Цялата им любов беше да си мятат погледи.

Общи условия

Активация на акаунт