Отговори
# 345
Здравейте Hug  Hug  Hug
Честита Цветница  Flowers Tulip   Flowers Tulip   Flowers Tulip
Честито на всички именници с цветни имена  Flowers Rose   Flowers Rose   Flowers Rose

# 346
Честита Цветница! Heart
Честит празник на именниците!

Лиз е голямо сладурче,явно е и  голяма слабост на Мерт.Братята му и треньора все с нея качват снимки .

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 14:47 от Sikorski

# 347
Афито е лайкнала пърформанса на Лейди Гага на фестивала Coachella. Чудят се дали не е там.

# 348
# 349
От рождения ден на Неслишах

# 350
https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/yali-capkini-ek … azirlaniyor/1496/

Момичета, този човек сериозно ли говори такива неща? Аз нещо не мога да схвана.
Първо разправя, че Афрам си били заедно,не се били разделили,а само се скарали. После писа,че си говорил с Мерт. Сега пише, че Афра му звъняла. Помолила го да махне писанията си за военната служба на Мерт и за клетвата. Целият екип на сериала щял да присъства на церемонията по клетвата на Мерт, но виждаш ли Афра няма да присъства. Това показвало колко сериозни били нещата.
Сега Афрам заедно ли са последно, не са ли заедно. Взаимно звънят да се защитават? Сдобрени, скарани? Нещо вече май съвсем изплиска легена този човек Simple Smile

Аз от известно време се чудя - дали това отпоследване и отдръпване на Афрам не се дължи на кавга не между тях двамата,а по скоро с нещо с продукцията и екипа. Всъщност там да е кавгата. Спряха да говорят и рекламират сериала. Дали не е нещо такова.

# 351
Здравейте, момичета!

Не разбирам какво ще прави екипът на "Рибарчето" на клетвата на Мерт?😄 Нито са семейството му, нито гаджето му, че да са там.

Надя, и според мен мълчанието на АфРам относно финала не е случайно. Грам не ги виня, защото твърде много издържаха.

# 352
Здравейте.
Той Онур Акай и тази сутрин беше писал в Инстаграм за Афра,но за милионите от Де Факто и имота който ще купува.Много не го разбрах,но оплюваше медиите,които пускали такива новини.
После си изтри поста.

# 353
Всички неизвестни, които бяха на гребена покрай известността на  Афра и Мерт, Онур Акай, част от екипа и т.н., се чудят сигурно как да останат интересни. А Афра и Мерт добре ги подредиха като се скриха, единия в казармата, а Афра на края на света отиде чак. А да видим как сега ще си правят сензациите, като няма как да ги хванат даже на снимка. Този Онур пише пълни глупости, за да ползва инерцията.

# 354
Лилия, не е нещо необичайно за комшиите. Например, навремето екипа на Вятърничав ходи на клетвата на Акън Акънозю. Разбира се, не казвам, че писанията на Онур са верни и заминават Бурджу и къмпъни за Искендерун.

# 355
Не знам кое е вярно и кое не,но не му прави чест да опосвестява техните разговори.Ако е имало такива.Но имало,нямало,Афра би трябвало да го съди.Трупа известност на гърба на Афра и Мерт,а в случая и вреди на Афра.Изкарва я едва ли не глезла,която не знае какво иска.
Нас феновете изобщо не ни интересува кой ще ходи и кой не,поне мен.Интересува ме в прав текст,заедно ли са или не...а той докато вървеше сериала,се накъса да ни убеждава,че са,свърши сериала,млъкна изведнъж и сега подкара глупости за Афра...

# 356
Еванджелин, не знаех, че е имало случай екип на сериал да цъфне на клетва. Хайде дано Шнура и останалите си спестят ходенето. 🥴 Разбира се, това не важи за Афра.😃

Милена, той и в днешната статия е написал, че всичко, което е писал в предишните си статии било вярно.

# 357
Айде пак!

Не е само Онур Акай, бая са на клона тези, които на гърба на АфРам получават взаимодействие в мрежите! За мен той не е наред, но за доста неща , които излязоха, писа първи наистина. Не знам предполага ли или наистина има инфо от някъде?!

# 358
Лилия,аз го разбрах,че в предишните статии е казал истината за казармата.
Както и да е,беше се поспрял...сега го чакам да му се обади Мерт..

# 359

Общи условия

Активация на акаунт