Отговори
# 315
Добро утро Kissing Heart

Аз гледам пак от първите серии и хич нищо не ми пречи. Гледам внимателно, без да бързам и се наслаждавам на всеки детайл. И без това Рамо ни каза в началото на трети сезон, че ще гледаме ново дизи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 316
Хелоу, мацки! 🫶

Ялъто и аз го гледам. Дизито е супер за сега! 🤣

# 317
Здравейте, момичета,
Честит Лазаров ден на всички, които празнуват!

# 318
Здравейте, момичета! Heart

Да метна едни красоти за настроение.
И аз подхванах първи сезон и се наслаждавам на спокойствие.

# 319
Да го почна пак първи сезон,ама като знам как ще запаля и хич не ми се ще
Пак ме хваща яд, като се сетя,че Сейран можеше да хване за топките Ферит и да си живеят супер до ден днешен
Никакви ходения при бащи,майки,сестри..
Ферит и тя,сами в стаята и любов до безкрай....Докато не избие от главата му всичко,което е правил до тогава...
А после-сладката кукла отдавна щеше да е факт

# 320
Здравейте, момичета!

И аз си гледам отново първи сезон и не ми се е отразило показаното в трети сезон. Удоволствие ми е да ги гледам как се джафкат докато се влюбват един в друг. 🥰

И хубавите ни АфРам. 😍

https://x.com/busukimin2/status/1910961124201144499?t=DFZtGqIzoL5LPopGn9E2Ow&s=19

# 321
Много ми липсват Афито и Рамо! 🤍

# 322
Преди една година 🥹🤍🧿

# 323
Тия идиоти от продукцията какво искат? През ден- два пускат по нещо на официалните страници на Ялъто !
.
https://x.com/yalicapkinidizi/status/1910736508027384063?s=46&t= … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 324
Bell, и аз това се чудя. За последните епизоди нямахме дори инфо за фраговете, а след финала не спират да публикуват какво ли не във всичките си канали.
П.с. Надявам се Афи да публикува поне някое стори тези дни. Липсва ми много. Дано поне да си почине и да се наслади максимално на престоя в САЩ и на възможността да е извън обективите и безсмислените "интервюта".

# 325
Страдат от продукцията от липса на внимание, затова сега ще бълват материал в изобилие.Дето си го стискаха цял сезон.Само.че погледите са насочени към Афрам и бъдещите им проекти.Фандома върви след тях,не след продукцията.Май тепърва ще сърбат попарата дето си я надробиха.

# 326
Да сърбат гадините мръсни!
Днес по навик гледах рейтинга в Х и един от големите акаунти направи супер коментар, по повод високия рейтинг на шербета: Ако през следващия сезон не се появи силен състезател, шербетът ще продължи да получава тези оценки. Сценаристите ще продължат да подчертават безсмислени неща и прости герои.

# 327
Добър вечер,момичета  Flowers Tulip  Flowers Tulip  Flowers Tulip
Гледам   и аз 1 сезон на  Рибарчето без изобщо никакви притеснения и с голям кеф .И най-интересното е ,че въпреки че знам много добре какво ще се случи се вълнувам ,ядосвам и съпреживявам всяко нещо със Сейран и Ферит все едно ми е за първи път  Simple Smile   Simple Smile    Simple Smile  Ще продължа  и с 2-ри ,а после и с 3-ти сезон ,защото и там въпреки че имаше доста глупости има и хубави епизоди ,които си заслужават гледането пък  и историята трябва да се догледа до край.А нашата история е тази друг вариант няма така че каквото такова .Simple Smile
Заради ето тези красиви хора си заслужава гледането на сериала.  Heart

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 21:25 от Eny87

# 328
Рамо 🧿 и момиченцето, което участва във филма му!

# 329
Ада е голяма сладурка Heart Гледала съм я в сериала "Клуб" с Баръш Ардуч , там се справи много добре  и имаше много хубава химия с екраните си родители и семейство. Heart  Мерт като знам колко добре му се получиха сцените със Сара и момченцата които изиграха малкия и по-големия Тешко със сигурност и с Ада ще им се поличат нещата. Heart

Общи условия

Активация на акаунт