Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 841
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Искаха шок. Взеха го. Няма да издържат още дълго. Все повече го развалят.
Днес е финала на Кокичетата. И там заложиха на голямата драма. Гледам трейлъра на финалния епизод. И той ужасен. 🙄
Утре и Пъпките си заминават. Ако някой го е следял редовно може ли да каже дали се разбра каква е травмата на Джюнейд?

# 196
Реално имаше мачове две седмици подред с грандовете и това се отрази бая. Сега пак има , но без големите. Да видим.

# 197
Аз гледах Лейля и ЧС. Голяма скука! Хайде са ги приключват, че е мъка вече. Едно и също, цял епизод нищо не се случва...

# 198
Оо, да. Ама чакат да паднат още рейтингите и ще направят някакви смотани финали.
И Hudutsuz Sevda не ми харесва.
А бе само Шербета гледах с кеф, още си го следя, но ми писна вече от глупавите хрумки на сценаристката.
Краля и него се опитвам да го харесам ама има нещо мрачно и скучно в този сериал. И този фалшив и смотан смях и перуката на Халит много ме дразнят. Smile
Мисля да гледам Istanbul ansiklopedisi, май напомня на Bir Başkadır.

# 199
Тук май някой /Мишенце?/ питаше за серии на "Кума". На линка, който давам ги има сериите до 56 вкл. с руска озвучка /не е лоша/.
https://1plus1tv.com/21014-kuma-drugaja-zhena-kuma-the-other-wif … sskom-jazyke.html

# 200
Ама тая Мине много жалка. Грам самоуважение няма.
Как му се моли на Джихан, върти се на пръсти около него.
Никаква гордост не притежава.
Каква е тази обсебеност от един мъж?
Дали действително това е от любов към него?
Много ме дразни тази героиня.

# 201
  • София
Тук май някой /Мишенце?/ питаше за серии на "Кума". На линка, който давам ги има сериите до 56 вкл. с руска озвучка /не е лоша/.
https://1plus1tv.com/21014-kuma-drugaja-zhena-kuma-the-other-wif … sskom-jazyke.html
Благодаря много! Намерих ги и ги изгледах вече. Лоша, добра, по-добре от нищо. Благодарна съм за озвучката.Hands Plus1

# 202
Още една новина от света на сериалите
Мирай Данер напуска. Безгранична Любов
Остава само Денис Джан  с ново име на сериала и явно съвсем нов каст
Жалко ,много жалко 😐
Мирай Данер и Дениз Джан бяха глътка свеж въздух последните години.Страхотна химия.Любимци навсякъде .Дано се срещат в друг сериал с различен продуцент🙂

# 203
Направо не мога да повярвам! Много жалко...

# 204
Още една новина от света на сериалите
Мирай Данер напуска. Безгранична Любов
Остава само Денис Джан  с ново име на сериала и явно съвсем нов каст
Жалко ,много жалко 😐
Мирай Данер и Дениз Джан бяха глътка свеж въздух последните години.Страхотна химия.Любимци навсякъде .Дано се срещат в друг сериал с различен продуцент🙂
Ох супер! Много се радвам, крайно време беше за кардинална промяна. Тави любов между тях двамата беше най токсичното нещо.

# 205
Трябва направо да го спрат този сериал.
На Дениз Джан не му отива такава тъпа роля.
На Мирай сигурно й писна и се разкара.

# 206
Трябва направо да го спрат този сериал.
На Дениз Джан не му отива такава тъпа роля.
На Мирай сигурно й писна и се разкара.

Всичко започна много добре със сериала ,с идеята.В първи сезон до почти  края където тотално объркаха нещата.Всичко трябваше да приключи с сезон две и ХалЗей.Не знам защо Дениз продължава ,но не го виждам успешен сезон без Мирай.Сериала  и високия рейтинг се дължеше  и на двамата .🙂

# 207
Ето ви малко нови снимки на Дениз🩷🩷🩷

# 208
Поздравче с новия рекламен клип на Къванч Blue Heart

Пуснаха и нов трейлър на Çift Kişilik Oda

Все едно пак снимат Kiralık Aşk Smile
Малко са "старички" сякаш за такива роли. Нещо не си подхождат. Улаш е много дървен.

Гледам Пъпките.
Скрит текст:
Левент е бил умрял. Scream
Аз шок. Smile

# 209
Много е готин Къванч. Дано скоро се завърне.
Аз няма да откажа той и Каан (присъда)да са тандем някъде.
Летния сериал ще му дам шанс. Главния също ми харесва визуално.

Общи условия

Активация на акаунт