Citroen Ami

• 562
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте ,синът ми е на 16 и взе книжка категория А1 и мисля вместо мотор да му подаря Citroen Ami, моля за мнения за автомобила?
Според вас кое е по добър избор тази кола или мотор до 125 кубика?

# 1
Гарантирам ти, че не иска Citroen Ami.
Според мен в България е изключително рисково да се кара мотор и не случайно шофьорите викат на мотористите "донори". А да се очаква 16 годишно хлапе да проявява достатъчна отговорност е безумие, ама проблема си е ваш.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 12:31 от bboiko

# 2
Колата разбира се.

# 3
Аз мисля, че колата или моторът се купува, когато детето може да ги обслужва само. Най-опасни са младите шофьори, в частност момчета.

# 4
Много се съмнявам, че момчето ви ще пожелае да кара тази кола. Често да ви кажа, доста е смешна и ще отнесе подигравки. Попитайте го дали ще я иска. Убедена съм, че ще предпочете мотора, но ако ме питате в България няма култура на каране и рисково толкова млад човек да става част от и без това натоварения трафик. Сигурно е по-безопасна колата, но дори и тя е отговорност.

# 5
Лично мен ме ужасява мисълта, че един ден синът ми може да поиска да кара мотор. Колкото до ситроена: виждала съм то на живо на автоизложение и е някакъв пълен майтап. Не може да осигури никаква безопасност на пътя. Това за мен е видоизменена голф количка или вътрешнозаводски транспорт на къси разстояния. Автомобил обаче не може да е.

# 6
Аз не разбирам тази мания да се купуват коли и мотори на деца, които още не могат сами за себе си да се грижат. Някакво показване на статус ли е?
Като гледам какво се показва по новините статуса явно се показва с паметни плочи или излежано време зад решетките.

# 7
Този автомобил  наскоро го видях на живо.Наподобява блъскаща  количка:)))Иначе е много симпатичен.Аз не бих купила подобно на детето си.А и според мен е твърде малък...

Общи условия

Активация на акаунт