Отговори
# 435
Ето ги! 🤍🧿♾🧄🪬

# 436
Здравейте, момичета
Пускам малко творчество от феновете Simple Smile

# 437
Тези дни имаше някакви анкети в страницата на Дениз Турал в Х, за най-популярна двойка от дизи! Иии познайте кой спечели пак? Естествено най- най- красивата двойка - СеЙФер! 🤍

https://x.com/dtural/status/1912543571695018158?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:03 от BELL-

# 438

Белчето не идва, затова слагам и най-популярния актьор, хер заманки гиби Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 20:51 от Еванджелин

# 439
Винаги най-популярни! 🤍 Винаги уникални!
.
🪬♾🧄🤍🧿

# 440
Възможно ли е да има продължение на сериала, но в много далечен скок във времето. Примерно продължението да се казва ,,Пътят на Дуру", в който да се разказва за юношеството и младините на Дуру. Ферит и Сейран вече ще са второстепенни образи, които ще бъдат морална подкрепа за дъщеря си. Ще имаме и един осиновен батко, който сигурно ще изпитва ревност и дори завист, заради това, че не тече ,,Корханова кръв" във вените му. Ще имаме и едни доста стари Орхан, Гюлгюн, Ифакат, Кязъм и Есме, примирили се с миналото и гледащи към бъдещето. Тоест това да бъде някакво продължение на сериала, но център да бъде творението на любовта, за която ставаше въпрос 3 сезона. Защо пък да няма далечен скок в миналото ? Например да се казва ,,Младият Орхан", в който ще се види друго златно момче (Орхан), предшестващо Ферит. В него брат му Емин ще бъде жив и с Ифакат ще бъдат прясно женени. Дали тогава не се е родила любовта между девър и снаха ? Ще видим и Фазилет Корхан - съпругата на Халис. Може и да има други роднини на Халис (братя, родители, братовчеди), които да внасят напрежение в сюжета, но центърът да бъде Орхан, който не е бил влюбен в Гюлгюн. Възможно е да има много интересни продължения на сериала, които могат да бъдат както далекогледащи в бъдещето, така и дълбоко ретроспективни !

# 441
  • София
Doncho03, възможно е, но не мисля, че има кой да го направи.

Скрит текст:
Мой много любим сериал по този начин направи спиноф. Създателите на "Теория на големия взрив" направиха "Младият Шелдън". Сега има още един спиноф, за брата на Шелдън. Първите два сериала са с много сезони, новият не знам колко ще изкара. Но хората имат идеи и ги развиват.

За жалост след втори и трети сезон, за мен е очевидно, че липсва капацитет за нещо такова.

# 442
Добър вечер, момичета  Kissing Heart
Афито интересни нещица лайква Simple Smile И Мерт като се уволни и той така да почне ,че да има още по-голяма чуденка  Simple Smile
А Емре като ще ходи на клетва може да  вземе да пусне и на нас някоя и друга снимка не за друго ами ми е интересно като как изглежда това събитие при съседите  Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 23:56 от Eny87

# 443
Гюнайдън Kissing Heart

Разправят в Х, че желаещите да се снимат с Рамо били много, но нали нямат телефони, та като във фотостудио се снимали с него, голям зор Grinning И още разправят, че Онур Акай сигурно имал човек вътре, щом знае такива подробности. Някой пък беше писал на Алейна, че Мердо разнасял шивашки принадлежности, това му било задължението Grinning
Нейсе, ще видим скоро и как стои въпроса с наема Stuck Out Tongue Winking Eye

# 444
Здравейте, момичета!

Нова статия от Онур Акай.

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/mert-ramazan-de … on-bilgiler/1498/

# 445
  • София

И половината да е вярно, бая бонджуци и чесън трябват

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

За клетвата, не знам как ще разпознаят Мерт, но не се съмнявам в способностите на фендома. Две девойки, които следвам в Х ще ходят. Ето как изглежда церемонията

https://www.instagram.com/p/DCGmP_aNi6e/

# 446
Добро утро, момичета!
Как сте в последния работен ден преди празниците Simple Smile
За Онур Акай не знам какво да кажа. Някой път познава,някой път не познава и говори глупости.
Хайде да видим сега дали наистина Афрам ще ходят заедно в Лондон и колко време ще седят там Simple Smile

# 447
  • Яко в Матрицата...

Добър ден 😃

# 448
Момичета, светли празници ви пожелавам! Hug
А по повод въпроса, възможно ли е продължение някога на Чапкънчето - със същите автори и актьари, турците до сега нямат такава практика. Така че ... дописването на сценария заради многото загатнати и изоставени сюжетни линии си остава за нас.

# 449
Отново започнах отначалото да гледам сериала. Направи ми впечатление, че Ферит многократно виждаше последиците от тормоза на Кязъм върху Сейран, но паметта му е кратка, в следващите събития вече е забравил. Знае какво прави Кязъм, но се прави, че не знае.

За продължение на сериала - бих казала, че той е нещо ново в турското кино, затова не бих се изненадала, ако е първия сериал с продължение след уж приключване.

Общи условия

Активация на акаунт