ЯМБОЛ(14) - стягате ли се за следващата среща?

• 14 038
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
sega se setih 4e utre 6te boqdiswam qica s maika...ama 6te gledam da otidem po-rano ta da svyr6a do 11h.

# 121
  • под дъгата
въх къф съм ... сега като погледнах много внимателно потребителското ти име верно е Буба Мара, а аз да ме пита някой що съм прочел Баба Мара (  newsm78 ) извинявам се за грешката  Mr. Green  - в знак на примирие имаш 1 бира на Мото-Събор 2008  Joy от мен !
Честито ! за това че сте станали родители, да ви е живо здраво и мноооого щастливо детето !
О ! ' На Гаража ' - паметник трябва да му вдигнем на туй място !!!
Направо да пост-на снимка с предположенията ми или да си кажа ?! Grinning
Има ли нещо общо със Супер Любо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благодаря за честитката! Simple Smile За бирата - къде отиде чак в 2008? Може към август месец да пием по 1-но /който иска по повечеWink/ Столично тъмно, че и аз съм му фенка  Blush Само не знам дали има в Ямбол, последния път имаше само в Мократа, а тя лятото нали не бачка...
За Супер Любо - със самото име нищо общо няма. Но ако направиш асоциация с това, което всъщност рекламира - да, има, бих казала индиректна връзка, вече обаче в минало време. Ха, малко сложно май стана  Joy
А бе я прати едно фото на мейла, че ми/ни стана интересно  Party

P.S. Виж си 'личните' messages Wink

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 17:28 от Buba Mara

# 122
  • Ямбол
Добро утро!
Днес времето ще е хубаво май.
След малко ще събудя(ако не стане сама) спящата красавица, нахранвам я, обличаме се и патър патър пеш към парка.
Някой друг ще идва ли? newsm78
Около 11ч. ще се оглеждам около зала "Диана", аз ще съм с Маги с жълто и сиво количка.
Марианка, Роуз, Аристидева, Дени, Диана? newsm78

# 123
Ами може и ние да се засилим към 11:10 - 11:15 някъде към зала Диана тогаз с Лоерта. Тъй като туй малкото НУРС*-че не ще да спи, а не ще и мене да остави Simple Smile
Там някъде дали има кафе да продават  Tired ?

*
НУРС - Не Управляем Ракетен Снаряд

# 124

*
НУРС - Не Управляем Ракетен Снаряд
  Joy  Е то може ли да вляза тук и да не се посмея.
Весело изкарване и да съберете много слънце   Nature Sunny
Ние два дни сме на антибиотик,а не спада Т.Нещо ми се струва гнило  Thinking

Айде пожелавам си довечера приятно изкарване на мен  Mr. Green ,после дано да има фото да показваме
Приятен ден   bouquet

# 125
Айде Иве,и аз ти пожелавам довечера приятно изкарване на теб Simple Smile Малката от яслата ли хвана нещо? Ей ся ми са обади мъжО и вика ний сме в градината(пък щяхме да чистим),а то що билоооо....мъча са тука на работа от сутринта,пък моя любим и у форума успял да са запиши,че са уговорил и на среща с мами да излиза пак  Crazy Айдеее,затварям офиса и идвам и аз Simple Smile Тъй че,дръж са мъЖо,жината идва Simple Smile Айде до после.
п.с.Добре дошла на новата ямболско-софийска мама Wink Взимайте бебето(мъж или жена?) и на мотора...чакаме ви Ф Ямбол (или по околните хълмове Simple Smile ) Крайно време е да бъде захранено с бира и рок beer  superuu

# 126
  • под дъгата
п.с.Добре дошла на новата ямболско-софийска мама Wink Взимайте бебето(мъж или жена?) и на мотора...чакаме ви Ф Ямбол (или по околните хълмове Simple Smile ) Крайно време е да бъде захранено с бира и рок beer  superuu
Добре заварила, ScreamingMamaaSimple Smile
А бе много ми е малка още бебА - нашето щастие в женски род  baby_neutral, да пътува толокова много време до Ямбол. До сега единственото МПС, в което е била, е бебешката количка, но от утре ще вкарам в употреба и кенгуруто  Laughing Става на 2 месеца и то точно на Велик ден - колоко знаково!, за мен поне де! Но август месец, евентуално, може да се повидим и попием - кафе, бира.....
Надявам се да не съм оставила в голямо разочарование твоята половинка, щото си е мислил за съвсееееем друг човек - имам предвид моята  Wink

Момичетааааа, така ви завиждам за парка и че се виждате там, искаааам и аааааз!

# 127
  • Ямбол
Бравос! МНого сте 'сериозни'! Добре, че имаме един татко да ви отсрами Confused

# 128
Лиле,аз се успах .Бързах да боядисам яйцата ,за да дойда и аз но....начупих повечето яйца и се ядосах пък като ми е криво не съм компания.След обяд ще изляза,Нина сега спи .Ако някой реши да ходи пак в парка да пише и ще се видим.

# 129
Цитат
Крайно време е да бъде захранено с бира и рок

метъл ма  Mr. Green и рок де  Mr. Green

имам една загатка - кой луд работи по празниците ?! - право на опити - 1 Simple Smile

# 130
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ easter  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!
Бравос! МНого сте 'сериозни'! Добре, че имаме един татко да ви отсрами Confused
ох..мноо се извинявам 4е не можах...тъкмо бяхме готови с яйцата..и Гергана като ревна #Crazy (а тва не е типи4но за нея-да реве в истерия) и я прибрах да се наспи....за пръв път ми заспива за 1-вата минута в леглото...явно беше мноо уморено милото....ама тя си е виновна де- кой я кара са ми се сабужда 5 ч. сутринта..а ако се заформи не6то днес в парка пишете..4е да се 4укнем с яйца easter

# 131
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!Да сте живи и здрави!Днес не ме пишете за разходка.Лиле ,Маги с розово якенце ли е ?Струва ми се че вчера ви мярнах ,но ме съм много сигурна!Хайде приятно прекарване на всички!

# 132
Христос Воскреси!
Ето ги нашите яйца-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121868

# 133
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Поздравления от бивша Ямболийка!
С много здраве, любов и щастие!

# 134
  • под дъгата
Христос возкресе! easter
На тоя светъл празник, нашето слънце става на 2 месеца! smile3522
Затова ви черпим виртуално