🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 810
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 525
Ммм, според мен му харесва не точно външният вид, а той си има някакъв комплекс свързан с парите, съответно всичко трябва да е скъпо, включително поправките по жената.

# 526
Вчерашният епизод беше като лошо театро в треторазрядно читалище.
Много скучен - с лош сценарий, лоши актьори, лоши реплики, лоши реакции от главните и второстепенните персонажи, лош монтаж. Единствено ще похваля тон режисьора за удачните парчета от време на време.
Относно нарочения за горещ картоф шопинг на Дана и как ще реагират девойките: тази каквото и да направи, те вече са я приели за безкрайно фалшива, досадна и не я харесват. Аз не чух някоя да да я харесва тази от момичетата. Даже и Ферай според мен е просто тъпа и се лепна за някой, който смята за силен на деня.
Така че – все тая, май само Марто си я харесва. Тотален балък, ако не се прави (за което силно се надявам).

# 527
Смятам,че дърпането на Данка го впечатли.Ако говорим за поправки и външен вид и Мартина и Ана са същите и определено по-добре изглеждат от нея.

# 528
За мен Ферай ще извлече големи ползи от това предаване. Веднага ще я лапнат турците. Млада, здрава, яде като бик и е слаба като клечка. Глуповата е, ще мълчи и ще слуша за покупки и пари.
Плюс това заявява, че ще готви мусака и ще чака любимия вкъщи.
Едва ли ще я "лапнат" турците. Те такива слаботелесни не харесват.

# 529
Ма наистина ли вярвате, че Мартин ги е купил всички тия парцалки? Това си беше зя пред камерите. Може и да са пуснали в тоорбите 1-2 евтини парцела колкото за заблуда на наивния драг зрител..всичко са си го оставили обратно.

# 530
Не ги е купил Марто тези дрешки и колието. Всичко е спонсорство и продукция.

# 531
  • Варна
Всички печелят:
Даниела си прави реклама на книгата и техниките за спечелване на милионер.
Мартин си прави реклама на много щедър мъж и като излезе тълпи златотърсачки ще го преследват.
Продукцията си прави реклама на спонсорите и е постигнала целта си - двойка на финала.

# 532
И ние печелим,гледаме сеир вечер. Grinning

# 533
Не знам за на Даниела Картиетата(или Шопарди), ама на Мартин двата часовника, дето сменя са на цена 10 пъти колкото тях😆(попадна ми в тикток видео на мъж, който ги коментираше😁).По около 50хил. е един - продава двата и плаща на Даниела запорите и заживели дълго и щастливо😛
ПС. Днес Васил има рожден ден и нито един от другите двама ергени не го е отразил с пожелание🙃мисля, че това говори достатъчно за отношението им към него и след завръщането им в България.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 18:09 от Daisy___

# 534
Това сега го видях в IG на Ергена. Направо паднах. Някой е съвсем не на център (както казвате тук) , да ги сложи в кабриолет в тропиците сред това слънце, влажност, прах, мръсотия и смрад от тук-тук превозните средства, а тя милата пее за себе си😹😹😹. Няма такъв смях.

# 535
Вероятно са били само 10-тина минути и няколко метра в колата, колкото за снимките.

# 536
А пак кажете ,че е голтак Марто. Stuck Out Tongue Winking EyeЧасовниците са 3-сините са два вида,бял и дали нямаше и черен.

# 537
Не знам за на Даниела Картиетата(или Шопарди), ама на Мартин двата часовника, дето сменя са на цена 10 пъти колкото тях😆(попадна ми в тикток видео на мъж, който ги коментираше😁).По около 50хил. е един - продава двата и плаща на Даниела запорите и заживели дълго и щастливо😛
ПС. Днес Васил има рожден ден и нито един от другите двама ергени не го е отразил с пожелание🙃мисля, че това говори достатъчно за отношението им към него и след завръщането им в България.

Пристигам като часовниковата полиция, идват ми прекалени тези модели на Hublot, а пък мъж-тежкар с вкус не ми се връзва с такива каишки, подходящи за спортисти. Не е Рафаел Надал или пилот от Формула 1, пък и те се размахват с Richard Mille отчасти заради спонсорството. За да бъде истински и вечен герой за книгата - един Патек или Breguet да сложи и Даниела ще е в екстаз.
Личният ми вкус няма значение, де, да си ги носи Мартин и да си изживява мечтите.

# 538
  • Вестерос
Много интересна анкета

# 539
Сигурно, иначе на Мартин лицето щеше да е черно. Те явно са искали да го докарат в стил Джеймс Бонд, но малко в друг стил им се е получило…Джанъм…😹.
Вероятно са били само 10-тина минути и няколко метра в колата, колкото за снимките.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 18:29 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт